FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 29 mar 2016, 15:47

Robert produzuje do 2021 :opaopa: :opaopa:
Bolja vijest nije mogla biti. :cool:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 29 mar 2016, 19:20

Izgleda da je jos malo i zvanicno.

A evo nekih i prica da bi Gece mogao u liverpul za 20mil funti.
Ja se nadam da ce ostati, ali ako Anceoti kojim slucajem ne racuna ozbiljno na njega, ne treba ga zadrzavati.

Mada zadrzati Thiaga, a njega nogirati nesto sumnjam da bi bilo pametno.
Mia San Mia

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 mar 2016, 19:33

Prosječan kloc na Otoku ima tržišnu vrijednost 20-ak miliona. Radije bih Gecea dao za džabe negdje u BL neg' ga pustio za takvu siću. Bayernu ne skripi, dakle niko ne vapi za tu sadaku. Cijena od 35 milki je minimalna, pa ko hoće nek' izvoli, jer ipak govorimo o čovjeku koji je srušio Argentinu. :mrgreen:

Naravno, sve to ako ima istine u tim navodima, jer sve to ipak treba uzet' s rezervom. Carlo će dati zadnju i to je to.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 29 mar 2016, 21:34

Evo Gotze pogodi na asistenciju Tomice. Baš se vidi koliko mu znači ovaj gol, nadam se da će ovo biti prekretnica za njegove igre u Bayernu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 29 mar 2016, 22:01

Nadamo se :D ja ga bas respektujem i drag mi je igrac.
Mia San Mia

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 29 mar 2016, 22:05

Koji potez Gotzea za 3-0. Aplauz i produzenje ugovora pod muss!!!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stern des Südens

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 mar 2016, 22:10

proFCB je napisao/la:Koji potez Gotzea za 3-0. Aplauz i produzenje ugovora pod muss!!!

Jes al kad bi igrao ovako za klub, mozes li se sjetiti kad je odigrao ovakp zadnji put?

Ja se nadam samo da ce ostati tu jednu godinu kod Karla da vidimo da li je bas do filozofije ili njega, a svakako da mu vise odgovara direktniji fudbal.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 29 mar 2016, 23:13

A talijana,svabe ih raskovase ko paletu :lol: .mislim da ce bufon sanjati a.arenu i imati nocne more.covjek ni kriv ni duzan primi 8 komada na ovom stadionu za nepunih mjesec dana :salut: (zapravo je kriv jer igra za mafijaski klub mrtvi JUBE,jedina greska u velikoj karijeri).golman prema kojem imam ogroman respekt :clap:
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 29 mar 2016, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 mar 2016, 23:14

Coman. :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 mar 2016, 23:28

Goetze igra tamo dobro, gdje ima punu podršku trenera, koji ga maksimalno bodri i hrabri. A genijalnom fudbaleru treba samo malo podrške, malo milovanja i on blista. Nema se tu šta komplikovat, eksperimentisat i filozofirat... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 29 mar 2016, 23:33

Coman je Juventusova greška stoljeća! A i Goetze je pokazao da u pravom sistemu nije zaboravio igrati fudbal, jednostavno gubi se u Pepovoj čorbi, a ja i dalje tvrdim da će procvjetati kod Karla, kad su već krenuli ugovori, treba i njemu jedan ponudit.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 29 mar 2016, 23:41

gotze ostani brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 29 mar 2016, 23:55

coelho41 je napisao/la:Coman je Juventusova greška stoljeća! A i Goetze je pokazao da u pravom sistemu nije zaboravio igrati fudbal, jednostavno gubi se u Pepovoj čorbi, a ja i dalje tvrdim da će procvjetati kod Karla, kad su već krenuli ugovori, treba i njemu jedan ponudit.

Slazem se produzti mu govor za jos 1 eventualno.dvije sezone i dati mu posljednju sansu sada pod palicom karla i to keto ako ga krene niko sretnoji od nas i njega ako ne upali zahvaliti se upakpvati i masno prodati.mirna bosna. :D
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

proFCB
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 30 mar 2016, 00:01

muamerc je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Koji potez Gotzea za 3-0. Aplauz i produzenje ugovora pod muss!!!

Jes al kad bi igrao ovako za klub, mozes li se sjetiti kad je odigrao ovakp zadnji put?

Ja se nadam samo da ce ostati tu jednu godinu kod Karla da vidimo da li je bas do filozofije ili njega, a svakako da mu vise odgovara direktniji fudbal.
Kako da odigra ovako za klub kada ne igra nikako, a kad igra - igra na nekim izmisljenim pozicijima od strane velikog strucnjaka

Stern des Südens

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 30 mar 2016, 00:15

Od 20 i kusur igraca samo njemu, super mega talentu, smeta sto igra tamo gdje igra ili sto ne igra. Koga bi izbacio da on igra? Mullera, Costu? Lewu? Ako si dobar izbaci Mullera pa da vidimo, a Rafinja se ne moze izbaciti da bi Gotze igrao.

Znaci ti bi mjenjao citav sistem i formacije samo da ubacis mega talenta da igra tamo gdje njemu odgovara a ne gdje timu najbolje pase, pa nije ovo Real M. Na kraju on Pepunu nije ni trebao tako nek mu se pravda neko drugi sto ne igra ili sto stagnira. Ne kazem da Gotze ne zna vec da ima i vecih prioriteta od njega a to je tim odnosno igra koju gradi trener koji trenira taj tim.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 30 mar 2016, 00:25

Guardiola u svom sistemu nema poziciju za smjestit Gotzea i kad odmara Mullera i Costu i Lewu i to smo vidjeli u ovih par utakmica nakon njegovog oporavka kad su se igrači odmarali za LP, Gotze jednostavno ne dolazi do izražaja jer nije tip igrača kakav odgovara treneru. Guardiola traži pozicionu igru, a to Gotze ne umije uraditi. Gotze nije igrač poput Comana koji može čekati loptu i onda kada je dobije na brzinu uzet par protivničkih i nanizat.
Gotze igra sa dušom, što se vidjelo večeras. On ne zna stajati na poziciji i čekati da primi loptu pa krenuti naprijed vidjeli smo to 1000 puta do sad.
Gotze mora prići po loptu odigrati koji pas pa promijeniti poziciju, a Guardiola to nije dozvoljavao Ibrahimoviću a kamoli ne njemu..

Ne treba nikoga izbacivat da se na silu on ugura, zadržat ga do Carlovog dolaska i onda ako se ne izgura u drugačijem "staromodnijem sistemu" prodat ga dok još vrijedi.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 30 mar 2016, 08:46

Lewa hvala ti na produzenju ugovora :tokralju:

Gece. Coman,Muller :thumbup:

Kakvo je stanje povrede Robbena MR.Wemblija evo čitam da bi mogao propustiti prvi meč protiv Benfice. Opet njegove povrde i sranja :x

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 mar 2016, 09:39

Gotze se nije radovao u finalu SP kad je donio zlato kao sinoc kad je zabio!!!

Stern des Südens

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 30 mar 2016, 11:44

BITTERE NACHRICHTEN!
Unser Flügelstürmer Arjen Robben wird wohl aufgrund Adduktorenprobleme für mehrere Wochen ausfallen und somit das Hinspiel gegen Benfica Lissabon verpassen!

Eine offizielle Bestätigung steht seitens des FC Bayerns noch aus!

Par sedmica...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 30 mar 2016, 12:08

Na njega vise ne treba ozbiljno racunati. Pitam se kako uopce prolazi ljekarske jer ociglednl nesto nije ok s njegovim tijelom ili on nesto radi sto ne bi smio nikako. Sreca pa kupismo dva krila inace bi bili opet u banani. Dobro nas je opeklo proslogodisnje iskustvo pa smo ove godine djelovali kakp treba.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.