BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Harika
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la Harika » 29 mar 2016, 04:07

Kad igraju i u koliko?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 29 mar 2016, 04:08

Ljudi moji ja sam 100% ubijedjen da kladionice imaju umijesane prste u ovo. (Ne mislim na ovu pobjedu Damira nego na ovo kobejagi predavanja meceva i ta sranja!) Evo ovako za laike, mnogo novca ide na favorite a favoritima i dobrim igracima nije nista izgubiti set ako imaju igru ko Damir danas npr. Ali to kladjenje uzivo je vrlo varijabilno s obzirom da kvote rastu i padaju tokom meca u ovisnosti od situacije. Tako npr. Djokovic koji ima kvotu 1.10 ako izgubi prvi set ta kvota ce narasti npr. na 1.25-1.3 neznatno ali neko vidi u tome vrijednost i trpa ogromnu lovu. A nekad se i kladare zbune sa procjenama tih live kvota zato sto to sve zna ici prebrzo pa se uzdaju u algoritam da modifikuje te kvote koji koristi uglavnom samo vjerovatnoce u ovisnosti od osvojenih poena i cega sve ne. Eh nekad taj algoritam izludi, tako da se shebe i krene castiti pa umjesto da daje na favorita 1.25 on daje 1.5 i ko tad uleti babo ruco!

Eh zato se igraci krenu prenemagati zvati doktore a do tad su bili zdravi perfektno i svasta nesto ( I sve to uzima vremena! I kad piju one vode kad imaju pauzu i to traje predugo, pa i u NBA pogledajte koliko ima time-outova i koliko traju, prije nit je toga toliko bilo nit je toliko trajalo, ako se zove 20 sec time out treba da traje 20 sec. a ne 5 minuta!) I sta sad njima vjerovati da ne dolaze nikakve informacije iz publike na teren! Mozda ne u svakom mecu (npr. ja mislim da je Nadal fakat prekuho jer nije on taj koji ce predat, tako da mu halalim, ali dosta ih igra necisto. Pa pogledajte Dodiga sta je uradio neki dan.

Hvala svima ko je imao zivaca procitati ovo, moja je preporuka nama svima kao ljubiteljima sporta (nekima i kladjenja) da malo vise se ukazuje na ovakve stvari a ima ih a ne da odmah se diskredituje neko ko sumnja ili ukazuje na nesto neregularno. Zivi vi meni bili! @unoff sorry za off
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 29 mar 2016, 04:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 29 mar 2016, 04:10

Majstorskiiiiiii. Kapa dole majstore dokazao si klasu ne skidaj tu traku sa glave bolje igraš kad je ona tu :D A sljedeci je Miloš koji ne voli da se krece puno i tu ima svoje šanse sigurno..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

scooty11
Kontakt:

Post Postao/la scooty11 » 29 mar 2016, 04:10

Effenberg je napisao/la:Ljudi moji ja sam 100% ubijedjen da kladionice imaju umijesane prste u ovo. Evo ovako za laike, mnogo novca ide na favorite a favoritima i dobrim igracima nije nista izgubiti set ako imaju igru ko Damir danas npr. Ali to kladjenje uzivo je vrlo varijabilno s obzirom da kvote rastu i padaju tokom meca u ovisnosti od situacije. Tako npr. Djokovic koji ima kvotu 1.10 ako izgubi prvi set ta kvota ce narasti npr. na 1.25-1.3 neznatno ali neko vidi u tome vrijednost i trpa ogromnu lovu. A nekad se i kladare zbune sa procjenama tih live kvota zato sto to sve zna ici prebrzo pa se uzdaju u algoritam da modifikuje te kvote koji koristi uglavnom samo vjerovatnoce u ovisnosti od osvojenih poena i cega sve ne. Eh nekad taj algoritam izludi, tako da se shebe i krene castiti pa umjesto da daje na favorita 1.25 on daje 1.5 i ko tad uleti babo ruco!

Eh zato se igraci krenu prenemagati zvati doktore a do tad su bili zdravi perfektno i svasta nesto ( I sve to uzima vremena! I kad piju one vode kad imaju pauzu i to traje predugo, pa i u NBA pogledajte koliko ima time-outova i koliko traju, prije nit je toga toliko bilo nit je toliko trajalo, ako se zove 20 sec time out treba da traje 20 sec. a ne 5 minuta!) I sta sad njima vjerovati da ne dolaze nikakve informacije iz publike na teren! Mozda ne u svakom mecu (npr. ja mislim da je Nadal fakat prekuho jer nije on taj koji ce predat, tako da mu halalim, ali dosta ih igra necisto. Pa pogledajte Dodiga sta je uradio neki dan.

Hvala svima ko je imao zivaca procitati ovo, moja je preporuka nama svima kao ljubiteljima sporta (nekima i kladjenja) da malo vise se ukazuje na ovakve stvari a ima ih a ne da odmah se diskredituje neko ko sumnja ili ukazuje na nesto neregularno. Zivi vi meni bili!

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
MIRZA RASCIC !

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 29 mar 2016, 04:13

Do finala, pa nek nam onda Djole pusti. Ne znaci mu nista :salut:
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

hm59
Kontakt:

Post Postao/la hm59 » 29 mar 2016, 04:16

Harika je napisao/la:Kad igraju i u koliko?
Danas u 23.00!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 29 mar 2016, 04:24

sajo10 je napisao/la:Cestitke nasem najboljem teniseru! Majstore...
Reko samo da podebljam. Sorry Mirza sto sam te precjenjivao onoliko vremena, ti nazalost neces nikad skinuti ovoliko skalpova jacih za redom. Dzumi ima kod mene kredita, sve mu halalim unazad do Hansa Podlipnika podocnjaka. :mrgreen:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 29 mar 2016, 04:30

Džumi :bih: :tokralju: :kralj:

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 29 mar 2016, 04:47

Damire ja ti ne halalim onaj match protiv Goffina a imo si ga u sacil.Danas je drugi set bio magija al ona epizoda na pocetku treceg netreba da se desava

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 mar 2016, 06:43

WOOOOOOOO HOOOOOOOOOOO

Malo su se slegli utisci... :)
Šta učini Boratu moj Damire...čovjek baš igra najbolje kad niko ne očekuje. Hvala Bogu dragom da je probio konačno tu barijeru, pa nek tako i nastavi protiv Miloša, gdje mu sigurno neće bit lako, čini mi se da mu ne leži taj tip igrača. Al opet kad mu je ona čarapa (pipi ne mislim na tebe) zadavao ovolike probleme može ga i Džumi malo izvozat i izmorit, a što da ne i opet napravit senzaciju, jer igra s puno trke sigurno ne odgovara Raoniću. Predobra odbrana Damira, i stvarno je prebrz, milina za gledat.

Eto biće još dvije stolice za Grbavicu, nek ide život. :)

:bih: :bih: :bih:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 29 mar 2016, 07:10

PA KAEEEEEEEEEEEE
:guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:

Raonic pada 100%

Franz94
Kontakt:

Post Postao/la Franz94 » 29 mar 2016, 07:55

:sick:
Zadnja izmjena: Franz94, dana/u 29 mar 2016, 09:20, ukupno mijenjano 1 put.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 mar 2016, 08:07

Damire :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Kakav rezultat i kakva pobjeda, majstorski :bih: :bih: :bih:

Protiv Raonića nema šta izgubiti, opet hrabro i pametno pa šta bude, nema predaje :salut:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 29 mar 2016, 08:41

Bravo Damire! Bravo!

Sad protiv Raonića samo pametno i možeš ti to, yebi mu znanje Damire!

Kažu jutros u svim teniskim klubovima u BiH ogramne gužve, raja počela masovno uplaćivati termine tenisa a roditelji svoju djecu upisuju u klubove, svi žele novog Damira, fudbal prestaje biti zanimljiv.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 mar 2016, 10:14

Greivis je napisao/la:Dobar komentator na sk. Navija za Damira.
ivan govedarica. sjajna teniski komentator pomalo u drugom planu zbog viškovića i pralice a možda je i bolji od njih.

sad kako dobiti crnogorskog antitalenta?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 mar 2016, 10:24

Veceras opusteno, Milos je drugaciji tip od dosadasnjih protivnika a nije imao ni prostora za odmor. Prognoza je 0-2 ali to vec trece kolo prognoziram poraz pa ... nek se nastavi
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2016, 10:30

DANTES je napisao/la:sad kako dobiti crnogorskog antitalenta?
Vraćati lopticu do besvijesti, tjerati ga da trči, to je sve ono što Miloš ne voli.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 29 mar 2016, 10:35

Ovaj Raonic mi je totalno antipatican ima vec duze vremena, New Balance i Kanada ga hoce da stvore kao nekog novog Sampresa.. Ne ocekujem pobjedu Damira ali bih volio da ga malo izivcira.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 mar 2016, 10:37

Da ovo nije naš stari poznanik pod novim pseudonimom?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 29 mar 2016, 10:48

@Unofficialpage salji ovo u Banovice na vrijeme, lik ionako vidi draz u pravljenju accounta ne u samom komentarisanju
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.