Moderator/ica: admin
Gol nije regularan.Pravila nalazu da se izmedju napadaca i gola moraju nalaziti najmanje dva protivnicka igraca.Najcesce su to golman i zadnji igrac odbrane.U ovom slucaju golman je izisao ispred Vele,zato nema veze sto je Pienaar(cini mi se) bio na liniji.Ustvari,Pienaar je glumio golmana,a golman zadnjeg igraca.omerbavarac je napisao/la:Sta se na kraju ispostavilo za onaj ponisteni gol? Po kojoj osnovi je nevazeci? Po mojoj procjeni gol je regularan, izuzev ako mozda Vela nije igrao rukom, jer ofsajda nije bilo.
OK, hvala na objasnjenju. Iskreno, nisam znao za ovo pravilo.Johnyx95 je napisao/la:Gol nije regularan.Pravila nalazu da se izmedju napadaca i gola moraju nalaziti najmanje dva protivnicka igraca.Najcesce su to golman i zadnji igrac odbrane.U ovom slucaju golman je izisao ispred Vele,zato nema veze sto je Pienaar(cini mi se) bio na liniji.Ustvari,Pienaar je glumio golmana,a golman zadnjeg igraca.omerbavarac je napisao/la:Sta se na kraju ispostavilo za onaj ponisteni gol? Po kojoj osnovi je nevazeci? Po mojoj procjeni gol je regularan, izuzev ako mozda Vela nije igrao rukom, jer ofsajda nije bilo.Vela je bio iza golmana i u cistom offsideu.
Volio bi i ja da Urugvaj dobije ali eto imam neki osječaj da bi francuzi mogli bit hit prvenstva, pošto se baš i ne očekuje previše od njih. Navodno je izbila neka svadja izmedju Riberija i Gourcufa, kontam da je to posljedica slabog vodjenja repke od strane selektora. To je ujedno i glavna boljka francuske repke, jer objektivno, po imenima su najjači u ovoj grupi ali nisu ekipa.deni_23 je napisao/la:HOPLIT je napisao/la:Slažem se. Na prošlom SP Zidane je iznenadio( dobro, svi smo znali da je Zidane car ali ipak nije se očekivalo da će svoje zadnje utakmice u karieri odigrati tako maestralno), ovaj put to bi mogao bit Henry.armin je napisao/la:Imam osjećaj da Francuska večeras dobija i da bi mogli daleko otići iako mnogi sumnjaju u to !
nema samse uraugvaj dobija francusku sto posto 2.0 za urugvaj
pa kako da ne navijam za njih veceras, jos kadih odigras na kladionicicalcio je napisao/la:hajmo Urugvaj![]()
Lodeiro će poslije SP biti najtraženiji igrač, sigurno !AFC Ajax je napisao/la:Za Urugvaj igraju dva Ajaxova igraca, Suarez i Lodeiro. Sasvim dovoljno za siguran prolaz dalje
Imam sreće što ne gledam na BHT neg sam sebi naso RTE streamFaraon iz Visokog je napisao/la:Ovaj komentator nezna razlikovat Diabia i Abidala ccc
I izađe NicolasOTNYS_YNWA je napisao/la:Sad će preokret kad Nicolas uđe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.