Sto je jace udari Damir jace ce mu se vratit nije bas najpametnije ni udarat jako protiv ovakvih tenisera, najbitniji je slice, DS i da dobro koristi prilike za napad.. a i sve da odigra savresno mislim da ne moze vise od jednog seta i to prvenstveno zbog Damirove serve.Unofficialpage je napisao/la: I ako već mora ići na fh trebaju biti loptice jake i duboke jer svaki udarac koji bude plitak i mlak će biti winner za Miloša
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
This time next year we'll be millionaires.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako bude mlaka i plitka to je winner, najbitnije je da bude duboka da Miloša od osnovne otjera. Servis je najbitniji, ne smije ih gubit.Momciluk je napisao/la:Sto je jace udari Damir jace ce mu se vratit nije bas najpametnije ni udarat jako protiv ovakvih tenisera, najbitniji je slice, DS i da dobro koristi prilike za napad.. a i sve da odigra savresno mislim da ne moze vise od jednog seta i to prvenstveno zbog Damirove serve.Unofficialpage je napisao/la: I ako već mora ići na fh trebaju biti loptice jake i duboke jer svaki udarac koji bude plitak i mlak će biti winner za Miloša

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Goffin pred osvajanjem 1. seta i valjda i drugi brzo riješi u svoju korist. Pa poslije njega Simon i Pouille i Kyrgios - Kuznetsov. Ne bi trebao prije 22h-23h.Agamemnon je napisao/la:U koliko igra
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hvala drug.Unofficialpage je napisao/la:Goffin pred osvajanjem 1. seta i valjda i drugi brzo riješi u svoju korist. Pa poslije njega Simon i Pouille i Kyrgios - Kuznetsov. Ne bi trebao prije 22h-23h.Agamemnon je napisao/la:U koliko igra
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
vrati par stranica nazad imas linkemil02in je napisao/la:Ima ko snimak sinocneg meča da postavi?
Pa ne moze valjda prije 23, ako ovi svi zavrse prije 23 onda Damir pocinje oko 23:10Unofficialpage je napisao/la:Goffin pred osvajanjem 1. seta i valjda i drugi brzo riješi u svoju korist. Pa poslije njega Simon i Pouille i Kyrgios - Kuznetsov. Ne bi trebao prije 22h-23h.Agamemnon je napisao/la:U koliko igra
This time next year we'll be millionaires.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Evo link snimao @kyrgiosemil02in je napisao/la:Ima ko snimak sinocneg meča da postavi?

@Momciluk upravu si, nisam vidio da pise not before.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma Raonic ce predat mec .
Raonic je ajatollah medju serverima... i igrac cija igra savrseno ne odgovara Dzumhuru... nesto poput Berdycha... ali svejedno Dzumi je i vise uradio nego li se ocekivalo... sve iznad je jack pot na lotu.....
Nego ko igra prije Dzumija da se dovi da sto prije zavrse.... pa i preda mec... ako je brat Kyrigos on ce to i uraditi.... i bez dove....
Nego ko igra prije Dzumija da se dovi da sto prije zavrse.... pa i preda mec... ako je brat Kyrigos on ce to i uraditi.... i bez dove....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Sve zavisi kako Damira bude serva sluzila a nesmije da da ima onoliko osilacija u igri .Da mi neko reko da ce biti u 4 kolo mastersa nazvo bi ga ludim.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zeballos - Goffin (0-1 u setovima, 2-2 u drugom setu, servira Zeballos)Peace je napisao/la:Nego ko igra prije Dzumija da se dovi da sto prije zavrse.... pa i preda mec... ako je brat Kyrigos on ce to i uraditi.... i bez dove....
Simon - Pouille
Kyrgios - Kuznetsov
Ali kad god ovi završe neće prije 23h.

Taman poslije Švica - BiH Damira gledat

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Braco uzivajte do meca, a evo i jedna pjesmica prigodna za priliku:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
HvalaUnofficialpage je napisao/la:Evo link snimao @kyrgiosemil02in je napisao/la:Ima ko snimak sinocneg meča da postavi?![]()
@Momciluk upravu si, nisam vidio da pise not before.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Igra na mreži je fenomenalna kod Damketa. 
Ne znam, svakako je i ovo je previše što je napravio Damir, ali kada se već otvorilo zašto ne pokušati.
Nije Raonić bolji od Berdycha i očekujem bolji otpor, a ko zna, možda se i neko iznenađenje desi.

Ne znam, svakako je i ovo je previše što je napravio Damir, ali kada se već otvorilo zašto ne pokušati.
Nije Raonić bolji od Berdycha i očekujem bolji otpor, a ko zna, možda se i neko iznenađenje desi.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Raonic mi je jedan od najgorih igraca, ako ne i najgori.. negledljiv
volio bih da se desi cudo veceras, ali male su sanse.

volio bih da se desi cudo veceras, ali male su sanse.
kad igra Dzu 

Večeras odigrao na Damira pa kud puklo da puklo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.