Hrvatska kosarkaska reprezentacija

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Hrvatska kosarkaska reprezentacija

Post Postao/la SiamoNoi » 28 mar 2016, 13:41

Nece izac na nista.Toliko o hrv.kosarci.

Izbori :kafa:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 mar 2016, 19:55

zar nije trebao biti onaj poluhrvat Trinkijeri? što se uzeli drugog poluhrvata koji je ujedno i polutrener
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 28 mar 2016, 20:30

DANTES je napisao/la:zar nije trebao biti onaj poluhrvat Trinkijeri? što se uzeli drugog poluhrvata koji je ujedno i polutrener

samo ti izazivaj ;)

Franz94
Kontakt:

Post Postao/la Franz94 » 28 mar 2016, 21:33

DANTES je napisao/la:zar nije trebao biti onaj poluhrvat Trinkijeri? što se uzeli drugog poluhrvata koji je ujedno i polutrener
Ima puno tih poluhrvata, jedan je i prvi na atp ljestvici. Uz to je i polucrnogorac :bow:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 mar 2016, 21:34

Franz94 je napisao/la:
Ima puno tih poluhrvata, jedan je i prvi na atp ljestvici. Uz to je i polucrnogorac :bow:
nole nije poluhrvat, ne valja ti taj dnk nalaz
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Franz94
Kontakt:

Post Postao/la Franz94 » 28 mar 2016, 21:37

DANTES je napisao/la:
Franz94 je napisao/la:
nole nije poluhrvat, ne valja ti taj dnk nalaz
Majka Hrvatica, otac Crnogorac
Sa druge strane, Novakova majka Dijana je Hrvatica, rođena 1964. godine od oca Zdenka Žagara i majke Elizabete, vojnih zdravstvenih radnika, Hrvata doseljenih iz Vinkovaca u Beograd sredinom prošloga vijeka nakon što je Dijanin otac, oficir JNA, dobio prekomandu.

Novak Đoković je u više navrata i javno priznao da mu je majka Hrvatica, kao na primjer u izjavi: Kad sam ušao u četvrtfinale Rolan Garosa, lično me nazvao premijer Koštunica, čestitao mi na uspehu. Šokirao sam se jer je znao baš sve o meni. I da mi je majka Hrvatica, iako je rođena u Beogradu, jer su svi njeni iz Vinkovaca i tamo imam puno rodbine. Tata je Crnogorac...

Novakov otac je takođe priznao hrvatsku nacionalnost svoje supruge:

– Istina je da je moja supruga Hrvatica, ali je isto tako istina da ona u Srbiji živi više od 40 godina i da je lojalan građanin naše države. Njeni roditelji su bivša vojna lica, rođeni Vinkovčani, koji su svoj život i sreću pronašli u Beogradu. … Srbi su normalni ljudi i moja supruga nikada nije imala problema što je druge nacije. … Iskreno verujem da Novaku niko neće zameriti što mu je majka Hrvatica.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 mar 2016, 10:34

koliko ja znam žena je srpkinja rođena u hrvatskoj, to su mi rekli na sportnetu, no nebitno, tema je košarka. prije par dana Trinkijeri je bio glavni kandidat, on je poluhrvat i to zna svako ko prati košarku, i zna koliko čovjek dobro priča hrvatski.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 apr 2016, 17:40

Bender bi morao biti pozvan već za ovo okupljanje,a slucaj Tomic je zalostan.Jednog od boljih centara u Europi ova reprezentacija godinama nije znala koristiti da je to kriminalno bilo i još ga se pljuvalo zbog toga.Ne bi ni ja igrao tako već odavno.
DANTES je napisao/la:prije par dana Trinkijeri je bio glavni kandidat, on je poluhrvat i to zna svako ko prati košarku, i zna koliko čovjek dobro priča hrvatski.
Očito im nije u interesu da se napravi neki rezultat.Pretpostavljam da je nakon Ace Repeša na redu.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 apr 2016, 17:53

Ne treba se reprezentacija prilagođavat pojedincu, tako niti Tomiću. Ako on ne zna odigrat dobro izvan nekih okvira Barcelone, onda ko ga yebe.
Aco nije bogzna kakav trener, ali jedini je imao želju preuzet reprezentaciju.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 apr 2016, 11:45

Nije to uopće prilagođavanje pojedincu nego nekorištenje onog što imaš u ekipi.Još kada ti je upravo taj igrač riješenje za jedan od najvećih problema u rosteru onda je to za zapitat se.Plus Hrvatska bolje od Tomica nema.Ne da nema bolje nego nema igrača koji će moći išta približno ovom lošijem Tomicu odigrati.A i takav nepravilno korišteni Tomic je bio jedan od najboljih naših igrača na zadnjem prvenstvu.Odreći se njega bi bila glupost samo takva.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 apr 2016, 19:41

slika
Nisam zadovoljan.Baš me zanima kakav će biti konačan popis.Kad se već olako pustilo Tomica Žižić mora biti na konačnoj listi.

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 apr 2016, 19:46

ima li kakvog novog playa u najavi?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 apr 2016, 19:51

Koliko ja znam i ne.A ovo sto trenutno imamo je prilicno slabo.I vjerojatno će opet Ukic biti starter...mislim,svaka čast njemu jer je ljudina i daje sve za reprezentaciju,ali nema smisla njega vise forsirat kao prvog playa.Ili uzmi pravog kvalitetnog stranca (kad vec ovako ili onako vodis stranca) ili gurni nekog klinca pa šta bude.Ili jednostavno daj Tomicu da kreira što si trebao vec odavno napraviti.Oh,wait...

filip13

Post Postao/la filip13 » 21 apr 2016, 21:55

gdje je onaj prostran?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 apr 2016, 11:36

ko je ovaj duje dukan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 22 apr 2016, 12:02

DANTES je napisao/la:ko je ovaj duje dukan
Sin Ivice Dukana skauta Bullsa i bivšeg reprezentativca. Mali je odrastao u SAD-u igrao za koledž Wisconsin. Mislim da je igrao finale NCAA. Draftiran od Sacramenta ali nije nešto puno igrao. Inače je krilni centar (203 cm). Divac je izjavio da je veliki potencijal
audere est facere!

filip13

Post Postao/la filip13 » 22 apr 2016, 13:03

spursman je napisao/la:
DANTES je napisao/la:ko je ovaj duje dukan
Sin Ivice Dukana skauta Bullsa i bivšeg reprezentativca. Mali je odrastao u SAD-u igrao za koledž Wisconsin. Mislim da je igrao finale NCAA. Draftiran od Sacramenta ali nije nešto puno igrao. Inače je krilni centar (203 cm). Divac je izjavio da je veliki potencijal

viši je od 203,http://www.basketball-reference.com/pla ... ndu01.html

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 apr 2016, 20:37

filip13 je napisao/la:gdje je onaj prostran?
Google kaže u švedskoj ligi :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Košarka u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.