Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Svi nam se smiju, koja sramota. Vise i ne gledam utakmice kolko su me smorili.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
. ali tebi uvijek isto kad loše igraju pick i pick pa tako si govorio i da jabaria ganjama a mi igrali playoff te godine sa lošijom ekipom od ove pa pogledaj malo i portisa i Doug pa vidi da li vi mogli biti igrač možda za jedno 5 god kad Jimmy i rose budu imali po 32 godine možda tad i sa ovim kretenom na klupiSaltCityAttack je napisao/la:Ko je rekao slijedeca godina gdje sam to ja rekao sad? Ja govorim lotery pick pa cak i slijedece lotery i sve ovo ostalo raspustiti ..samo lotery navijam da sve izgubimo do kraja ..ja nisam evo pogledo 2 mjeseca utakmicu Bullsa ...prije sam ostajao ovako subotom da pogledam ali klinac nisam lud sebi zivce da ebemamader1 je napisao/la:Daj sallt sta ti je više jarane pa ti svake godine sljedeća stani malo pa neka opravdaju novac koji dobivaju isto pi... igraju i ti i tvoj pick više
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nisam ja govorio da tankiramo zbog Jabaria.. Jabaria sam samo spominjao da prepostavljam da kad bude slobodan da ce mu Bullsi biti prva opcija..ali ako ova dvojica ostanu i budu vodili ekipu cisto sumnjam ...sad fovorim jer smo zreli za to i ako vjerujem da oni mogu napatiti bilo koga u playoffu, pa cak i dobit.. ali i Jimmy vise nije kao prije zbog povrede i tesko je ocekivati to... ja jednostavno sad zelim pick sto boji da se uzme ..ako budemo imali srece medju 5 upast to bilo top 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma Salt nema od očekivanja next year, next year ništa. Pickovi su svakako lutrija, može se i prvi pick pokazati kao BUST a kamoli ovi ispod njega. Treba se podhitno iz korijena nešto promijeniti, a pod tim mislim skinuti ovu raspalu upravu Gar-Pax i naravno ovog amatera sa klupe.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
-
- Kontakt:
Da je kakvog dobrog C dovesti, gdje mogu pogledati kojim igračima ističe ugovor, da se može sortirati po poziciji?
ma ovi iz uprave su morali zadnjih 5-6 godina bolje radit.
Sad nam svima moze bit jasno,zasto ih odbi TMac,James,Wade,Melo i drugi.
Trade da urade to je nezamislivo.Imali su priliku napravit dobru ekipu i jos imaju ova 2 ljeta ,ali s obzirom koliko su sposobni tesko.
Hoiberg nije neki trener inace su trebali naci nekog iskusnog trenera.
Sad nam svima moze bit jasno,zasto ih odbi TMac,James,Wade,Melo i drugi.
Trade da urade to je nezamislivo.Imali su priliku napravit dobru ekipu i jos imaju ova 2 ljeta ,ali s obzirom koliko su sposobni tesko.
Hoiberg nije neki trener inace su trebali naci nekog iskusnog trenera.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jesu lutrija ali se treba od neceg krenut ..jer ovi drugacije nisu sposobni **** ...mozda nadjemo nekog centra, sutera , SF za buducnost .LeSa je napisao/la:Ma Salt nema od očekivanja next year, next year ništa. Pickovi su svakako lutrija, može se i prvi pick pokazati kao BUST a kamoli ovi ispod njega. Treba se podhitno iz korijena nešto promijeniti, a pod tim mislim skinuti ovu raspalu upravu Gar-Pax i naravno ovog amatera sa klupe.
Ja cu jedino pozeljet da odu u playoff ako u nastavku vidim da ginu da se bacaju kao nekad na svaku loptu i daju sve od sebe ..onda mogu i izgubit ..ne sumnjam oni ce poginut protiv Cavsa ali takvi moraju biti uvjek i to je to
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
. I tog sutera i centra si imao u nurkicu i Haris i jedan i drugi bolji od dogu sigurnoSaltCityAttack je napisao/la:Jesu lutrija ali se treba od neceg krenut ..jer ovi drugacije nisu sposobni **** ...mozda nadjemo nekog centra, sutera , SF za buducnost .LeSa je napisao/la:Ma Salt nema od očekivanja next year, next year ništa. Pickovi su svakako lutrija, može se i prvi pick pokazati kao BUST a kamoli ovi ispod njega. Treba se podhitno iz korijena nešto promijeniti, a pod tim mislim skinuti ovu raspalu upravu Gar-Pax i naravno ovog amatera sa klupe.
Ja cu jedino pozeljet da odu u playoff ako u nastavku vidim da ginu da se bacaju kao nekad na svaku loptu i daju sve od sebe ..onda mogu i izgubit ..ne sumnjam oni ce poginut protiv Cavsa ali takvi moraju biti uvjek i to je to
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Kako se sjecam to je period kad su mislili da ce nekog free agenda dovesti, pa su i cap space gledali da oslobode, a 2 pika bi to narusili. Ili tako nesto ko ce znati. Tako da im je trade za Douga dobro dosao, ne samo sa strane da smo trebali sutera, jer niko u timu nije bazen mogao pogoditi, nego i sa te cap strane.
A mozda sam nesto i pomjesao.
A mozda sam nesto i pomjesao.
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Treba furat mediu u Chicagu oni su jaki drama da de ova dvojica kretena otjeraju sto prije ..ali i media radi za njih, dok igrace pljuje tako sam svatio jer cak vecina toh sto rade za Chicago ESPN su takodjer na platnom spisku Bullsa mao recomo Carmen koji ima show barem mi tako rece jedan od ovih novinara...ali fakat treba izvrsi pritisak
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nocas jedni i drugi losi ali mi smo nekako to izvukli ..Nikola nas je nosio 7 trojki je pukao 28p
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Gledao sam utakmicu cjelu do pola 4 ujtru je trajala, bolje smo igrali nego prethodne kako i u napadu tako i u odbrani, rose se mučio sa nekom ozljedom kao i Gibson neznam sta je sa njim nije igrao 10 ak min, moram da kažem igrač koji me je oduševio ove godine je Moore ,falii nam je prethodne utakmice,
Imamo li šanse vcrs hajde bullsovci ima li vas 

Utakmica sezone i za jedne i druge vjerovatno .. Navijam da Chicago dođe do 8.mjesta i duela sa Cavsima, vjerujem da bi bilo vatreno
‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chicago Bulls
Ima nas uvijek samo smo demoralisani 'dobrim igrama'.amader1 je napisao/la:Imamo li šanse vcrs hajde bullsovci ima li vas
Postovanje treba zaraditi.
Kakva kukavica i sramotna igra Butlera razočarao me je ne treba graditi ekipu oko njega moje mišljenje
Koji je kreten ovaj hoiberg nije moguće koliko mckdermot igra vremena a neki na klupi kreten na kretenima je.. On mater svoju kl ti dade trenersko mjesto ikad igdje
Ovo se nemoze više gledati a i razumijem i igrače kad imaš konja na klupi trebaju ga i bojkotovati početi i da ga otjeraju
Mirotićeva "odbrana" je masakr po sebi.
Edit:
Bravo Moore majstore!
Edit:
Bravo Moore majstore!
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.