NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Samo da nebude po starom dobrom obicaju budemo bjeni i izgubimo.
Ja sam zadovoljan i sa bodom iz Visokog.
Ja sam zadovoljan i sa bodom iz Visokog.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Samo pobjeda
Po fb profilu Visocani su pravo nabrijani na nas, igraci i navijaci raznim slikama pozivaju na utakmicu, nema sumnje da ce bit pravi spektakl samo da se ne umijesa i treca strana
-
- Kontakt:
Stize barcelona visoko na nogama hahahaha
Moje misljenje je da cemo mi tu Bosnu pregazit,oni samo treba da strepe kako parirat nama uopste,pa oni su izgubili od N.Travnika kuci,deklasirani od ovih iz Jajca i sad ko uzdice se protiv nas protiv ekipe koja je ubjedljivo sad u ovom trenutku najjaca u ligi.
Moje mišljenje je da neće uopšte biti lako u Visokom,nadam se daću se prevariti..zmajevac je napisao/la:Moje misljenje je da cemo mi tu Bosnu pregazit,oni samo treba da strepe kako parirat nama uopste,pa oni su izgubili od N.Travnika kuci,deklasirani od ovih iz Jajca i sad ko uzdice se protiv nas protiv ekipe koja je ubjedljivo sad u ovom trenutku najjaca u ligi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Samo neka neko sa TK izbori ulazak u PL ..ali jankonsto gledam svi se bore i kao uvjek neko iz naseg kantona ce nekog zakinut i onda drugi ce popupitnkajmak kao uvjek..nadam se da grijesim...sretnotheboss_RD07 je napisao/la:Upravu si..Ljumani_Banovici je napisao/la:u Banovicimamoranjak je napisao/la:Hvala Tuzla ako bog da sljedece godine kantonalni derbi ...
Ima i Buducnost - Bratstvo pored ovog u Tuzli/Gradaccu![]()
![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Zar nisu ovi nasi danas trebali igrat s Odzakom, niko nista ne pise?
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Sad pogleda delegiranje sudija za 20. kolo, teško vama u Visokom. Ipak savez gura Metalleghe...
Karačić im sudi u Lukavcu, a vama Muslić u Visokom. kuknjava

Zvijezda je kompletna.treba odigrati pametno i kazniti Bosnu koja će imati imperativ.nadam se da će podlec pritisku i da ćemo u gradačac donijeti 3 boda.
Jasno je da je kuhinja krenula a vjerujemo i da zvijezda svog konja za trku imamo
Jasno je da je kuhinja krenula a vjerujemo i da zvijezda svog konja za trku imamo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Zvijezda pobijedila 4:0..Sava opet promašio penal,bolje da to neko drugi izvodi..DevilsAdvocate je napisao/la:Zar nisu ovi nasi danas trebali igrat s Odzakom, niko nista ne pise?
Mnogo tesko gostovanje nas ocekuje u subotu mozda i najteze do krata sezone domacini na sve moguce nacine pozivaju publiku na stadion jako su motivisani i zele pobjedu naravno kao i mi ja bi mozda bio zadovoljan i bodom a ako donesemo sva tri onda sam 100'/.siguran da ulazimo
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Hocel Ramic bit spreman za Visoko ?
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Sad se nešto motivirali protiv nas neka su prodali ovim iz Travnika i Jajca pa nas zgaziti. ..
-
- Kontakt:
Ma dajte ima da pregazimo visoko i sve ekipe do kraja
-
- Kontakt:
Kad smo bili deset puta jaci goreamo gubili utakmici, neki se sjecaju projetnji, prebijanja i ...ja neocekujem bodove ako dodju bit ce ko kuca ma sta kuca neboder. Sto neko napisa pa gotov ovjeren ulazak.
Sretno momcima.
Sretno momcima.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Iskreno ni ja ne očekujem puno.nadam se da će me momci razuvjeriti.istina da ćemo biti jači za zvonica abida i ramica ali opet me strah.
Iako se može reći ako želimo premijer ligu ove se utakmice moraju dobiti.
Zatvoriti se na početku i vrebati kontru nipošto se nadigravati.mišljenja sam da smo puno bolji pozadi i da lakše mozemo sačuvati svoju mrežu nego srljati prema naprijed i primiti gol
Iako se može reći ako želimo premijer ligu ove se utakmice moraju dobiti.
Zatvoriti se na početku i vrebati kontru nipošto se nadigravati.mišljenja sam da smo puno bolji pozadi i da lakše mozemo sačuvati svoju mrežu nego srljati prema naprijed i primiti gol
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ma ramic ce to rijesit u drugom poluvremenu,jer sa njim u spicu s isanom i abidom po strani i jakim presingom nesumljam u pobjedu,sta je sa djordjevicem.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Poz Zvijezdasi, prvo Zvijezda sutra je oslabljena igranjem Isanovica, i Zvonica koji je vec otisao kuci na lijecenje. Drugo gledam kako ruku spasa nam ponovo ne pruzise ovi tuzlaci lafo nasa braca treba prosijacima opet raspalit rostilj kad budu dolazili...pu nista im nije znacio vecerasnji mec a igrali su kao da je liga prvaka toliko o komsijiskim odnosima za mene su vrata zatvorili za citav zivot. I dabogda nebili prvaci....
Ali nema veze idemo dalje sutra ako bogda Zvijezda osvaja bodove, ako bogda komsje iz Lukavca ako zele opstati po svaku cijenu moraju pobjediti jajce.
Ali nema veze idemo dalje sutra ako bogda Zvijezda osvaja bodove, ako bogda komsje iz Lukavca ako zele opstati po svaku cijenu moraju pobjediti jajce.
-
- Kontakt:
Jel oslabljena igranjem ili neigranjem?reddragon001 je napisao/la:Poz Zvijezdasi, prvo Zvijezda sutra je oslabljena igranjem Isanovica, i Zvonica koji je vec otisao kuci na lijecenje. Drugo gledam kako ruku spasa nam ponovo ne pruzise ovi tuzlaci lafo nasa braca treba prosijacima opet raspalit rostilj kad budu dolazili...pu nista im nije znacio vecerasnji mec a igrali su kao da je liga prvaka toliko o komsijiskim odnosima za mene su vrata zatvorili za citav zivot. I dabogda nebili prvaci....
Sta je s zvonica,sto isan neigra....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.