SP - Grupa A

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Anketa je završila: 22 jun 2010, 20:24.

Juzna Afrika
30
10%
Meksiko
73
23%
Urugvaj
114
36%
Francuska
96
31%

Ukupno glasova: 313

Frutek
Kontakt:

Re: SP - Grupa A

Post Postao/la Frutek » 11 jun 2010, 22:26

komax je napisao/la:Ja sprdnje i nogometa, ovo je vjerojatno najdosadnija grupa na prvenstvu. Svi bi bili presretni sa tri nerijesene utakmice tri nastupa
Na kraju svi po 3 boda gol razlika svima 0 :mrgreen: :mrgreen: bas me interesuje sta bi se onda desilo blater bi rek´o Francuska prolazi jer u njoj igraju Ribery i Henry :evil:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 jun 2010, 22:30

komax je napisao/la:Ja sprdnje i nogometa, ovo je vjerojatno najdosadnija grupa na prvenstvu. Svi bi bili presretni sa tri nerijesene utakmice tri nastupa
Slažem se...ovo je baš tegoba za gledati, posebno ovaj drugi mec.
Ali sacekajte sutra utakmicu Grcka -Koreja pa cete vidjeti šta je tek sprdnja od utakmice :mrgreen:
Jedino što ce Argentina - Nigerija popraviti dan, jer ce biti golova definitivno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jun 2010, 22:30

Losa ova druga tekma,ocekivao sam tvrdu ali bas ovoliko tvrdu i dosadnu nisam.Pa skoro bez jedne jedine prave akcije pa i prilike skoro.Razocarale su me obe repke sto se tice napada.No Uruguay me oduseveo svojom disciplinovanom igrom u odbrani i otvaranjem prostora u napadu i mogli bi oni nesta uradeti u ostala dva kola pogotovo protiv Afrikanaca koji su veoma tanki po stranama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 jun 2010, 22:33

Nakon prvih utakmica ostale su sve 4 reprezentacije na početku
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 11 jun 2010, 22:34

Sudija je usro utakmicu! Francuzima nije dosudio najmanje tri zuta, a poslije kad je situacija uzavrela bilo je kasno. Rezultat toga je crveni Lodeira. Realno, Urugvaj je trebao pobijedit, ali su zaustavljeni jednim u nizu grubih faulova koji je se desio u 68. minuti. Poslije suta Forlana izlazi Suarez i to je bio kraj price sto se tice Urugvaja.

Francuzi ko francuzi, katastrofalni ali pod zastitom sudija...

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 11 jun 2010, 22:35

odavno nisam gledao dosadnijiu utakmicu mogo sam je slobodno prespavati toliko je bila dosadna za gledanje :D :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jun 2010, 22:36

Vrlo dosadna utakmica, nista drugo nisam ni ocekivo od francuza. Evo na zadnja 3 prvenstva su imali katastrofalne prve utakmice, prvo protiv Svicarske 2006. 0:0, pa onda ona grozna tekma protiv Rumuna na EP-u isto 0:0 i evo sad opet. Grupa je skroz otvorena kao sto sam i ocekivo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 11 jun 2010, 22:37

AFC Ajax je napisao/la:Sudija je usro utakmicu! Francuzima nije dosudio najmanje tri zuta, a poslije kad je situacija uzavrela bilo je kasno. Rezultat toga je crveni Lodeira. Realno, Urugvaj je trebao pobijedit, ali su zaustavljeni jednim u nizu grubih faulova koji je se desio u 68. minuti. Poslije suta Forlana izlazi Suarez i to je bio kraj price sto se tice Urugvaja.

Tu se slažem navalčio je za Francuze :evil: :o
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 11 jun 2010, 22:42

Ne znam da li je Francuska u zadnjim minutama vise napravila zahvaljujuci izmjenama ili crvenom kartonu Urugvajaca, ali je sasvim jasno da se vecerasnja pocetna jedanaestorka mora mjenjati. Prije svega mislim da Malouda treba krenuti utakmicu.
Mogu samo pozeljeti sto manje ovakvih utakmica. :roll:
#divovi

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 jun 2010, 22:44

samo se oslanjaju na individualce..gore ne moze, ali samim tim sto gore ne moze znaci da imaju najvise prostora za napredak i francuzi bi mogli eksplodirati ako prodju skupinu, a ako bi imalo odigrali bolje i pobijedili i prosli mogli bi stvorit euforiju pa sta bude..a sa ovakim kadrom moze biti svasta..

ne bih volio da se obrukaju, ali j**e ih ovaj trener maksimalno xD :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jun 2010, 22:47

moustapha je napisao/la:Ne znam da li je Francuska u zadnjim minutama vise napravila zahvaljujuci izmjenama ili crvenom kartonu Urugvajaca, ali je sasvim jasno da se vecerasnja pocetna jedanaestorka mora mjenjati. Prije svega mislim da Malouda treba krenuti utakmicu.
Mogu samo pozeljeti sto manje ovakvih utakmica. :roll:
Ma Govoua i Anelku na klupu podhitno. Stavil Maloudu kao sto kazes i Gignaca. Inace mrzim ovu taktiku sa dva defanzivna vezna. Kad napadaju imaju vrlo cesto 4 igraca naprijed. To je premalo. Pogotovo kad samo Ribery od tih moze predriblat covjeka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Derim

Post Postao/la Derim » 11 jun 2010, 22:49

Frutek je napisao/la:
AFC Ajax je napisao/la:Sudija je usro utakmicu! Francuzima nije dosudio najmanje tri zuta, a poslije kad je situacija uzavrela bilo je kasno. Rezultat toga je crveni Lodeira. Realno, Urugvaj je trebao pobijedit, ali su zaustavljeni jednim u nizu grubih faulova koji je se desio u 68. minuti. Poslije suta Forlana izlazi Suarez i to je bio kraj price sto se tice Urugvaja.

Nedosudjena ruka nije bas navlacenje. Da je dosadna jest vala i preko mjere a kako drugacije kad je pola Francuske ekipe vezni igraci. Izuzmeli se Anelka niti jedan pravi napadac ,formacia za klinac.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 11 jun 2010, 22:50

Jednostavno ne pamtim kad sam poslednji put gledao ovako slab fudbal, grešaka u dodavanju malo more, kao da su igrali neki amateri. Francuzi totalno neuigrani, bukvalno smetaju jedan drugom na terenu :o
YNWA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 jun 2010, 22:51

Podsjecal vas Gourcuff na Kaku'? Mene neodoljivo.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 jun 2010, 22:51

da ovi francuzi hoce da igraju,da ne mrze do podne selektora a od podne i sami sebe,da svi u ekipi hoce dodati svakome gdje bi im bio kraj :mrgreen: ..ovako nema od njih nista,ali opet mislim da ce proc ovu grupu.Mexiko ima dobru ekipu i danas su od svih pokazali najvise,samo odbrana im je pretanka,sad da i tu malo pametujem ali mislim da ce uz Blanca u prvoj postavi i mozda Markeza na stoperu biti puno bolji u narednoj utakmici.
Juzna Afrika nije toliko kvalitetna ,medjutim domaci teren,publika, mozda iznenade Urugvaj.
Od svih danas najvise me razocarao Urugvaj,nekako sam kontao da ce dobiti ove Francuze lako,ali oni nisu pokazali nista posebno.Sad da li jeto Francuska jaca nego sto mi svi to mislimo ili je Urugvaj podbacio danas.
Sto se tice francuza Malouda i Anri u prvu postavu,Govu i Gurkuf na klupu narednu utakmicu pa onda da vidimo i prije svega nekako ih motivirat da igraju i da igraju jedan za drugog,ali nesto to tesko ide.Odnosi u ekipi su kriminalni.
uglavnom neizvjesna grupa kao i cijelo svjetsko prvenstvo,sumnjam da je ikad turnir bio neizvjesniji.vidjet cemo dalje nakon drugog kola
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 11 jun 2010, 22:52

Francusku **** napad . Nema tu jednog Torresa , Messija ,ili nekog igraca kojem nije problem zabiti gol . Onaj Anelka se muci da sebi izgradi priliku , Henry did , ko jos ima . Katastrofa ziva :x

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2010, 22:58

Zelim ovakve odnose u francuskoj repki makar jos tri i po mjeseca. :mrgreen:
Pola ih ce se oprostiti,pola poklati izmedju sebe.Novi selektor ce nositi ih kao i Bordoux na kraju.
I nama puna saka brade. 8-)
Onaj Ribery ako sastavi jos jednu tekmu bez crvenog.Svaka mu cast.Lola navikao na Njemacke kloceve od sudija. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 11 jun 2010, 22:59

Derim je napisao/la:
Frutek je napisao/la:

Nedosudjena ruka nije bas navlacenje. Da je dosadna jest vala i preko mjere a kako drugacije kad je pola Francuske ekipe vezni igraci. Izuzmeli se Anelka niti jedan pravi napadac ,formacia za klinac.
Ruke uz tijelo šta je tu čudno???

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 jun 2010, 23:00

Ni govora o penalu, šta je s vama :?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 jun 2010, 23:04

harishp je napisao/la:Zelim ovakve odnose u francuskoj repki makar jos tri i po mjeseca. :mrgreen:
Pola ih ce se oprostiti,pola poklati izmedju sebe.Novi selektor ce nositi ih kao i Bordoux na kraju.
I nama puna saka brade. 8-)
Onaj Ribery ako sastavi jos jednu tekmu bez crvenog.Svaka mu cast.Lola navikao na Njemacke kloceve od sudija. :roll:
Hah :lol: :lol: Harkan zna posao i tu se moram složiti.
Da Bog da Domenech poživio na klupi Francuza još jednu godinu...što šta fali covjeku, lik ima neke takticke zamisli koje mi obicni smrtnici ne razumijemo :lol: 8-) e sad što ga Francuska duva zbog toga, pa Bože moj - bitan je nijet 8-)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.