Yebemu mater nikako dobiti ova dva grb

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A tako. Zahvaljujem momčino.Ramsey16 je napisao/la:Proso vozmessilla je napisao/la:Kako završiti ovaj prvi challenge, iz svake zemlje imam barem po jednu, ali mi ništa ne izbacuje
Jel moze meni WalesamerTM je napisao/la:zavrsio sad challenge i odma duple grb walesa i sj. irske![]()
nek se javi prvi sretni dobitnik da ga pocastim
javili se neki prije za Wales..Pegi10 je napisao/la:Jel moze meni WalesamerTM je napisao/la:zavrsio sad challenge i odma duple grb walesa i sj. irske![]()
ako mislis na mene, mislio sam da mi treba, ali imam taj grb, Albanija i slovenija meni nedostaje, pa eto.. napiso sam ti poruku odma mozda nisi vidioamerTM je napisao/la:javili se neki prije za Wales..Pegi10 je napisao/la:Jel moze meni WalesamerTM je napisao/la:zavrsio sad challenge i odma duple grb walesa i sj. irske![]()
Imas li dupli odgovara li ti ista sa slike sto sam postavioamertiger je napisao/la:AmerTM imas li Sj. Irsku jos???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
kenante je napisao/la:FOOTBALLLOVE
Jos jedan ne znam da li je bio
Treba meni grb Islanda, imam za ponuditi Arnautovica, Lustiga i Warda.sonpenn je napisao/la:Treba li nekome grb Islanda,Xhaka i Davies ? Grb Slovacke bi bio pozeljan za uzvrat.
imam javi se u pp da mjenjamoamertiger je napisao/la:AmerTM imas li Sj. Irsku jos???
Poslao sam ti poruku pa proberi...amerTM je napisao/la:imam javi se u pp da mjenjamoamertiger je napisao/la:AmerTM imas li Sj. Irsku jos???
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.