PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

joker90
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la joker90 » 30 mar 2016, 22:00

staragarda je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Odje.bi taksisto romske klijentele, obratio sam se jednom normalnom momku iz Tz s kojim se volim zajebavati, a ne tebi i tvojoj smajli brigadi! :kafa:
Mos ga glabat futavac... I ja se sa tobom z a j e b a j e m al je tvoj problem sto te istina boli
Nema kluba u BiH da ga uprava nije guzila i u dugove uvaljivala, znas i sam kako je kod vas napravljen dug i ko je sta radio, tako da diskutovati na tu temu koga je uprava vise yebala i povaliva je uzaludno.
Bahati, bahati Željkan!
1946

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 30 mar 2016, 22:06

Lakoste je napisao/la:Fukare nisu ultrasi!
Najjače da ćeš ti određivati ko nije, a ko jest ultras :rol:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 30 mar 2016, 22:13

za papka rigotina iako on nije iz Sarajeva, ali ce se pronaci mnogi

U Sarajevu su uvijek postojali raja,papci i šupci.
Raja su se uvijek gotivila i međusobno pomagali bez obzira na nacionalnu,vjersku,političku,klubsku,muzičku,mahalsku,haustorsku ili bilo kakvu drugu, pojedinačnu,opredjeljenost.
Papci su se uvijek borili protiv nekih vlastitih kompleksa pa i pljuvanjem,ismijavanjem svega što nije sukladno njihovoj nacionalnoj, vjerskoj,političkoj,klubskoj,muzičkoj,mahalskoj,haustorskoj ili bilo kakvoj drugoj,pojedinačnoj,opredjeljenosti
Šupci se nikada nisu ni pominjali i nikada im se nije poklanjala bilo kakva pažnja bez obzira na nacionalnu,vjersku,političku,klubsku,muzičku, mahalsku, haustorsku ili bilo kakvu drugu,pojedinačnu,opredjeljenost.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 mar 2016, 22:15

joker90 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Odje.bi taksisto romske klijentele, obratio sam se jednom normalnom momku iz Tz s kojim se volim zajebavati, a ne tebi i tvojoj smajli brigadi! :kafa:
Mos ga glabat futavac... I ja se sa tobom z a j e b a j e m al je tvoj problem sto te istina boli
Nema kluba u BiH da ga uprava nije guzila i u dugove uvaljivala, znas i sam kako je kod vas napravljen dug i ko je sta radio, tako da diskutovati na tu temu koga je uprava vise yebala i povaliva je uzaludno.
Normalno da nema...gdje ćeš meni o tome pričat :urnebes:... Sta sam se g o v a n a zbog Slobode nagutao mogo sam septicku otvorit :urnebes: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 mar 2016, 22:27

Vidim, Slavija redovno trenira u kampu Sarajeva, iako su sjevale varnice prosle sezone.... Da Dino mozda ne vraca neki dug na taj nacin? :urnebes:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 mar 2016, 22:27

staragarda je napisao/la: Normalno da nema...gdje ćeš meni o tome pričat :urnebes:... Sta sam se g o v a n a zbog Slobode nagutao mogo sam septicku otvorit :urnebes: :rol:
Osjeti se to cim zines na ovoj temi i kazes nesto.. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 30 mar 2016, 22:28

SlevinKelevra je napisao/la:Vidim, Slavija redovno trenira u kampu Sarajeva, iako su sjevale varnice prosle sezone.... Da Dino mozda ne vraca neki dug na taj nacin? :urnebes:
Ljudi bez muda i casti,zgadili su mi se!Nemoj o njima ziv bio :nene:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 mar 2016, 22:35

Nije loš bio @staragarda alias taksista, vazda je znao prepoznati zayebanciju od onog krkanskog izliva mržnje i paćeništva, bar dok sam ja češće nalijetao na forum, u posljednje vrijeme sam slabije a jedno vrijeme nisam i nikako pa se možda šta promjenilo... :mrgreen:
1946

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 mar 2016, 22:35

joker90 je napisao/la:
staragarda je napisao/la: Normalno da nema...gdje ćeš meni o tome pričat :urnebes:... Sta sam se g o v a n a zbog Slobode nagutao mogo sam septicku otvorit :urnebes: :rol:
Osjeti se to cim zines na ovoj temi i kazes nesto.. :mrgreen:
Auf,a iz tebe ovdje samo knjige progovaraju :roll: :D
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 30 mar 2016, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 mar 2016, 22:53

Okupljanje potencijalnih zmajeva iz Premijer Lige 5.aprila

U narednim danima Baždarević će saopštiti spisak igrača za navedeno okupljanje, a na istom će se između ostalog najvjerovatnije naći Vedran Kjosevski, Adnan Kovačević, Samir Memišević, Almir Bekić, Adnan Zahirović, Ajdin Redžić, Goran Zakarić, Antonio Soldo, Zvonimir Kožulj, Dušan Hodžić, Jasmin Mešanović, Elvis Sarić, Amer Ordagić, Haris Duljević, Danijel Graovac, Dino Beširević, Kerim Memija, Aleksandar Kosorić...
Eto vam Ordagića u reprezentaciji da ne kmečite :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 30 mar 2016, 22:56

Virtu4l je napisao/la:

U narednim danima Baždarević će saopštiti spisak igrača za navedeno okupljanje, a na istom će se između ostalog najvjerovatnije naći Vedran Kjosevski, Adnan Kovačević, Samir Memišević, Almir Bekić, Adnan Zahirović, Ajdin Redžić, Goran Zakarić, Antonio Soldo, Zvonimir Kožulj, Dušan Hodžić, Jasmin Mešanović, Elvis Sarić, Amer Ordagić, Haris Duljević, Danijel Graovac, Dino Beširević, Kerim Memija, Aleksandar Kosorić...
Zašto Joce nema? J.ebo ovo..

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 30 mar 2016, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 30 mar 2016, 22:57

Novinar se igra selektora, pogodit ce kojeg :)

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 30 mar 2016, 22:58

amazon je napisao/la:za papka rigotina iako on nije iz Sarajeva, ali ce se pronaci mnogi

Raja su se uvijek gotivila i međusobno pomagali bez obzira na nacionalnu,vjersku,političku,klubsku,muzičku,mahalsku,haustorsku ili bilo kakvu drugu, pojedinačnu,opredjeljenost.
Papci su se uvijek borili protiv nekih vlastitih kompleksa pa i pljuvanjem,ismijavanjem svega što nije sukladno njihovoj nacionalnoj, vjerskoj,političkoj,klubskoj,muzičkoj,mahalskoj,haustorskoj ili bilo kakvoj drugoj,pojedinačnoj,opredjeljenosti
Šupci se nikada nisu ni pominjali i nikada im se nije poklanjala bilo kakva pažnja bez obzira na nacionalnu,vjersku,političku,klubsku,muzičku, mahalsku, haustorsku ili bilo kakvu drugu,pojedinačnu,opredjeljenost.
ispravka:
klupsku
odgovor:
nabijem te na kur.ac
goveđigulašmajka

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 30 mar 2016, 23:12

rigotina je napisao/la:
amazon je napisao/la:za papka rigotina iako on nije iz Sarajeva, ali ce se pronaci mnogi

ispravka:
klupsku
odgovor:
nabijem te na kur.ac
ti si papak ;)
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 mar 2016, 23:16

Virtu4l je napisao/la:

Ova lista je jos jedna od uvreda.

Zeljo 4
Radnik 3
Sarajevo3
Zrinjski 3

Sloboda 2 bez Pirica :facepalm:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 30 mar 2016, 23:19

tuzlak1987 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Ova lista je jos jedna od uvreda.

Zeljo 4
Radnik 3
Sarajevo3
Zrinjski 3

Sloboda 2 bez Pirica :facepalm:
Pirić, Veselinović... Nigdje veze, čuj Almir Bekić. :kafa: :lol:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 30 mar 2016, 23:19

Tacno ove fukarice treba karati u mozak u svakom trenutku. Kakvi ste vi kompleksasi, zajebali ste i pitice. Nije vam ovo spisak, inace kad sluzbeni izadje nece biti ni jedna fukarica na njemu. :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Zadnja izmjena: samoplavi, dana/u 30 mar 2016, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 30 mar 2016, 23:20

Lakoste je napisao/la:Fukare nisu ultrasi!

Rece lik koji dolazi iz grupe koja je kolektivno popusila nekakvom Kinezu :ljepota: :tokralju:

Ajde balavac bjezi na YouTube i pogledaj jos koji klip " green street Hooligans" i pjevaj samo ultra sarajevo za par maraka kinezu pusimo.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 30 mar 2016, 23:22

Slazem se, spisak je uvreda za sve ljubitelje fudbala. Sta je Mesa umislio, pa uopste poziva igrace Slobode? Pa igraci Slobode nisu smjeli biti obavjesteni o bilo kakvom skupu, tj trebao se pronaci nacin da obavijest uopste ne stigne do Tuzle. Skandalozno !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 mar 2016, 23:24

PipiDugaCarapa je napisao/la:Slazem se, spisak je uvreda za sve ljubitelje fudbala. Sta je Mesa umislio, pa uopste poziva igrace Slobode? Pa igraci Slobode nisu smjeli biti obavjesteni o bilo kakvom skupu, tj trebao se pronaci nacin da obavijest uopste ne stigne do Tuzle. Skandalozno !
Spisak je uvreda naravno, na ovom spisku ne trebaju biti igrači Želje. Jbt, toliko godina nosiš reprezentaciju i on bi ih sad zvao u neki B tim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.