BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Znam da vi to znate, šta mu treba da osigura MD Roland Garros? Mislim koliko bodova brani još do dana kada izlazi entry list?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Mislim da je on.vec sig za MD RG
Nego ako.dobije.vcrs Milosa ide otprilike.na 68 mjesto sto
Ce mu biti renkig karijere
Nego ako.dobije.vcrs Milosa ide otprilike.na 68 mjesto sto
Ce mu biti renkig karijere
Ako mislis sta mu treba da osigura nastup na Grand slamovima, onda je odgovor da sedmicu prije pocetka (ili dvije) mora biti na najmanje 100 poziciji jer ih toliko dobija upad u prvo kolo ostalih 28 ulazi na glavni zrijeb kroz kvalifikacije i wild card-oveTracy3McGrady je napisao/la:Znam da vi to znate, šta mu treba da osigura MD Roland Garros? Mislim koliko bodova brani još do dana kada izlazi entry list?

shminkec nastavi da prognoziras kontra Damira 
Bravo ponosu naš

Bravo ponosu naš

Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 29 mar 2016, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH Tenis
Znam da prvih 96 direktno upada, ali koliko bodova brani do entry liste, da ne padne ispod tog 96. Mjesta. Znam da brani ono finale od prošle godine protiv Klizana, e sad kad bi tu ispao u prvom krugu, onda bi debelo nazadovao. Znam da to pojedinci znaju pa zato pitamsodaacm je napisao/la:Ako mislis sta mu treba da osigura nastup na Grand slamovima, onda je odgovor da sedmicu prije pocetka (ili dvije) mora biti na najmanje 100 poziciji jer ih toliko dobija upad u prvo kolo ostalih 28 ulazi na glavni zrijeb kroz kvalifikacije i wild card-oveTracy3McGrady je napisao/la:Znam da vi to znate, šta mu treba da osigura MD Roland Garros? Mislim koliko bodova brani još do dana kada izlazi entry list?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
http://pokit.org/get/?c422a28e6332ab732 ... 4884e0.jpgClutch je napisao/la:shmiknec nastavi da prognoziras kontra Damira
Bravo ponosu naš

6 sedmica prije GSa treba biti među 104 igrača na ulaznoj listi, uključujući zaštićene rankinge. Sa trenutnim bodovima će biti na samoj granici tog 11. aprila kada će se praviti lista
Re: RE: Re: BiH Tenis
To je vec visa matematika, puno je jos bodova u igri do RG preko 3000 i stvarno mnogo igraca jos uvijek u igri za to tako da je suvisno pricati o tome jos koliko mu bodEva treba. Recimo s pobjedom u Miami-ju je siguranTracy3McGrady je napisao/la:Znam da prvih 96 direktno upada, ali koliko bodova brani do entry liste, da ne padne ispod tog 96. Mjesta. Znam da brani ono finale od prošle godine protiv Klizana, e sad kad bi tu ispao u prvom krugu, onda bi debelo nazadovao. Znam da to pojedinci znaju pa zato pitamsodaacm je napisao/la:Ako mislis sta mu treba da osigura nastup na Grand slamovima, onda je odgovor da sedmicu prije pocetka (ili dvije) mora biti na najmanje 100 poziciji jer ih toliko dobija upad u prvo kolo ostalih 28 ulazi na glavni zrijeb kroz kvalifikacije i wild card-oveTracy3McGrady je napisao/la:Znam da vi to znate, šta mu treba da osigura MD Roland Garros? Mislim koliko bodova brani još do dana kada izlazi entry list?

Damir je pobjedom nad Kukushkinom postao milioner, prema ovim našim medijima! Vidjelo se da je Kazastanac miljama daleko od Damira. Nek kaže ko šta hoće, al' Džumi ga ubio, ovaj nije znao za sebe... u jednom momentu je komentator na Sportklubu rekao kako se Damir zeza s njim.
Ja očekujem pobjedu i protiv Miloša
Dobra stvar je što neće igrati pod pritiskom, podloga je spora... ali vrlo vjerovatno svaki izgubljeni servis odlazi u nepovrat. Ne znam ko reče da će Damirov DS uveliko doći do izražaja, pa Miloš je vjerovatno najbrži teniser od svih koji imaju preko 1,90. Zna Damir šta treba raditi, maksimalno forsirati bekend, ne treba mu dozvoliti da diktira poenima i to je to! Idemo po QF 
I da.. vidjet ćemo da li će otkazati Challenger u Napoliju. Tamo je trebao ići do titule, ali zaslužio je odmor. Bodovi iz Casablance (90) će vjerovatno ostati neodbranjeni obzirom da je daleko od MD-a Marrakecha. Nakon tog ima 12 bodova iz Geneve i to je to do RG-a
Ja očekujem pobjedu i protiv Miloša

I da.. vidjet ćemo da li će otkazati Challenger u Napoliju. Tamo je trebao ići do titule, ali zaslužio je odmor. Bodovi iz Casablance (90) će vjerovatno ostati neodbranjeni obzirom da je daleko od MD-a Marrakecha. Nakon tog ima 12 bodova iz Geneve i to je to do RG-a

-
- Kontakt:
Damir je za bht jucer rekao , ako pobijedi kukuskina da je osigurao paris i sto znaci sigurno je MD French Opena
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vjerovatno će otkazati. Jer sljedeće sedmice počinju kvale za MC to jest subota i nedjelja a to će igrat. Tako da sad nema potrebe da igra Napoli.remA1 je napisao/la:I da.. vidjet ćemo da li će otkazati Challenger u Napoliju. Tamo je trebao ići do titule, ali zaslužio je odmor. Bodovi iz Casablance (90) će vjerovatno ostati neodbranjeni obzirom da je daleko od MD-a Marrakecha. Nakon tog ima 12 bodova iz Geneve i to je to do RG-a

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
E ovo već ne valja, kad smo previše optimistični. A ako počne gubit biće opet svašta, ko i sinoć na početku trećeg seta. Najbolje bit oprezan s malom dozom pesimizma ko i protiv Borata, i pobjeda ne bi trebala doć u pitanje, al daj sad 2:0, dosta je gubio prvi set. 
I rekao je da je osigurao RG i Wimbledon s ovom pobjedom.

I rekao je da je osigurao RG i Wimbledon s ovom pobjedom.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nije osigurao RG, Wimbledon će osigurati, jer ne brani ništa više do RGa. Zaslužio je odmor, pripreme u BGu, tri mjeseca igra po Australiji i SADu, samo jedan turnir u Europi, red je da odmori par dana u Sarajevu, a onda na šljaku i kvale najljepšeg turnira na šljaci-MCa
ni blizu. nije brži od monfisa, janoviča, teško da je brži i od berdiha, a mareju da ne pričamo. ustvari jedino je brži od delpa i iznera.remA1 je napisao/la: Ne znam ko reče da će Damirov DS uveliko doći do izražaja, pa Miloš je vjerovatno najbrži teniser od svih koji imaju preko 1,90.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Poenta je da Lošmija treba držati što dalje od osnovne linije, a DS se u tu priču ne uklapa. Ogroman je Lošmi, udarac poslije DSa je značajno otežan u poređenju sa igranjem istog protiv Kukushkina recimo. Lob je nemoguć, pasing dosta teži.
da, pod uslovom da će miloš hitro doći do DS i kvalitetno odigrati.shminka je napisao/la:Poenta je da Lošmija treba držati što dalje od osnovne linije, a DS se u tu priču ne uklapa. Ogroman je Lošmi, udarac poslije DSa je značajno otežan u poređenju sa igranjem istog protiv Kukushkina recimo. Lob je nemoguć, pasing dosta teži.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja bih samo voljela da večeras u slučaju lose igre ne bude pljuvanja ovdje.Zadužio nas je sve sa postignutim,ovo dalje je sve probijanje mentalnih sposobnosti Damira ,za fizikalije se ne brinem.Kako god sretno Dzumi,daj sve od sebe ,zna to publika nagraditi.
Zadnja izmjena: Anatomija, dana/u 29 mar 2016, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Bit će spreman sasvim sigurno na DS, skautiran je Damir u njegovom timu, tako da DS ne može proći nezapaženo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sumnjam da on to može stići. Dosta je sporiji od Kukushkina koji je to jedva stizao, DSovi će moći proći. Može i stići ali kvalitetno odigrat vrlo teško.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vidim ovdje se puno prica kako ce on s Milosom veceras igrati i sta bi trebo i vrlo je dobro da je digao svoju formu i igru da se konacno mozemo upustati u neke ozbiljnije analize.
Ne treba nista palamuditi, bitno je da je on dosao do Raonica u zrijebu uopste, ko bi u to mogao vjerovati, ja bi sad odmah potpisao da uvijek ispada tek kad naleti na ove gigante iz top 10 - 15.
Ne treba nista palamuditi, bitno je da je on dosao do Raonica u zrijebu uopste, ko bi u to mogao vjerovati, ja bi sad odmah potpisao da uvijek ispada tek kad naleti na ove gigante iz top 10 - 15.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.