tuzlak1987 je napisao/la:Izvrijedjao bi te Seselj odmah na prvom sastanku
haha, ma to znam, ali to je drugi stvar čarapa. On bi bio vrlo vrlo neugodna stranka i vrlo bi se teško s njim moglo išta iskomunicirati i napraviti neki plan obrane.
Znam npr. da su iste probleme imali i advokati sa Glavašem. Vrlo zahtjevna stranka. A k tome još i luda.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Kawhi je napisao/la:Pa ostatak nakaradnog socijalizma. Kod nas se ljudi školuju da bi se mogli zaposliti u državnoj firmi, a to ti Stranka omogući. Bosanski socijalistički ideal života je da budeš na državnoj sisi i zapravo ne radiš ništa, odeš preko ljeta u Hrvatsku (sada su u modi i neke druge destinacije) na odmor koji zapravo i nije odmor i da glasaš političare koji ti to omoguće. Sve to dok država propada.
[youtube][/youtube]
Tu je sve ovo sto si napisao dobro, kratko i lapidarno objasnjeno.
Iako je prica o Srbiji, varijacije na datu temu moguce je primetiti i u ostalim failed state projektima u okruzenju.
dubrava je napisao/la:Otkud vidiš moje divljenje?!
Ne.
Dal ga branim po kolegijalnom osnovu i da li bi ga branio možda, bio njegov advokat? Da. Zašto ne. Vojislava je na ovim prostorima stotine, na tisuće.
Osim toga, Srđa Popović mi je uzor u tom smislu. Ah, zamisli, još jedna Srbenda.
Ali, imam i tu odstupanja. Sasvim sigurno, iako to nije etično niti profesionalno, ne bih zastupao Karadžića ni Mladića.
Sumnjiv si za sve pare...od tvog imena, preko stavova, sve do ovih pohvala ludosti... kanda ti je Pupovac neki rod ili onaj metropolit sto ume lijepo da pjeva...
I nem'res bit advokat najboljem advokatu na svetu.
dubrava je napisao/la:Otkud vidiš moje divljenje?!
Ne.
Dal ga branim po kolegijalnom osnovu i da li bi ga branio možda, bio njegov advokat? Da. Zašto ne. Vojislava je na ovim prostorima stotine, na tisuće.
Osim toga, Srđa Popović mi je uzor u tom smislu. Ah, zamisli, još jedna Srbenda.
Ali, imam i tu odstupanja. Sasvim sigurno, iako to nije etično niti profesionalno, ne bih zastupao Karadžića ni Mladića.
Sumnjiv si za sve pare...od tvog imena, preko stavova, sve do ovih pohvala ludosti... kanda ti je Pupovac neki rod ili onaj metropolit sto ume lijepo da pjeva...
I nem'res bit advokat najboljem advokatu na svetu.
BTW, bas je Srdja Popovic 1 Srbenda.
hahahhaha, a šta ćeš, oduvijek sam bio sumnjiv. Svakome ovisno s koje strane gledaš.
hahah, je je, pupovac mi je rođak ahahah
a sad si i ti doslovan i bacas me na svoj mlin (u vezi advokata najboljeg advokata)
A zar nije ?! Mislim na Popovića? Ma dobro, nebitno, da je crni cigan, to me ne zanima..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Marsal je napisao/la: portale pokušavam ne pratit jer izbacuju idiotske vijesti tipa Vojislav Šešelj prihvatio Islam, gradi najveću džamiju u historiji Valjeva itd :