FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
evo momci citam da se man ud hoce rijesiti par igraca na ljeto medju kojima je i memfis depaj.Kaj mislite da ne bi bilo lose da probamo ga dovest ,mali ima potencijal i znanje samoo mu treba prava sredina gdje bi to u potpunosti mogao iskazati a Bl vise nego dobra .,za razliku od truhlog mance.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- farinelli123
- Kontakt:
" спорта " &, за ? новаца је - " % у Сарајеву на 2 ? 3 $?? % % &, ' за ", $ не ' на ? % & $ ' $ $ 12 ". ? се, $ је " " ? " /, " ' " не " $
" " у " ".

•
- farinelli123
- Kontakt:
Waouu
Otiđi u dzamiju, kazes hodzi da si kratak s lovom da ti treba samo prenociste, ako je iole normalan odvest ce te rado u svoju kucu, ugostit. U suprotnom slucaju naci ce ti neko prenociste. Ili ce ti dozvoliti da prespavas u dzamiji.
Ovako su neke prčvare po 15KM

Otiđi u dzamiju, kazes hodzi da si kratak s lovom da ti treba samo prenociste, ako je iole normalan odvest ce te rado u svoju kucu, ugostit. U suprotnom slucaju naci ce ti neko prenociste. Ili ce ti dozvoliti da prespavas u dzamiji.
Ovako su neke prčvare po 15KM

Mia San Mia
-
- Kontakt:
Moje viđenje o njemu kao igraču nema veze sa utakmicom između Njemačke i Engleske, već je zasnovano na dosta utakmica u kojima sam ga pratioFranckRibery je napisao/la:Ma dobro, zato se i razlikujemo sto svako ima drugacije misljenje. Momak realno nije kriv ni za jedan gol danas, ne vidim zasto sve svaljujete na jednog igraca opcenito, kad igraju njih 11. Dva gola kraj Rudigera pala. ako cemo pojedinacno, vise je ovaj kriv.
I o Rudigeru isto mislim, to su 2 mnogo loša štopera.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sta je ovo brate mili.klubska.pauza i sve zamrlo na nasoj temi niko nista ne pise
.lewa navodno potpisuje novi ugovor do 2021.prenosi bilde.

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Ouuu, nadam se da je to istina... U nekom momentu sam pomislio da tražimo zamjenu za njega :S a ne bih volio da budem iznenađen njegovim transferom 

Ma kakva zamjena, ja sam uvjeren da ce Lewa ostati 100% i to jos dugo dugo vremena.
Uvijek su kod nas bili dobri napadaci, ali Lewa je bas za svake pohvale, i u svakom segmentu je dobar.
Uvijek su kod nas bili dobri napadaci, ali Lewa je bas za svake pohvale, i u svakom segmentu je dobar.
Mia San Mia
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
ma ne ide on nigdje
Ma nisu ni nasi sisali veslo, a to su nam brzbroj puta dokazali. Levatu se sprema novi ugovor i on ce ga sigurno i potpisati. Znaju i nasi da nema igraca na trzistu koji bi bio upgrade za nasu ekipu (mozda Suarez).
@Karlo zamisli perverzije na šesticama Javi i Thiago.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stern des Südens
Gotze izgleda ode u Livepool
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bayern kann aufatmen!
Wie die SPORT BILD meldet, verlängert Robert Lewandowski (27) seinen Vertrag beim Rekordmeister und bleibt bis 2021!
Auch Real Madrid und englische Top-Klubs waren am Polen-Knipser dran. Doch Lewa bleibt bei Bayern.
Wie die SPORT BILD meldet, verlängert Robert Lewandowski (27) seinen Vertrag beim Rekordmeister und bleibt bis 2021!
Auch Real Madrid und englische Top-Klubs waren am Polen-Knipser dran. Doch Lewa bleibt bei Bayern.
proFCB je napisao/la:Ma nisu ni nasi sisali veslo, a to su nam brzbroj puta dokazali. Levatu se sprema novi ugovor i on ce ga sigurno i potpisati. Znaju i nasi da nema igraca na trzistu koji bi bio upgrade za nasu ekipu (mozda Suarez).

Corriere dello Sport | Carlo Ancelotti wants to bring Milan full back Mattia de Sciglio to Bayern
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
A Bayern Munich vs Barcelona final would be fitting in year of Johan Cruyff's death... his disciples still carry influence from late Dutch icon and former boss Rinus Michels
Pa dobro ne bi bilo lose da se sa prcelonom sastanemo u milanu i da ih oderemo ,vrijeme je i da oni jedno finale izgube ha ja

Pa dobro ne bi bilo lose da se sa prcelonom sastanemo u milanu i da ih oderemo ,vrijeme je i da oni jedno finale izgube ha ja

Sta ce nam Sciglio, taj ima potencijal kao Rafinha. Pep dovodio Spance, a ovaj hoce Talijane.
Balance je napisao/la:Sta ce nam Sciglio, taj ima potencijal kao Rafinha. Pep dovodio Spance, a ovaj hoce Talijane.
Neka malo italijana jos od tonija nismo imali kakvog zabara :mrgreen

Hahahaha, Oddo desno, Lell lijevo, a palikuca i Micho obrambeni bedemi Klinsmanovog strojaKarlo je napisao/la:Balance je napisao/la:Sta ce nam Sciglio, taj ima potencijal kao Rafinha. Pep dovodio Spance, a ovaj hoce Talijane.
Neka malo italijana jos od tonija nismo imali kakvog zabara :mrgreenjao kad se sjetim kad smo na posudbu doveli m.oda iz milana ja se osjeco ko da smo mesija doveli

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.