2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bugojanac1234
- Kontakt:
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Westbruk je igrac kojeg bih gledao svaku noc i koji moze sve sam rijesiti, Curry je samo suter za kojeg znas da ce sutnuti jer nsita drugo i ne zna i mislim da ce u playoffu biti yebenog udvajanja i varanja na najslabijem u petorci ratnika, kariju je samo sreca sto ima fenomenalnu ekipu dok wes i durant igraju sa 10 panjeva pa moraju sami sve rijesit i opet ih se ne moze cuvati da ne uvale 50+ kombinovano. Wes sječe odbrane, prolazi kroz dvojicu, dize ekipu i publiku, kari baca kamena s ramena iz noci u noc i to je kosarka koja mi se gadi, uvijek cu kao sutera vise cijeniti Ray Raya jer valja trcati kroz blokove cijelu tekmu i taj najljepsi izbacaj svih vremena... to je basket. to je nba. Kari smara i zvace gumu pa kad kamen ne upada s ramena lakersi ih otresu 30 razlike.
Okc ima lijek za ratnike i ja sam siguran da ako prosju spurse u manje od 7 tekmi da ce i razgulit ratnike jer imaju igru za njih i mislim da su jedina ekipa koje se ratnici plase
Okc ima lijek za ratnike i ja sam siguran da ako prosju spurse u manje od 7 tekmi da ce i razgulit ratnike jer imaju igru za njih i mislim da su jedina ekipa koje se ratnici plase
Čovjek pojasnio, to je tobugojanac1234 je napisao/la:Westbruk je igrac kojeg bih gledao svaku noc i koji moze sve sam rijesiti, Curry je samo suter za kojeg znas da ce sutnuti jer nsita drugo i ne zna i mislim da ce u playoffu biti yebenog udvajanja i varanja na najslabijem u petorci ratnika, kariju je samo sreca sto ima fenomenalnu ekipu dok wes i durant igraju sa 10 panjeva pa moraju sami sve rijesit i opet ih se ne moze cuvati da ne uvale 50+ kombinovano. Wes sječe odbrane, prolazi kroz dvojicu, dize ekipu i publiku, kari baca kamena s ramena iz noci u noc i to je kosarka koja mi se gadi, uvijek cu kao sutera vise cijeniti Ray Raya jer valja trcati kroz blokove cijelu tekmu i taj najljepsi izbacaj svih vremena... to je basket. to je nba. Kari smara i zvace gumu pa kad kamen ne upada s ramena lakersi ih otresu 30 razlike.
Da bi Curry-ja udvajao uspješno, moraš ga udvajati na centru igrališta, a onda ti ostade prazan reket da ostala četvorica poentiraju.
Mislim da ovakve Warriorse možeš pobijediti samo ako ih šut stane. Ali da ih stane u 4 od 7 utakmica - teško.
Dominacija Warriorsa će biti prekinuta onog dana kad neko od trojice Curry - Klay - Green napusti ekipu.
Mislim da ovakve Warriorse možeš pobijediti samo ako ih šut stane. Ali da ih stane u 4 od 7 utakmica - teško.
Dominacija Warriorsa će biti prekinuta onog dana kad neko od trojice Curry - Klay - Green napusti ekipu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
bugojanac1234 je napisao/la:Westbruk je igrac kojeg bih gledao svaku noc i koji moze sve sam rijesiti, Curry je samo suter za kojeg znas da ce sutnuti jer nsita drugo i ne zna i mislim da ce u playoffu biti yebenog udvajanja i varanja na najslabijem u petorci ratnika, kariju je samo sreca sto ima fenomenalnu ekipu dok wes i durant igraju sa 10 panjeva pa moraju sami sve rijesit i opet ih se ne moze cuvati da ne uvale 50+ kombinovano. Wes sječe odbrane, prolazi kroz dvojicu, dize ekipu i publiku, kari baca kamena s ramena iz noci u noc i to je kosarka koja mi se gadi, uvijek cu kao sutera vise cijeniti Ray Raya jer valja trcati kroz blokove cijelu tekmu i taj najljepsi izbacaj svih vremena... to je basket. to je nba. Kari smara i zvace gumu pa kad kamen ne upada s ramena lakersi ih otresu 30 razlike.

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ok, ovo zasluzuje banbugojanac1234 je napisao/la:Westbruk je igrac kojeg bih gledao svaku noc i koji moze sve sam rijesiti, Curry je samo suter za kojeg znas da ce sutnuti jer nsita drugo i ne zna i mislim da ce u playoffu biti yebenog udvajanja i varanja na najslabijem u petorci ratnika, kariju je samo sreca sto ima fenomenalnu ekipu dok wes i durant igraju sa 10 panjeva pa moraju sami sve rijesit i opet ih se ne moze cuvati da ne uvale 50+ kombinovano. Wes sječe odbrane, prolazi kroz dvojicu, dize ekipu i publiku, kari baca kamena s ramena iz noci u noc i to je kosarka koja mi se gadi, uvijek cu kao sutera vise cijeniti Ray Raya jer valja trcati kroz blokove cijelu tekmu i taj najljepsi izbacaj svih vremena... to je basket. to je nba. Kari smara i zvace gumu pa kad kamen ne upada s ramena lakersi ih otresu 30 razlike.
Westbrook igrač koji sve može sam riješit 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Daj se prestanite preseravat sa tim ovo, ono zasluzuje ban.
Postovanje treba zaraditi.
Nije momak 100% u pravu, al nije 100% ni pogrijesio...OKC jeste ekipa koja ih oze izbaciti u POu, i Westbrook jeste kljucni igrac u tom izbacivanju, ali ne zato sto je on nesto bolji od Currya ili sto moze sve sam rijesiti, nego sto je jedan od rijetkih u ligi koji se moze zainatiti(s pravom), i trcati za Curryem svih 48 minuta, da ovaj lopte ne primi bez minimalno 2-3 bloka..Takve mogucnosti ima, e sad, da li ce staviti to ispred napadackog ucinka(koji bi sigurno opao doooobrooo kad bi ovaj trcao za curryem ko budala po terenu), to cemo tek da vidimo..
Zanimljivo

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Coleridge je pisao odlicne stvari na opijumu probaj i ti promjeniti terapijubugojanac1234 je napisao/la:Westbruk je igrac kojeg bih gledao svaku noc i koji moze sve sam rijesiti, Curry je samo suter za kojeg znas da ce sutnuti jer nsita drugo i ne zna i mislim da ce u playoffu biti yebenog udvajanja i varanja na najslabijem u petorci ratnika, kariju je samo sreca sto ima fenomenalnu ekipu dok wes i durant igraju sa 10 panjeva pa moraju sami sve rijesit i opet ih se ne moze cuvati da ne uvale 50+ kombinovano. Wes sječe odbrane, prolazi kroz dvojicu, dize ekipu i publiku, kari baca kamena s ramena iz noci u noc i to je kosarka koja mi se gadi, uvijek cu kao sutera vise cijeniti Ray Raya jer valja trcati kroz blokove cijelu tekmu i taj najljepsi izbacaj svih vremena... to je basket. to je nba. Kari smara i zvace gumu pa kad kamen ne upada s ramena lakersi ih otresu 30 razlike.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
jao jao šta kaže momak koji 24h dnevno živi za košarku
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
[youtube][/youtube]
Bravo masinice.
Bravo masinice.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
a i ne moraju... jedan klik i odose na odmor... a i ovi sto komentiraju rad moderacije su veoma blizu bana...kad_kako je napisao/la:Daj se prestanite preseravat sa tim ovo, ono zasluzuje ban.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Jutros Hood ubaci 30 za poluvrijeme i vidim maloprije da nije ni igrao u 2. poluvremenu. Mozda ga je mogao pustiti da momak ganja kakav rekord.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Igrao je 7 minuta u 3/4 ali nije uputio ni jedan sut u drugom poluvremenuPuma je napisao/la:Jutros Hood ubaci 30 za poluvrijeme i vidim maloprije da nije ni igrao u 2. poluvremenu. Mozda ga je mogao pustiti da momak ganja kakav rekord.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Rad moderacije? Haha dobar dobar.KK_Bosna je napisao/la:a i ne moraju... jedan klik i odose na odmor... a i ovi sto komentiraju rad moderacije su veoma blizu bana...kad_kako je napisao/la:Daj se prestanite preseravat sa tim ovo, ono zasluzuje ban.
Ma slobodno buraz.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- bugojanac1234
- Kontakt:
To sam i mislio, ovo gore se odnosilo na Regularnu sezonu, u play offu jedino wess moze juriti currya a mislim da nije decko glup i da ce se podredit ekipi jer zna i on da im je ovo zadnja sansa za uzeti titulku, zna da lani bez kevina nisu ni u PO upali a on vjerovatno odlazi. Wess ce uniti sve da se domogne titule ove godine i ako to znacilo da treba juriti karija po terenu vjerujte da ce to i uciniti, ima snage, ima energije i ima najvecu zelju za pobjedom od svih igraca u NBA, a curry mu malo sta moze uraditi na drugom kraju terena. Opet kazem ovo sve pod tim da se ne potrose do previse do tog eventualnog finala konferencijeJHam je napisao/la:Nije momak 100% u pravu, al nije 100% ni pogrijesio...OKC jeste ekipa koja ih oze izbaciti u POu, i Westbrook jeste kljucni igrac u tom izbacivanju, ali ne zato sto je on nesto bolji od Currya ili sto moze sve sam rijesiti, nego sto je jedan od rijetkih u ligi koji se moze zainatiti(s pravom), i trcati za Curryem svih 48 minuta, da ovaj lopte ne primi bez minimalno 2-3 bloka..Takve mogucnosti ima, e sad, da li ce staviti to ispred napadackog ucinka(koji bi sigurno opao doooobrooo kad bi ovaj trcao za curryem ko budala po terenu), to cemo tek da vidimo..
hahaha pa jel moguce da si taj post napisao u vezi karija,novi level ogranicnenosti to lave.
svaka cast za lma,igra doktorski i kljuc sas-ovog napad na titulu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
svaka cast za lma,igra doktorski i kljuc sas-ovog napad na titulu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- bugojanac1234
- Kontakt:
Ne moraju svi voljti i navijati za isti tim, juce klivlend, pa majami, pa opet klivleend pa sad GS ! Nista mi gadnije nema.
Ne moramo svi isto voliti, volim i ja Boston pa ne volim Bredlija. Volio sam i iversona pa nisam navijao za Filu !
Vi band vagoneri radite sta hocete ali isti profil igraca su kari i iverson po predispozicijama i kari mu nije ni do koljena !
Ne moramo svi isto voliti, volim i ja Boston pa ne volim Bredlija. Volio sam i iversona pa nisam navijao za Filu !
Vi band vagoneri radite sta hocete ali isti profil igraca su kari i iverson po predispozicijama i kari mu nije ni do koljena !
Realno, veze ti nemaš, ako si ozbiljan dakako, 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.