Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cimirot, jako si komičan.
Plakalo je trebao biti tu.
Plakalo je trebao biti tu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Od 29 igraca bit ce 2-3 na sirem spisku. Covjek hoce da upozna, da vidi cime raspolaze liga. Pozvao je najbolje od vodecih ekipa. Nemojte biti retardirani. Kada je reprezentacija u pitanju gleda se trenutni kvalitet, iskustvo, forma, a ne potencijal. Nece se preko repke kaliti.
Kakav god da je spisak nasao bi se neko da se buni i da mu nesto ne valja. Takvi smo jbg.
Dobar spisak
Dobar spisak

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Nekad ranije nas je repka od igraca iz kukuruz premier lige negdje u aziji na nekom turniru fino predstavilia... ako se ne varam cak su je zvali i olimpijska.
I ovo svakako nije losa ideja ako se sa ovog spiska izrodi neki reprezentativac to je odlicno, a i poticaj je momcima koji su na spisku da uloze jos vise truda.
I na kraju jbg narodu niko ugoditi uvijek ima neko bolji, neko ko ne zna sutnuti lopte a pozvan je, uvjek je tako bilo i bice
ps. jedino datum okupljanja je los, jel' gledao takmicarski raspored ekipa.
I ovo svakako nije losa ideja ako se sa ovog spiska izrodi neki reprezentativac to je odlicno, a i poticaj je momcima koji su na spisku da uloze jos vise truda.
I na kraju jbg narodu niko ugoditi uvijek ima neko bolji, neko ko ne zna sutnuti lopte a pozvan je, uvjek je tako bilo i bice

ps. jedino datum okupljanja je los, jel' gledao takmicarski raspored ekipa.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Kad počinje onaj Kirin kup u Japanu? Mogla bi A repka odigrat probnu sa ovom ekipom premijerligaša pa neka se oprobaju, ili prije Španije.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Odlican potez selektora.
Vjerovatno hoce da provjeri ove igrace koji slove za nesto kvalitetnije ali i neke potencijale koje bi eventualno mogao uvrstiti na spisak putnika za Japan,ali i da pruzi dodatnu motivaciju igracima sa spiska da jos vise i bolje rade.Igracima se stavlja doznanja da se na njih racuna i da se prati njihova igra i odavno se nisam obradovao jednom potezu selektora kao ovom.
Ima tu igraca i koji po mom misljenju nebi bili tu,ali ni spisak igraca koji bi ja pozvao sigurno ih nebi pozvao neko drugi od nas,tako da sve u svemu ovo je ok..sto ljudi,sto cudi.
Vjerovatno hoce da provjeri ove igrace koji slove za nesto kvalitetnije ali i neke potencijale koje bi eventualno mogao uvrstiti na spisak putnika za Japan,ali i da pruzi dodatnu motivaciju igracima sa spiska da jos vise i bolje rade.Igracima se stavlja doznanja da se na njih racuna i da se prati njihova igra i odavno se nisam obradovao jednom potezu selektora kao ovom.
Ima tu igraca i koji po mom misljenju nebi bili tu,ali ni spisak igraca koji bi ja pozvao sigurno ih nebi pozvao neko drugi od nas,tako da sve u svemu ovo je ok..sto ljudi,sto cudi.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Jel to Avdukića nije pozvao ? Sramota.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Brojanje krvnih zrnaca.Zukanovic je napisao/la:Ovo Igraci dobili poziv od Mese.
FK Sarajevo
- Samir Radovac
- Almir Bekic
- Adnan Kovacevic
- Haris Duljevic
Zrinjski
- Jasmin Mesanovic
- Filip Arezina
- Benjamin Colic
- Daniel Graovac
- Tomislav Tomic
- Ognjen Todorovic
- Goran Karacic
Zeljo
- Miroslav Stevanovic
- Kerim Memija
- Aleksandar Kosoric
- Nermin Zolotic
- Srdan Stanic
- Adnan Zahirovic
- Vedran Kjosevski
Sloboda Tuzla
- Amer Ordagic
- Mladen Veselinovic
- Elvis Saric
- Kenan Piric
Radnik
- Samir Memisevic
- Dino Besirevic
Borac Banja Luka
- Ajdin Redzic
Celika Zenica
- Mahir Karic
- Marin Popovic
Siroki
- Antonio Soldo
- Zvonimir Kozulj
http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=11621 "svi pozvani igrači, kandidati za „A“ selekciju,"
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Šta fali npr Kožulju konkretno? jedan od najboljih veznjaka u ligi, mlad, perspektivan i samo je pitanje vremena kad će ga Široki prodati..ili recimo Arežina ili Todorović..Zukanovic je napisao/la:Kosoric je jos mlad samo 29 moze jos puno godina igrati za a tim. Kjosevski nema mjesta u u21 ali ovde ima![]()
Realno samo Dulje, Graovac, Memija, Piric, Karacic i Ordagic je ok.za 2-3 godine mozda jos Kjosevski i Redzic.ali ostalo
tebi je pametnije da ideš tamo nabijat cijene fks na tm-u, a da manje pametuješ ovdje na forumu

- tuzlak1987
- Kontakt:
Od ovih po meni nekada u A reprezentaciji mogu biti:
-Kjosevski i Piric, mogu napraviti karijere kao Sehic i Buric. Tj vidim tu potencijal za transfer neki i golmani su, a mi imamo uvijek ok golmane.
Karacica nisam toliko pratio ali i on je vjerovatno kao i oni, solidna karijera bi trebala biti.
-Duljevic i Graovac, mogu biti neki kalibar ovih solidnih igraca reprezentacije. Znaci sa defanzivcima Zrinjskog bivsim imaju se dobra iskustva, tri cetiri igraca su iz te ekipe napravila solidne karijere i Graovac ce isto tako. Duljevic moze biti u reprezentaciji solidan, a i blizu je transfera. Ne vodja ali rotacija u reprezentaciji nekad..
-Treca grupa za koju je neizvjesno sve, a to su Memija, Ordagic, Popovic. Znati ce se uskoro, trebaju napraviti dobar transfer i ne zadrzavati se u ligi. Ako to ne urade mogu postati oni PL igraci.
-Cetvrta kategorija. VJECITI PL igraci, a to su :Karic, Memisevic, Kosoric, Zolotic, Stanic, Todorovic, Tomic, Colic, Arezina, Kovacevic, Bekic. Mislim da njih nije trebao zvati iako su kvalitet ostalih dugorocno nema izlaska iz PL okvira i ako bude slijedi vracanje nakon godinu dvije.
Znaci po meni treba gledati Kjosevskog, Pirica, Karacica, Duljevica, Graovca, Ordagica, Memiju, Popovica.
Znaci od ovih svih na spisku vjerujem najvise u ove i da mogu napraviti karijeru, a da nisi jos niti blizu svog plafona.
-Kjosevski i Piric, mogu napraviti karijere kao Sehic i Buric. Tj vidim tu potencijal za transfer neki i golmani su, a mi imamo uvijek ok golmane.
Karacica nisam toliko pratio ali i on je vjerovatno kao i oni, solidna karijera bi trebala biti.
-Duljevic i Graovac, mogu biti neki kalibar ovih solidnih igraca reprezentacije. Znaci sa defanzivcima Zrinjskog bivsim imaju se dobra iskustva, tri cetiri igraca su iz te ekipe napravila solidne karijere i Graovac ce isto tako. Duljevic moze biti u reprezentaciji solidan, a i blizu je transfera. Ne vodja ali rotacija u reprezentaciji nekad..
-Treca grupa za koju je neizvjesno sve, a to su Memija, Ordagic, Popovic. Znati ce se uskoro, trebaju napraviti dobar transfer i ne zadrzavati se u ligi. Ako to ne urade mogu postati oni PL igraci.
-Cetvrta kategorija. VJECITI PL igraci, a to su :Karic, Memisevic, Kosoric, Zolotic, Stanic, Todorovic, Tomic, Colic, Arezina, Kovacevic, Bekic. Mislim da njih nije trebao zvati iako su kvalitet ostalih dugorocno nema izlaska iz PL okvira i ako bude slijedi vracanje nakon godinu dvije.
Znaci po meni treba gledati Kjosevskog, Pirica, Karacica, Duljevica, Graovca, Ordagica, Memiju, Popovica.
Znaci od ovih svih na spisku vjerujem najvise u ove i da mogu napraviti karijeru, a da nisi jos niti blizu svog plafona.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ali kako smo ga napunili te veceri...

Ne brinite, ovo je samo trening
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 01 apr 2016, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ovako se pitari na derbiju rašire.Virtu4l je napisao/la:Ne brinite, ovo je samo trening

Gledaj vutre.

Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 01 apr 2016, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
evo yt linka da se raja ne pegla preko fb.. Skrenuo bih ljudima paznju cisto da pogledaju teren (otprilike od 2:00), na Grbavici fali bolja drenaza, grijaci itd, vidimo da kad je vrijeme lijepo teren je najbolji u ligi posle BP..Virtu4l je napisao/la:Ne brinite, ovo je samo trening
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kakav Zeljo
ko plitak potok 

Po čemu su to Graovac i Duljević predoređeni da imaju solidne europske karijere, a Zolotić nije?tuzlak1987 je napisao/la:
-Cetvrta kategorija. VJECITI PL igraci, a to su :Karic, Memisevic, Kosoric, Zolotic, Stanic, Todorovic, Tomic, Colic, Arezina, Kovacevic, Bekic.
Sva trojica isto godište, prva dvojica tek sad igraju neku važnu ulogu u PL (ne da su prije bili nevažni), dok je treći pod ugovorom sa prvakom Belgije.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Haj sve da ne bude problem ta neobjektivnost radi zelje ali sto memisevica isto tu stavi?? Pa momak je jedan od najboljih stopera lige, doktorsku sezonu igra i ode iz lige na ljeto, pa crmo vidjeti kakvu ce karijeru imati 

Ovo okupljanje je malo zesca glupost..Samo daj boze da se neko ne povrijedi
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Interni moderator
- Kontakt:
niste ni vi losi..eto ove sezone ce bit odlicno 4. mjesto i CAK polufinale kupaPipiDugaCarapa je napisao/la:SLOBODA JE ŠAMPION !

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.