bugojanac1234 je napisao/la:
Daj mi jedan validan protuargument !
ja cu se okanit gledanja kosarke
Pa kad napises da OKC sa svojom "rotacijom" od 2 od top 5 igraca svijeta i jos par solidnih (Ibaka i donekle Adams i Kanter) i gdje jedan Waiters iSingler igraju bitne role moze dobit GSW u seriji na 4 dobijene (a GSW im se u RS narugao i dobio ih svaki put, cak i u onoj utakmici gdje ih je Steph bukvalno sam dobio iako su imali skoro 30 skokova vise, a nikoga sem Stepha nije isao sut) i pri tome budes mrtav ozzbiljan onda definitivno nesto nije uredu s tvojim pracenjem kosarke.
Ovo sto pises za Stepha vrijedja inteligenciju. Momak igra jednu od najboljih sezona ikad i onda pricas kako je "samo suter" i kako ce ga lako udvojit. Hoce, udvojice ga al to udvajanje ce pocinjat na 10 metara od kosa jer je taj sut njemu nesto najnormalnije. Hoce, bice pomaganja sa najslabijih igraca petorke Warriorsa al onda ce il Iggy il Barnes il Klay il Green ostat sami, a ne treba zaboravit da su svi oni dovoljno dobri suteri da bez problema ispogadjaju vecinom korner trice (Iggy je npr bas zbog toga dobio MVP finala kao i za odbranu na Bronu). Za dobit GSW moras molit Boga da im sut ne ide dovoljno dobro u 4 utakmice serije (il nikako da ne ide), a to bas i ne znam koliko je realno obzirom da su jedan od najoljih suterskih timova ikad, slobodno se moze reci i najbolji.