Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kajzer10
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Kajzer10 » 31 mar 2016, 22:16

Bosniacum Lilium je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:http://ba.****/a88652/Vijesti/Vij ... azumu.html

Obavezno procitati.
Ez-de-aaaa, demokratija :tokralju:
Bolje da ne dizu nikakve tuzbe i da se pokusa ukidati RS. Svi znamo kako bi to u BiH zavrsilo. Koliko ih ja god nesimpatisao, ali ne rade to SDAovci sto vole svoj narod, nego sto ovako mogu vise krasti i uzivati
Kakve veze RS ima?
Boyle je u ime BiH tuzio Srbiju i sad se to ponovo spominje ali od toga nema nista. Rok je do iduce godine da se podigne nova tuzba ali iskljucivo ako se nadju novi dokazi, cinjenice a novi dokazi i cinjenice se nisu nasli tako da, kao sto rekoh, od toga nema nista.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 mar 2016, 22:16

DANTES je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Baboon je napisao/la: @tuzlak

ako je insan pametan,ne znači po defaultu da je i dobar,jel da?
Moze biti svakakav valjda i dobar i los.

Volio bih da vidim koliki je onom Muhamedu Mesicu[/] sto prica preko 70 jezika i savjetnik je makedonske vlade :mrgreen:

o bože :urnebes:

To 10 ili u prici 20 :rol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 31 mar 2016, 22:26

slika

Zapad srusio Vucica!

:tokralju:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 mar 2016, 22:44

SlevinKelevra je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:http://ba.****/a88652/Vijesti/Vij ... azumu.html

Obavezno procitati.
Ez-de-aaaa, demokratija :tokralju:
Bolje da ne dizu nikakve tuzbe i da se pokusa ukidati RS. Svi znamo kako bi to u BiH zavrsilo. Koliko ih ja god nesimpatisao, ali ne rade to SDAovci sto vole svoj narod, nego sto ovako mogu vise krasti i uzivati
Ma, nije mi to nije bio ni cilj. Nerealno je ocekivati da ce cijela zemlja biti osudjena na tako tesko krivicno djelo. Ovo sam postao zato sto covjek kaze da je iz samo vrha naseg proslavljenog bosnjackog vodstva sabotirana ova tuzba. Mislim, meni to nije nikakvo iznadjenje, ali kontam mozda koji promil ove njihove stoke progleda.
Ma i njima je u interesu da zmire na sve to
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 31 mar 2016, 22:53

Virto druže javi se ponekad, nemoj da te nalazim po selima, javi se raji u caršiji. :mrgreen:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 31 mar 2016, 22:53

SlevinKelevra je napisao/la:Ma, nije mi to nije bio ni cilj. Nerealno je ocekivati da ce cijela zemlja biti osudjena na tako tesko krivicno djelo. Ovo sam postao zato sto covjek kaze da je iz samo vrha naseg proslavljenog bosnjackog vodstva sabotirana ova tuzba. Mislim, meni to nije nikakvo iznadjenje, ali kontam mozda koji promil ove njihove stoke progleda.
Mah, mladi muslimani i ezdea su nam podvaljeni od SANUa. Još od '45 sarađuju. Sve rade da velikosrpski projekt uspije.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 mar 2016, 22:54

Maksuz selam za visočaka, starog merakliju :D i naravno pozz za ostalo društvo
[youtube][/youtube]
:bih: :bih:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 mar 2016, 22:56

Kawhi je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Ma, nije mi to nije bio ni cilj. Nerealno je ocekivati da ce cijela zemlja biti osudjena na tako tesko krivicno djelo. Ovo sam postao zato sto covjek kaze da je iz samo vrha naseg proslavljenog bosnjackog vodstva sabotirana ova tuzba. Mislim, meni to nije nikakvo iznadjenje, ali kontam mozda koji promil ove njihove stoke progleda.
Mah, mladi muslimani i ezdea su nam podvaljeni od SANUa. Još od '45 sarađuju. Sve rade da velikosrpski projekt uspije.
Ma ko vise plati. Slucaj Iran i šiti. Onda ih EZDEJA naguzi odmah poslije rata :urnebes:

Dobar sam ti bio dok sam te yebav'o :clap:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 31 mar 2016, 23:00

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma ko vise plati. Slucaj Iran i šiti. Onda ih EZDEJA naguzi odmah poslije rata :urnebes:

Organizovaniji su od sicilijanskih mafijaških porodica. Ne može im niko ništa. :tokralju:

Ilija je Vito, El Bake je Majkl.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 mar 2016, 23:02

Kawhi je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma ko vise plati. Slucaj Iran i šiti. Onda ih EZDEJA naguzi odmah poslije rata :urnebes:

Organizovaniji su od sicilijanskih mafijaških porodica. Ne može im niko ništa. :tokralju:

A Fahro Fredo :mrgreen:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 31 mar 2016, 23:08

Kawhi je napisao/la:

:urnebes:
Šta ćemo za maiku Seku?

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 31 mar 2016, 23:11

Zanimljivo da jos nisam vidio nesretnika na netu, forumu koji otvoreno podrzava SDA i govanceta Baketa. Cak i na klixu kojeg doduse i rijetko citam vidim jednog lika koji mozda cak i trola.
U mojoj raji tanko skroz. Stariji ljudi uglavnom. Znam i jednog momka mojih godina koji je njihov ali standardna ovca - srednja tehnicka za vodoinstalatera ( jedva) i misli da je 5+5*5=50.
Majke mi, gdje god odem yebu, grebu Baketu a ovamo 300k glasova. Prebacite ovo na temu misterija :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 mar 2016, 23:14

Kawhi je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Organizovaniji su od sicilijanskih mafijaških porodica. Ne može im niko ništa. :tokralju:

:urnebes:
Šta ćemo za maiku Seku?
Apollonia, zna se :kafa: Jedino bi Bake za nju suzu pustio :mrgreen:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 31 mar 2016, 23:23

Kajzer10 je napisao/la:Zanimljivo da jos nisam vidio nesretnika na netu, forumu koji otvoreno podrzava SDA i govanceta Baketa. Cak i na klixu kojeg doduse i rijetko citam vidim jednog lika koji mozda cak i trola.
U mojoj raji tanko skroz. Stariji ljudi uglavnom. Znam i jednog momka mojih godina koji je njihov ali standardna ovca - srednja tehnicka za vodoinstalatera ( jedva) i misli da je 5+5*5=50.
Majke mi, gdje god odem yebu, grebu Baketu a ovamo 300k glasova. Prebacite ovo na temu misterija :mrgreen:
Ne smiju ljudi priznat da ih/nas isti yebu 20 godina a da opet hajmo reci moraju glasati za njih..Stvorili ljudi kult licnosti u Banovicima i u Tesnju,tamo je povelika izlaznost a svi glasaju za SDA..citav Balkan je misterija,ne mozemo zajedno a ocigledno je da ne mozemo ni jedni bez drugih..ono sto mene posebno nervira ovdje jeste to sto se samo kuka a ne zna se ili nece nista raditi..Uspjesnih ljudi milion,HIFA,Bingo u BiH,eto Rimac u Hrvatskoj,ne znam sad ostale neke privatnike,ali ih sigurno ima,al daj drzavne firme pa jel ti Boga...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 31 mar 2016, 23:28

Slatinash_7 je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:Zanimljivo da jos nisam vidio nesretnika na netu, forumu koji otvoreno podrzava SDA i govanceta Baketa. Cak i na klixu kojeg doduse i rijetko citam vidim jednog lika koji mozda cak i trola.
Ne smiju ljudi priznat da ih/nas isti yebu 20 godina a da opet hajmo reci moraju glasati za njih..Stvorili ljudi kult licnosti u Banovicima i u Tesnju,tamo je povelika izlaznost a svi glasaju za SDA..citav Balkan je misterija,ne mozemo zajedno a ocigledno je da ne mozemo ni jedni bez drugih..ono sto mene posebno nervira ovdje jeste to sto se samo kuka a ne zna se ili nece nista raditi..Uspjesnih ljudi milion,HIFA,Bingo u BiH,eto Rimac u Hrvatskoj,ne znam sad ostale neke privatnike,ali ih sigurno ima,al daj drzavne firme pa jel ti Boga...
Pa ostatak nakaradnog socijalizma. Kod nas se ljudi školuju da bi se mogli zaposliti u državnoj firmi, a to ti Stranka omogući. Bosanski socijalistički ideal života je da budeš na državnoj sisi i zapravo ne radiš ništa, odeš preko ljeta u Hrvatsku (sada su u modi i neke druge destinacije) na odmor koji zapravo i nije odmor i da glasaš političare koji ti to omoguće. Sve to dok država propada.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 mar 2016, 23:29

Joj sutra 1. april. Najtegobniji dan u godini pored 25. novembra i 1. marta kad su svi veće patriote od Izeta Nanica i Dragana Vikića. Dan kad se svi od šofera iz gradskog prijevoza do lokalne pijanice ispred marketa fola pokušavaju našaliti sa tobom, zayebati te, preći te. Unazad 6 godina tradicionalno prvi april se zabarakadiram u kući i pokušam ne imati kontakt ni sa bližnjima kamoli sa nekim drugim. Telefon redovno bude isključen, na fejsbuk ne ulazim, portale pokušavam ne pratit jer izbacuju idiotske vijesti tipa Vojislav Šešelj prihvatio Islam, gradi najveću džamiju u historiji Valjeva itd itd

Ali sutra imam nekih neodloživih obaveza, obitavat ću po čaršiji, samo se nadam da neću srest nikog poznatog, ako i sretnem praviću se da ne vidim da mi ne bi pokušao prodat neki poluidiotski fazon. Znači već osjećam tjeskobu i anksioznost, Bože olakšaj sutra :pray:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 31 mar 2016, 23:30

dubrava je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Seselj upravo gostuje na N1.

Jugoslav: Vi ste optuzeni za zlocine nad Bosnjacima i Hrvatima...

Seselj: Moram da Vas ispravim. Osumnjicen sam za zlocine nad Muslimanima - Bosnjaci tada nisu ni postojali...

:puke:
Pa strogo gledano je i u pravu. Brojne haške optužnice, a i presude navode izraz "Bosnian Muslims"

Ne diraj mi kolegu :P
Svijet nije nastao 1945
slika
a nije ni 1891, ali eto cisto zbog orjentira. Bilo je muslimana koji su se izjasnjavali kao Srbi ili Hrvati, ili recimo katolici kao Srbi i Bosnjaci (zadnji popis u Hrvatskoj), pravoslavci kao Hrvati itd.
Ne, ne dušo moja, nisi me shvatio.
Ali nema veze.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 mar 2016, 23:33

Kawhi je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:
Pa ostatak nakaradnog socijalizma. Kod nas se ljudi školuju da bi se mogli zaposliti u državnoj firmi, a to ti Stranka omogući. Bosanski socijalistički ideal života je da budeš na državnoj sisi i zapravo ne radiš ništa, odeš preko ljeta u Hrvatsku (sada su u modi i neke druge destinacije) na odmor koji zapravo i nije odmor i da glasaš političare koji ti to omoguće. Sve to dok država propada.
Tebe cu za predsjednika stranke, a ja cu biti onaj mason iz sjene :bale: :hmmmm:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 31 mar 2016, 23:34

MaGiCa je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
Pa strogo gledano je i u pravu. Brojne haške optužnice, a i presude navode izraz "Bosnian Muslims"

Ne diraj mi kolegu :P
Znamo svi na sta je mislio gmaz.

Kakav si ti Hrvat koji se divi Seselju, gospodine :?:

Ili ga branis strogo po kolegijalnim osnovama, u duhu 1 Srdje Popovica, koji je branio Artukovica, Tudjmana i dr. :?:
Otkud vidiš moje divljenje?!
Ne.
Dal ga branim po kolegijalnom osnovu i da li bi ga branio možda, bio njegov advokat? Da. Zašto ne. Vojislava je na ovim prostorima stotine, na tisuće.
Osim toga, Srđa Popović mi je uzor u tom smislu. Ah, zamisli, još jedna Srbenda. :mrgreen:
Ali, imam i tu odstupanja. Sasvim sigurno, iako to nije etično niti profesionalno, ne bih zastupao Karadžića ni Mladića.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 mar 2016, 23:38

Izvrijedjao bi te Seselj odmah na prvom sastanku :)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: UnitedWA i 45 gostiju.