Ara ili BajićAsteriks je napisao/la:Uigravati dvije formacije (ovu 442 kao plan b). Inace dobar sistem (kada i sam napad radi) ali treba malo svjeze krvi na Vedinoj poziciji (barem kao zamjena), jedan bosanski Vardy.
Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ama kome nama, boga pitaj na sta bagra trosi pare.. plate troskove sto se tice reprezentacije i to je to nikakvih ulaganja nema u nas fudbal.. sta su uradili od miliona sa SP neki projekat pokrenuli? Salem pojeo pare, i treba da plate kazne nabijem ih na qrac samo pogledaj cijene karata na domacim utakmicama..pinoglavi je napisao/la: Ma ne ide nama kazna, nas ce nagraditi novcem jer smo pobjedili u nagradnoj igri ciji navijaci ce uspjeti unijeti baklje na stadion
@bihac jedno je odvajati pare da se prati reprezentacija a drugo odvajati pare da bi se pravila sranja na tribini
This time next year we'll be millionaires.
- slavko njegus
- Kontakt:
Bolje bacati baklje nego granate... Vi kao da ste u pozoristu.... Momci svaka cast. Meša svaka čast. Za razliku od šuškavca ti znaš motivirati ekipu. Emocija... Samo emocija. Svi odlicni
Da prozborim koju s vama. Cocalic nije potreban repki, barem po meni nije zasluzio. Ne kontam sto krtikujete navijace, navijaci su vazda palili baklje, dimne, topovske, ne samo kod nas vec i u svim drugim zemljama, samo sto se to toliko ne prikazuje u medijima. Vecerasnja predstava cista 10! Idemo dalje, mada, ostaje zal za Irskom, jer sam sad uvjeren da su ovaku igrali u ta dva meca da bi bili na evru, al sta je tu je.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Bešić jedan od najboljih večeras, ja ne znam šta vi gledate?
Hvala Allahu što Seferović nije izabrao našu reprezentaciju !
Da imam novac koji oni imaju, pratio bih i ja reprezentaciju gdje god ode ali mi to ne bi davalo za pravo da se divljački ponašam.
Hvala Allahu što Seferović nije izabrao našu reprezentaciju !
Da imam novac koji oni imaju, pratio bih i ja reprezentaciju gdje god ode ali mi to ne bi davalo za pravo da se divljački ponašam.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
- Kontakt:
Jos da je Mujdza igrao sam umjesto ovog tandema Vranjes-Visca,dali bi jos dva u prvom poluvremenu,u svakom sluucaju odlicna utakmica nasih momaka,a sta reci za PjanketaMiiisssskeeBh je napisao/la:Po onako teskom terenu,bez nekog motiva,izmixan sastav,po meni solidna utakmica,tri gola,pobjeda,isprobana vecina igraca,sto jeste cilj prijateljskih utakmica,Prcic solidan,Susic odlican,Vrancic nije bio na svojoj poziciji,,tako da ne znam sta reci za njega.Siguran sam da ce protiv Svice to puno bolje izgledati.![]()

-
- Kontakt:
Kakav mentol moras biti da zugas na ove navijaca, pa bolan svijet nam se divi, svaku utakmicu igramo kao da je na bilinom polju
Upale 5 baklji na 20 utakmica i odma po navijacima

Upale 5 baklji na 20 utakmica i odma po navijacima

Zadnja izmjena: Juventino1995, dana/u 29 mar 2016, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
kremabambus je napisao/la: Hrvati u Madjarskoj neki dan
Rumuni protiv Spanije
Albanci u Austriji
Ukrajinci protiv Kipra
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rapsodija.
Ono sto me odusevilo je ta srcana borba za svaku loptu a znamo da takve stvari kupuju navijace u svakom pogledu.
Mec je fenomenalno odradjen, pogotovo prvo poluvrijeme.

Ono sto me odusevilo je ta srcana borba za svaku loptu a znamo da takve stvari kupuju navijace u svakom pogledu.
Mec je fenomenalno odradjen, pogotovo prvo poluvrijeme.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nisi nikad pogledao njegovu utakmicu, nemoj vise..carli22 je napisao/la:Cocalic nije potreban repki.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kako na kraju stoji sam, niko ni da mu priđe, čeka frajer da njemu neko dođe na noge. I kad vidjeh da nikog nema onda prilazi i spaha mu iz sale kroz smijeh opali šamarčinu, u fazonu eto bolidu šta si propustio.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
aaaaaaaaacalcio je napisao/la:kremabambus je napisao/la: Hrvati u Madjarskoj neki dan
Rumuni protiv Spanije
Albanci u Austriji
Ukrajinci protiv Kipra

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Bravo momcine 

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
I bolje ondaMomciluk je napisao/la:Nisi nikad pogledao njegovu utakmicu, nemoj vise..carli22 je napisao/la:Cocalic nije potreban repki.

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Zaboravio sam Viscu poslij Visce je bio najlosiji.DevilsAdvocate je napisao/la:Jarane ti il si corav, il si retartiran, pa Besic je jedan od boljih na terenu bio, smiren i stalozen, koliko je puta samo Svicarce okrenuo na pola centra, pa iznijeo loptu, ko Schweinsteiger svojevremeno... Nadam se da se zajebajes kad kazes to sto kazesBihac96 je napisao/la:Besic najlošiji večeras i to ubjedljivo![]()
Ko god tvrdi drugacije, nije gledao citavu utakmicu , pa covjek se sa Pjanicem drzao sredu, ne razumijem xD
Ali to ne znači što sam rekao da je bio najlosiji da je odigrao loše.Odigrao je odličnu utakmicu kao i cijela ekipa ali je prodao bruku lopti na sredini terena to je ono što mu zamjeram.i zbog toga sam rekao najlosiji u odličnoj utakmici valjda me razumiješ na šta mislim

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ovo je stvarno fantastično, odavno nisam vidio ovakvu borbu i zajedništvo. Ne treba nikoga izdvajati, ovo je timska pobjeda i izgleda da smo se vratili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Da ne prodaje lopte, a igra ovako kako igra, već bi bio u Realu. Koji to fudbaler ne prodaje lopte, i koji to na današnjoj utakmici nije prodao loptu?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Bravo Mesa a veliko bravo i svim igracima koji su veceras igrali.
Izvanredna utakmica u kojoj su krila i bekovi odigrali odlicno, Pjanic i Besic doktorski, Dzekovo prvo poluvrijeme za nogometne udzbenike, stoperi odlicni. Od zamjena odlicni Buric i Susic. Igrac utakmice po meni ipak nogometni genije Miralem Pjanic. Ovaj momak kao da je sa druge planete u odnosu na sve ostale igrace na terenu. Bravo Bosno jos jedna noc za sjecanje.
Izvanredna utakmica u kojoj su krila i bekovi odigrali odlicno, Pjanic i Besic doktorski, Dzekovo prvo poluvrijeme za nogometne udzbenike, stoperi odlicni. Od zamjena odlicni Buric i Susic. Igrac utakmice po meni ipak nogometni genije Miralem Pjanic. Ovaj momak kao da je sa druge planete u odnosu na sve ostale igrace na terenu. Bravo Bosno jos jedna noc za sjecanje.
Sunjic, Hadzic najbolji biliVirtu4l je napisao/la:Ovo je stvarno fantastično, odavno nisam vidio ovakvu borbu i zajedništvo. Ne treba nikoga izdvajati, ovo je timska pobjeda i izgleda da smo se vratili.
Rutinski.