Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Dobra igra. Borba zalaganje, htijenje na zavidnom nivou. Dzeko najbolji. Visca najslabiji.
Višća protiv svake jače ekipe je truba. Nije on dorastao ovim jačim utakmicama.
Kolašinac je ispao nekoliko puta ali bit će bolje kad se vrati u formu.
Ibišević nije loš , trudi se.
Džeko i Mire fantastični.

Džeko i Mire fantastični.

"We need to suffer. And we need to fight."
Bolje poluvrijeme nismo odigrali jos od Argentine.Sve linije se prikazale igru dostojne Eura,ali jbg..
Mire mora prestati da pravi greske na 30 m od nase gola,to je skoro pa jedina zamjerka nasim igracima.
Nadam se da cemo ovu postavu gledati jos bar 15 min,a onda eventualno praviti promjene neke.
Mire mora prestati da pravi greske na 30 m od nase gola,to je skoro pa jedina zamjerka nasim igracima.
Nadam se da cemo ovu postavu gledati jos bar 15 min,a onda eventualno praviti promjene neke.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Najbolja igra otkako je Curan selektor. Jos vise mi bude krivo kad vidim da smo imali kvalitet za EP, yebo li ga Cocalic, Djuric i Vranjes. Kladim se da ce hajvan izmisljati toplu vodu u kvalifikacionim utakmicama.
Glatko ne jedi **** matereti
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
prijateljska utakmicaMomciluk je napisao/la:Al si ti dosadan smetaju ti baklje, smeta ti sto se malo udaraju.. idi prati zensku odbojku okani se fudbala.Captain4 je napisao/la:Seljaci malo žešći.akisarajevo92 je napisao/la:Spaha, Seo i Bešić .. s kim se Švicarci kače

Besic i Spahic, lose, lose
- DonCorleone
- Kontakt:
Nasa igra je pravo pozitivan sok za sada.
Odusevljen sam, ponajvise kombinatorikom, borbom, presingom, uz to dobro stojimo na terenu.
Jedino mi se ovo prepiranje Spahica i Besica nimalo ne svidja.
Odusevljen sam, ponajvise kombinatorikom, borbom, presingom, uz to dobro stojimo na terenu.
Jedino mi se ovo prepiranje Spahica i Besica nimalo ne svidja.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 29 mar 2016, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ma tako je, samo udri. Odlicno poluvrijeme nasih, odavno bolje nisu igrali
Dzeko i Pjanic bog i batina ove reprezentacije, kad ona nasa pogan od naroda krene pricati kako se jedan treba oprostiti ili ga na klupu staviti, sebi bi kroz koljeno propucao od muke
Tu u uzem izboru Besic, Lulic, Spahic i Zukanovic, dobri su.
Sad ubaciti Matea, Duljevica i Vrancica/Prcica umjesto Vranjesa, Ibisevica i Visce.

Dzeko i Pjanic bog i batina ove reprezentacije, kad ona nasa pogan od naroda krene pricati kako se jedan treba oprostiti ili ga na klupu staviti, sebi bi kroz koljeno propucao od muke

Tu u uzem izboru Besic, Lulic, Spahic i Zukanovic, dobri su.
Sad ubaciti Matea, Duljevica i Vrancica/Prcica umjesto Vranjesa, Ibisevica i Visce.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Visca taraba, ne moze ni pola nivoa iznad Turske, Pjanke dosta nonsalantno igra, mora to dosta ozbiljnije. Kapiten najbolji!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
http://www.sports-x.net/facetv.htmlautogol je napisao/la:Dajte ba link koji radi
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nisam ocekivao da cemo bit ovako dobri.
Visca-Duljevic i da zavrsimo ovo
Visca-Duljevic i da zavrsimo ovo

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- provokatorII
- Kontakt:
11 idealnih za kvale, samo jos da se uigraju na posjedu i ima da u Rusiju odemo pjeske.
Bez veze bi bilo izdvajati bilo cije greske sada, jer ocito je da je Mesa ovu kombinaciju imao u glavi vec duzi period, tako da i ako je bilo sitnijih greskica, sve se da ispraviti do azijskog turnira. Ako ovo sklopi kako treba, mesa bi mogao postati najbolji selektor kojeg smo imali, jer sa ovakvim stavom nam tesko koja repka moze prusiti otpor.
Naravno, ovo se odnosi na prvo poluvrijeme, i postavu iz prvog poluvremena, a koliko ce rokada napraviti i da li ce one biti od koristi, ostaje da se vidi. Kako god, mislim da je ovo poluvrijeme, pogotovo prvih 25 minuta pokazalo stvarno stanje i mogucnosti reprezentacije, a to nije malo po mom skromnom misljenju.
Bez veze bi bilo izdvajati bilo cije greske sada, jer ocito je da je Mesa ovu kombinaciju imao u glavi vec duzi period, tako da i ako je bilo sitnijih greskica, sve se da ispraviti do azijskog turnira. Ako ovo sklopi kako treba, mesa bi mogao postati najbolji selektor kojeg smo imali, jer sa ovakvim stavom nam tesko koja repka moze prusiti otpor.
Naravno, ovo se odnosi na prvo poluvrijeme, i postavu iz prvog poluvremena, a koliko ce rokada napraviti i da li ce one biti od koristi, ostaje da se vidi. Kako god, mislim da je ovo poluvrijeme, pogotovo prvih 25 minuta pokazalo stvarno stanje i mogucnosti reprezentacije, a to nije malo po mom skromnom misljenju.
A DJE CIMIROT?Lakoste je napisao/la:Dobra igra. Borba zalaganje, htijenje na zavidnom nivou. Dzeko najbolji. Visca najslabiji.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ne treba ovo puno mijenjati, u 60toj Susic umjesto Vranjesa, Prcic/Vrancic umjesto Ibisevica, eventualno da i Dulja dobije 10-15min i to je to. Ne treba usrat previse izmjenama pa da ni na sta ne lici.
Nad tobom sunce najljepše sja
O cemu ba ti, Visca osim jedne izgubljene lopte vrlo dobar, agresivan, pravi presing, konstantno napada tu lijevu stranu.Captain4 je napisao/la:Višća protiv svake jače ekipe je truba. Nije on dorastao ovim jačim utakmicama.
Džeko i Mire fantastični.![]()
Besic je napisao/la:Pojest ce nas u sredini Xhaka pogotvo.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Fudbal kralju, ja sam se znao s najboljim drugom udarat na poligonu a ne ovi pred punim stadionom... a sto se tice tribine i baklji sta ova djeca znaju sta je ultra mentalitet..evybih je napisao/la: prijateljska utakmica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
This time next year we'll be millionaires.
Odlicna igra, u kost.
Bravooooooo!!!
Bravooooooo!!!
Njemački, al yebeš ga, svakako si fan kobasičara :kavaautogol je napisao/la:Dajte ba link koji radi
http://www.sport365.live/en/player/56fa ... ia/960/540
Trenutno korisnika/ca: denza, invincible1921, TMovac i 41 gost.