Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real....
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real....
Aferim za ljudine 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Marsal
- Kontakt:
Aaaa vidi mi komšije na slici, yebo sve svoje, ide po kafićima i pive dere dok mu mati prodaje paradajz da ih prehrani 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
AKo neki papak iz Zivinica ili Lukavca Navija Za Sarajevo ili Modriču zasto tamo neki ćutuk iz Nemile ne moze navijati za Bocu Juniors?
Znači papak sam i ja jer sam iz Živinica, a navijam za Slobodu?krmpotich je napisao/la:AKo neki papak iz Zivinica ili Lukavca Navija Za Sarajevo ili Modriču zasto tamo neki ćutuk iz Nemile ne moze navijati za Bocu Juniors?
-
- Kontakt:
Vjerni navijaci Man Utd, kako oni kazu, prate svaku utakmicu........putem malih ekranaSuljo20002 je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/crveni ... /160320087
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Neka navija ko za koga hoce ali meni je iskreno malo zao ovih Katalonaca, Madridista, Crvenih Djavola i ostalih navijaca stranih klubova.
Yebo te tito, sjednes kuci, upalis TV, upalis laptop, satro pratis svoj omiljeni klub i usput komentarises utakmicu na forumu (70% utakmice i ne prate, nego pisu komentrare ). Kada tvoji zabiju gol trcis da prvi napises GOOOOOL. U tome zavrsi utakmica, prebacis na FOX da pregledas Dosje X, bacis jos koji komentar na forumu kako je bila dobra tekma i lagano na spavanje.
I kaze strastveni navijac

Yebo te tito, sjednes kuci, upalis TV, upalis laptop, satro pratis svoj omiljeni klub i usput komentarises utakmicu na forumu (70% utakmice i ne prate, nego pisu komentrare ). Kada tvoji zabiju gol trcis da prvi napises GOOOOOL. U tome zavrsi utakmica, prebacis na FOX da pregledas Dosje X, bacis jos koji komentar na forumu kako je bila dobra tekma i lagano na spavanje.
I kaze strastveni navijac

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- Suljo20002
- Kontakt:
Htio je reci da je papak onaj ko je iz TK ili ZDK a navija za Sarajevo ali da je sve ok ako si iz Tuzlanskog kantona a navijas za Slobodubeka23 je napisao/la:Znači papak sam i ja jer sam iz Živinica, a navijam za Slobodu?krmpotich je napisao/la:AKo neki papak iz Zivinica ili Lukavca Navija Za Sarajevo ili Modriču zasto tamo neki ćutuk iz Nemile ne moze navijati za Bocu Juniors?

Za mene je svako papak ko je iz Zivinica a forsa Sarajevo, Zelju, Velez ili nekog treceg pored ekipe Slavena. Isto to vazi za Lukavac, pored Radničkog dolaze u TZ i sline protiv istog grada gdje se skoluju neki cak i rade. Ako bas moras nekoga birati iz TK onda je logika da je to Sloboda. Svi ostali su papcibeka23 je napisao/la: Znači papak sam i ja jer sam iz Živinica, a navijam za Slobodu?

Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!
Aferim.brile je napisao/la:Neka navija ko za koga hoce ali meni je iskreno malo zao ovih Katalonaca, Madridista, Crvenih Djavola i ostalih navijaca stranih klubova.
I kaze strastveni navijac![]()
I najjače mi je kad kažu ono joj hoćemo ih MI dobit ili jesmo JAKI..

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Suljo20002
- Kontakt:
Kako drukcije napisat svega ti ?
Navijam za Slobodu i simpatisem Lazio.Bio sam 2 puta na njegovim utakmicama i pravo je bilo dobro.Opet kad budem sa parama morat cu otici jednoga dana
Navijam za Slobodu i simpatisem Lazio.Bio sam 2 puta na njegovim utakmicama i pravo je bilo dobro.Opet kad budem sa parama morat cu otici jednoga dana

- amazon
- Kontakt:
Suljo20002 je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/crveni ... /160320087
hahahahah
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Joj cime se vi zamarate Boze dragi...
⭐
Do 18 godina smatram normalnim, preko 18 ne da nije normalno nego je strasno i smijesno u isto vrijeme.
This time next year we'll be millionaires.
Možeš li objasniti zašto, živo me interesuje.Momciluk je napisao/la:Do 18 godina smatram normalnim, preko 18 ne da nije normalno nego je strasno i smijesno u isto vrijeme.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ne mogu prijatelju, ako ne mozes sam shvatit onda ne mogu nazalost.HankMoody je napisao/la:Možeš li objasniti zašto, živo me interesuje.Momciluk je napisao/la:Do 18 godina smatram normalnim, preko 18 ne da nije normalno nego je strasno i smijesno u isto vrijeme.
This time next year we'll be millionaires.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Smatram normalnim, neka navija za koga hoće, svako ima pravo da navija za koga hoće. Ali ne razumijem i ne smatram normalno da se neko svađa radi nekog kluba, ne samo stranog već i domaćeg, pogotovo domaćeg.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovdje nema navijaca Reala,Barcelone,Bayerna,Uniteda ovdje su sve simpatizeri.Da bi bio navijac trebas ici na utakmice pomenutih a ne sjediti u fotelji i tipkati po forumu i fejzbuku kako je Real dao gol i stavljati sliku Ronalda po fejzbuku.Vi ste simpatizeri.Isto sto sam ja simpatizer West Hama,gotivim taj klub i te navijace i volio bih otici na jednu njihovu utakmicu,ali nisam njihov navijac.Navijac sam kluba koji dolazi iz mog grada.Sa ekipom iz mahale odem na utakmicu,zajedno se radujemo pa i tugujemo.Zajebancija,rostilji i pijanke prije i poslije utakmica.To je bit svega.Normalno je da ste simpatizeri a nije normalno da ste navijaci.TOLIKO.
!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.