Izbori

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
DANTES je napisao/la:zar nije trebao biti onaj poluhrvat Trinkijeri? što se uzeli drugog poluhrvata koji je ujedno i polutrener
Ima puno tih poluhrvata, jedan je i prvi na atp ljestvici. Uz to je i polucrnogoracDANTES je napisao/la:zar nije trebao biti onaj poluhrvat Trinkijeri? što se uzeli drugog poluhrvata koji je ujedno i polutrener
nole nije poluhrvat, ne valja ti taj dnk nalazFranz94 je napisao/la:Ima puno tih poluhrvata, jedan je i prvi na atp ljestvici. Uz to je i polucrnogoracDANTES je napisao/la:zar nije trebao biti onaj poluhrvat Trinkijeri? što se uzeli drugog poluhrvata koji je ujedno i polutrener
Majka Hrvatica, otac CrnogoracDANTES je napisao/la:nole nije poluhrvat, ne valja ti taj dnk nalazFranz94 je napisao/la:Ima puno tih poluhrvata, jedan je i prvi na atp ljestvici. Uz to je i polucrnogoracDANTES je napisao/la:zar nije trebao biti onaj poluhrvat Trinkijeri? što se uzeli drugog poluhrvata koji je ujedno i polutrener
Sa druge strane, Novakova majka Dijana je Hrvatica, rođena 1964. godine od oca Zdenka Žagara i majke Elizabete, vojnih zdravstvenih radnika, Hrvata doseljenih iz Vinkovaca u Beograd sredinom prošloga vijeka nakon što je Dijanin otac, oficir JNA, dobio prekomandu.
Novak Đoković je u više navrata i javno priznao da mu je majka Hrvatica, kao na primjer u izjavi: Kad sam ušao u četvrtfinale Rolan Garosa, lično me nazvao premijer Koštunica, čestitao mi na uspehu. Šokirao sam se jer je znao baš sve o meni. I da mi je majka Hrvatica, iako je rođena u Beogradu, jer su svi njeni iz Vinkovaca i tamo imam puno rodbine. Tata je Crnogorac...
Novakov otac je takođe priznao hrvatsku nacionalnost svoje supruge:
– Istina je da je moja supruga Hrvatica, ali je isto tako istina da ona u Srbiji živi više od 40 godina i da je lojalan građanin naše države. Njeni roditelji su bivša vojna lica, rođeni Vinkovčani, koji su svoj život i sreću pronašli u Beogradu. … Srbi su normalni ljudi i moja supruga nikada nije imala problema što je druge nacije. … Iskreno verujem da Novaku niko neće zameriti što mu je majka Hrvatica.
Očito im nije u interesu da se napravi neki rezultat.Pretpostavljam da je nakon Ace Repeša na redu.DANTES je napisao/la:prije par dana Trinkijeri je bio glavni kandidat, on je poluhrvat i to zna svako ko prati košarku, i zna koliko čovjek dobro priča hrvatski.
Sin Ivice Dukana skauta Bullsa i bivšeg reprezentativca. Mali je odrastao u SAD-u igrao za koledž Wisconsin. Mislim da je igrao finale NCAA. Draftiran od Sacramenta ali nije nešto puno igrao. Inače je krilni centar (203 cm). Divac je izjavio da je veliki potencijalDANTES je napisao/la:ko je ovaj duje dukan
spursman je napisao/la:Sin Ivice Dukana skauta Bullsa i bivšeg reprezentativca. Mali je odrastao u SAD-u igrao za koledž Wisconsin. Mislim da je igrao finale NCAA. Draftiran od Sacramenta ali nije nešto puno igrao. Inače je krilni centar (203 cm). Divac je izjavio da je veliki potencijalDANTES je napisao/la:ko je ovaj duje dukan
Google kaže u švedskoj ligifilip13 je napisao/la:gdje je onaj prostran?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.