BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Teško da će moći išta protiv Miloša. Ja se samo nadam da će mu pružit dobar otpor, kad bi mu uzeo set bilo bi fenomenalno.
dva losa ubise Milosa
tako ce i nas Damij 
Čestitke Damire! Sretno protiv Miloša!
Iz Rosssirr s ljubovju!
Iz Rosssirr s ljubovju!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Napravio je i više nego dovoljno u Miamiju, što ne znači da se treba unaprijed predati, naravno. Svaka sljedeća pobjeda mu donosi toliko toga dobrog, suvišno je o tome govoriti.
Ipak, Raonić je objektivno gledano veliki favorit, igrač čiji stil igre nikako ne odgovara Džumiju, tako da će biti veliko iznenađenje ako mu Damir uzme set večeras.
Evo i Simon samara Pouillea, valjda i Kyrgios brzo zavrsi posaoUnofficialpage je napisao/la:Zeballos - Goffin (0-1 u setovima, 2-2 u drugom setu, servira Zeballos)Peace je napisao/la:Nego ko igra prije Dzumija da se dovi da sto prije zavrse.... pa i preda mec... ako je brat Kyrigos on ce to i uraditi.... i bez dove....
Simon - Pouille
Kyrgios - Kuznetsov
Ali kad god ovi završe neće prije 23h.Dovi da završe do 23h.
Taman poslije Švica - BiH Damira gledat
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Kazem ti ja... dovljenje je majka.... goffin u 2 seta... a evo i brat simon postuje sad zasad... a najveći brat kyrigos nece svakako razocarati... i on u 2 seta uzima...Unofficialpage je napisao/la:Zeballos - Goffin (0-1 u setovima, 2-2 u drugom setu, servira Zeballos)Peace je napisao/la:Nego ko igra prije Dzumija da se dovi da sto prije zavrse.... pa i preda mec... ako je brat Kyrigos on ce to i uraditi.... i bez dove....
Simon - Pouille
Kyrgios - Kuznetsov
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Ako iko zavrsi brzo posao to je Kyrgios.Ali kako god samo do 11 da zavrse.Vjerujem da ce uz neka odlaganja Damir poceti oko pola 1.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa da, samo dovi. Šteta što su stavili not before.Peace je napisao/la:Kazem ti ja... dovljenje je majka.... goffin u 2 seta... a evo i brat simon postuje sad zasad... a najveći brat kyrigos nece svakako razocarati... i on u 2 seta uzima...Unofficialpage je napisao/la:Zeballos - Goffin (0-1 u setovima, 2-2 u drugom setu, servira Zeballos)Peace je napisao/la:Nego ko igra prije Dzumija da se dovi da sto prije zavrse.... pa i preda mec... ako je brat Kyrigos on ce to i uraditi.... i bez dove....
Simon - Pouille
Kyrgios - Kuznetsov
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bem im pleme hoće li ijedan meč biti u gledljivom terminu za nas koji u 6 ustajemo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Unofficialpage
Ma nema veze... nek pocne u 11h mjera... samo da ne počinje sa odgodama kao jutros... sat vremena kasnio a nije to bas pozeljno u ranim satima, jer npr i ja sam zamalo odustao od gledanja jer sam morao rano ustati...... i zato je bolje da se sve u 2 seta zavrsava...
a dova pomaze kako vidimo...
Ma nema veze... nek pocne u 11h mjera... samo da ne počinje sa odgodama kao jutros... sat vremena kasnio a nije to bas pozeljno u ranim satima, jer npr i ja sam zamalo odustao od gledanja jer sam morao rano ustati...... i zato je bolje da se sve u 2 seta zavrsava...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Zavrsi i Simon
Valjda nece ovi oduziti 3 sata

Valjda nece ovi oduziti 3 sata
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
sad gledam pregled programa na SK2 , nakon meča Engleska Holandija, ide snimak opet nogometa..
a na SK1 će biti Novak... nadam se da će prebaciti onaj program sa SK5 na SK2 , a tako će i PTPC prenositi Novaka ispred Damira.
a na SK1 će biti Novak... nadam se da će prebaciti onaj program sa SK5 na SK2 , a tako će i PTPC prenositi Novaka ispred Damira.
#Ynwa
Pisalo je na SK1 da ce biti Damir-Milos za vrijeme meca Berdih-i jos, pa su kasije promijenili na Dokovic-nekoLiverpool. YNWA je napisao/la:sad gledam pregled programa na SK2 , nakon meča Engleska Holandija, ide snimak opet nogometa..
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Djokovic je u pola 10, zavrsit ce on 2 puta do 11 
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
ama sad su ove ženske, to se može otegnut 2 sata, evo 1:1 u prvom setu 15 minuta već igraju
#Ynwa
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Banovan sam s one stranice balkan sport. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Šta si to psovao?Unofficialpage je napisao/la:Banovan sam s one stranice balkan sport.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ko je nama moderatorCaptain4 je napisao/la:Šta si to psovao?Unofficialpage je napisao/la:Banovan sam s one stranice balkan sport.![]()
![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ništa, multiplr ip adresa, što sam dijelio accountCaptain4 je napisao/la:Šta si to psovao?Unofficialpage je napisao/la:Banovan sam s one stranice balkan sport.![]()
![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma napraviš novi i ne mogu ti ništaUnofficialpage je napisao/la:Ništa, multiplr ip adresa, što sam dijelio accountCaptain4 je napisao/la:Šta si to psovao?Unofficialpage je napisao/la:Banovan sam s one stranice balkan sport.![]()
![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.