BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Samo mi nemojte reci da i veceras zadnji izlazi na teren...
Nad tobom sunce najljepše sja
Jeste zadnji, ali je u pitanju 4. meč, tako da će početi ranije
I handriti ga drop shotovima koji ce nadam se biti na nivou od sinoc. Moze mu Damir dobro nauditi.Virtu4l je napisao/la:Vraćati lopticu do besvijesti, tjerati ga da trči, to je sve ono što Miloš ne voli.DANTES je napisao/la:sad kako dobiti crnogorskog antitalenta?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Hvala na info, dobro je, ne znam kako bi jos jednu noc izdrzaoshminka je napisao/la:Jeste zadnji, ali je u pitanju 4. meč, tako da će početi ranije
Nad tobom sunce najljepše sja
BiH Tenis
Sve je to lijepo, ali kako protiv servisa i servis winnera koje ce Milos imati za izvoz?Virtu4l je napisao/la:Vraćati lopticu do besvijesti, tjerati ga da trči, to je sve ono što Miloš ne voli.DANTES je napisao/la:sad kako dobiti crnogorskog antitalenta?
Kako god, odigrati takticki na ovom nivou, ginuti kao i uvijek za svaku lopticu, 3 metra van terena pri prijemu servisa pa sta bude.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bravo Damire pišaj po sirotinji

Sad mogu kupiti svom Želji još jednu stolicu

Sad mogu kupiti svom Želji još jednu stolicu

Semper Fidelis
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Postovi koji kvare diskusiju su izbrisani i ko god je došao s namjerom provociranja može odmah napustit temu.
Bravo Damire. Odlično je odigrao. Koja defanziva ali reterni su fenomenalni. Vrati retern tako da ovaj ne može napasti. BH paralela majstorski, sinoć je gotovo sve funkcionisalo. Bio je 100% u meču, bez nerviranja i ovo je sve što tražimo. Što kaže @bodi koliko talenta ima, čovjek zna svaki udarac i ne igra napamet već razmišlja šta odigrat. Fizička sprema je vrhunska, nije se uopšte oznojio.
Ja mislim da može dobro zadeverat i lošMija, Damir igra baš onako kako lošMi ne voli. Trka, trka i samo trka, po terenu ga vodat. Servis mora funkcionisat odlično jer gubitak servisa znači i seta.
Idemo Damire.
Bravo Damire. Odlično je odigrao. Koja defanziva ali reterni su fenomenalni. Vrati retern tako da ovaj ne može napasti. BH paralela majstorski, sinoć je gotovo sve funkcionisalo. Bio je 100% u meču, bez nerviranja i ovo je sve što tražimo. Što kaže @bodi koliko talenta ima, čovjek zna svaki udarac i ne igra napamet već razmišlja šta odigrat. Fizička sprema je vrhunska, nije se uopšte oznojio.
Ja mislim da može dobro zadeverat i lošMija, Damir igra baš onako kako lošMi ne voli. Trka, trka i samo trka, po terenu ga vodat. Servis mora funkcionisat odlično jer gubitak servisa znači i seta.
Idemo Damire.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
i čuvati svoj servis naravno. to mora raditi vrlo pametnoVirtu4l je napisao/la:Vraćati lopticu do besvijesti, tjerati ga da trči, to je sve ono što Miloš ne voli.DANTES je napisao/la:sad kako dobiti crnogorskog antitalenta?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Prestani s tim!!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
A, to sinoc bio neki mec?

Trebalo ti je malo više vremena, al si se i ti zaljubio u njegove varijacijebodi123 je napisao/la:Jao koliko talenta ima u ovom decku, sto mu Bog nije dao jos jedno 10ak centi da ima i servis dobar, imali bi top 10 igraca sigurno. Kakvi su ovo slajsovi, kakvo nadmudrivanje i kakvi drop-shotovi

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@shminka kažem ti pile postaje 
EDIT: Samo da se zna da je Miloš bio ozlijeđen u IW protiv Novaka.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kao što rekoh...vedoz je napisao/la:Ajde Damire pritisni ga, al kakav je Dzumi nista ne znaci i ako izgubi prvi...
Bravo Damire, ti si naš ponos!

ma glumioUnofficialpage je napisao/la:@shminka kažem ti pile postaje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Milose, legendo , veceras ti zelim maksimalno 10% ubacenog prvog servisa i takodjer maksimalno 12% osvojenih poena na drugi servis. Ako pobijedis halalim ti 

Servis mora biti precizan, ne toliko jak koliko precizan, jer Milos ce riternirati agresivno i to ce donijeti dosta gresaka i jeftinih poena.DANTES je napisao/la:i čuvati svoj servis naravno. to mora raditi vrlo pametnoVirtu4l je napisao/la:Vraćati lopticu do besvijesti, tjerati ga da trči, to je sve ono što Miloš ne voli.DANTES je napisao/la:sad kako dobiti crnogorskog antitalenta?
Drugi top 10 igrac u svega nekoliko dana, plus totalno razliciti stilovi igranja, okusiće Damir apsolutno sve na ovom turniru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i čekati njegov slabiji period serviranjaVirtu4l je napisao/la: Servis mora biti precizan, ne toliko jak koliko precizan, jer Milos ce riternirati agresivno i to ce donijeti dosta gresaka i jeftinih poena.
Drugi top 10 igrac u svega nekoliko dana, plus totalno razliciti stilovi igranja, okusiće Damir apsolutno sve na ovom turniru.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zeballos - Goffin
Simon - Pouille
Kyrgios - Kuznetsov
Je li to to ??
Simon - Pouille
Kyrgios - Kuznetsov
Je li to to ??
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.