NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Što se tiče Vojvode sjajan trener, prije 3 godine s Radničkim je imao onaj niz od oko 15 utakmica bez poraza u ligi, ali kao što već znamo i mi a i vi još bolje Daso je pametan igrač........
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Diatta opravdao epitet pojačanja – Tri gola u dvije utakmice
Nogometaši Bratstva su u 18. kolu Prve nogometne lige FBiH upisali vrijednu pobjedu u gostima kod posljednjeplasirane Sloge iz Ljubuškog. Bilo je 0:3 za goste a junak pobjede je bio dvostruki strijelac, Secouba Diatta. Ovo je tamnoputom Senegalcu bio treći gol u posljednje dvije utakmice. Nakon što je bio strijelac u domaćoj pobjedi Bratstva od 3:0 protiv Podgrmeča, klasu je potvrdio sa dva gola u gostima protiv Sloge. Ako ovome dodamo da je i u prvom nastupu u gostima protiv Jedinstva iz Bihaća, Diatta nakon ulaska sa klupe imao dvije izgledne prilike za postizanje gola, onda je sada već jasno da se radi o klasnom pojačanju koje će u nastavku sezone zajedno sa mladim Poturalićem i ostalim napadačkim opcijama u ekipi Bratstva, biti prava napast za sve ekipe.
Buraz Diatta...
Nogometaši Bratstva su u 18. kolu Prve nogometne lige FBiH upisali vrijednu pobjedu u gostima kod posljednjeplasirane Sloge iz Ljubuškog. Bilo je 0:3 za goste a junak pobjede je bio dvostruki strijelac, Secouba Diatta. Ovo je tamnoputom Senegalcu bio treći gol u posljednje dvije utakmice. Nakon što je bio strijelac u domaćoj pobjedi Bratstva od 3:0 protiv Podgrmeča, klasu je potvrdio sa dva gola u gostima protiv Sloge. Ako ovome dodamo da je i u prvom nastupu u gostima protiv Jedinstva iz Bihaća, Diatta nakon ulaska sa klupe imao dvije izgledne prilike za postizanje gola, onda je sada već jasno da se radi o klasnom pojačanju koje će u nastavku sezone zajedno sa mladim Poturalićem i ostalim napadačkim opcijama u ekipi Bratstva, biti prava napast za sve ekipe.
Buraz Diatta...

Komsije nadam se da cete u subotu pobijediti i pomoci nam da pobjegnemo bagri na 4 boda, a za golove nek se pobrine Diatta
Sretno u nastavku prvenstva 

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Lahko ćemo mi sa Orašjem,nego ljudi u crnom su problem.Sa suđenjem 50%-50% Poturalić 2X i diatta 2X Pozdravcarli22 je napisao/la:Komsije nadam se da cete u subotu pobijediti i pomoci nam da pobjegnemo bagri na 4 boda, a za golove nek se pobrine DiattaSretno u nastavku prvenstva

- 7aprildomemoj
Suđenje će biti u omjeru 61:39 za Orašje
Ali i pored toga Bratstvo dobija, pobjeđujemo i sudije i Orašje istovremeno 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- 7aprildomemoj
Nije popularno sam sebe citirati ali morao sam7aprildomemoj je napisao/la:Suđenje će biti u omjeru 61:39 za OrašjeAli i pored toga Bratstvo dobija, pobjeđujemo i sudije i Orašje istovremeno

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Svaka čast majstore7aprildomemoj je napisao/la:Nije popularno sam sebe citirati ali morao sam7aprildomemoj je napisao/la:Suđenje će biti u omjeru 61:39 za OrašjeAli i pored toga Bratstvo dobija, pobjeđujemo i sudije i Orašje istovremeno

-
- Kontakt:
Komsije kako vam igra Buba jel zadovoljio publiku u Gracanici?
Vidim da vas je sudija mlatio danas,kako je brko to prezivio? Jer su vam oteli i u Orasjau na zaista sramotan nacin. Svaka cast jos jednom.
Vidim da vas je sudija mlatio danas,kako je brko to prezivio? Jer su vam oteli i u Orasjau na zaista sramotan nacin. Svaka cast jos jednom.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
mi smo zadovoljni sa svim pojačanjima stvarno smo dobra ekipa,al ono suđenje danas je ravno katastrofi,poslije utakmice napadoše sudiju zbog suđenja a on samo kaže moro sam tako sudit jer mi je naređeno a ako ne sudim tako skinut će me na drugu ligu,koji so monstrumi u savezu,a da je suđenje bilo ravnopravno sigurno bi rezultat bio 3 ili 4 razlike za nas,i još nešto važno sudija znao koji naši igrači imaju kartone i svima je dao da nemogu igrat sljedeću utakmicu pet igrača neigra protiv branitelja,a budala nezna da nama ta utakmica je ko prijateljska jer dole u rodoču bratstvo nikad nije oštećeno ni za jedan aut a kamoli za nešto više,jer stvarno imamo korektne odnose sa braniteljom,a iako tu utakmicu izgubimo nije problem jer nije cilj ulazak,kako sam danas vidio cilj je da se malo zvijezda pomogne jer je bilo dosta svijeta iz gradačca danas i tako pričaju,pa eto još metalege da padne ovdje kod nas i zvijezda je sigurno u PLbatigol777 je napisao/la:Komsije kako vam igra Buba jel zadovoljio publiku u Gracanici?
ako kiksaju prva dva na gostovanjima...a mi ubiljezimo neku pobjedicu od 1:0 nad predposljednjim Braniteljom...4 boda razlike...
sto znaci nista nije zavrseno...
proslu godinu Gosk bio puno dalji od prvoplasiranih sto se tice bodova..i na kraju se bore za ulazak...
uz malo srece, i pusku uperenu prema Dasi...mogli bi i umanjit izvoz bodova ove godine i borit se za ulazak..
mislim..svi znamo..Daso se kao nacelnik opstine bori za da opstina posluje sto moze bolje, pa se tako trudi da proizvode sa ove opstine u sto vecim kolicinama izvozi u druge krajeve, ali malo je pobrkao recimo poljoprivredu sa nogometom...njemu treba motke da mu se dupe crveni
sto znaci nista nije zavrseno...
proslu godinu Gosk bio puno dalji od prvoplasiranih sto se tice bodova..i na kraju se bore za ulazak...
uz malo srece, i pusku uperenu prema Dasi...mogli bi i umanjit izvoz bodova ove godine i borit se za ulazak..

mislim..svi znamo..Daso se kao nacelnik opstine bori za da opstina posluje sto moze bolje, pa se tako trudi da proizvode sa ove opstine u sto vecim kolicinama izvozi u druge krajeve, ali malo je pobrkao recimo poljoprivredu sa nogometom...njemu treba motke da mu se dupe crveni

-
- Moderator
- Kontakt:
Brzi, Salem, Šuša i doktor radi zutih kartona nece igrati u nedjelju... kuknjava
I Vaha ima tri žuta a Kadija i Ikan povrijeđeniGracanicaAA je napisao/la:Brzi, Salem, Šuša i doktor radi zutih kartona nece igrati u nedjelju... kuknjava

-
- Moderator
- Kontakt:
Da... Ima tu Stefan, Alihodzic, Stjepko, Janje...Moze i Omic uskocit na stopera sa Pantom naravno.GEC je napisao/la:I Vaha ima tri žuta a Kadija i Ikan povrijeđeniGracanicaAA je napisao/la:Brzi, Salem, Šuša i doktor radi zutih kartona nece igrati u nedjelju... kuknjavaBod bi bio ko munara

- 7aprildomemoj
U ovom kolu ekipe koje su na tabeli ispred nas osim Banovića fasovaše
Da Brko ima ambicije sa eventualna tri boda sutra eto nas u borbi za PL

100%7aprildomemoj je napisao/la:U ovom kolu ekipe koje su na tabeli ispred nas osim Banovića fasovaše![]()

Meni kako jaran rece, prije danasnjih utakmica je receno ako Mettalege i Zvijezda pobjede mi cemo izgubit u Rodocu jer je prevelika razlika, a ako izgube onda idemo na pobjedu. Eto oni izgubise vidicemo sta ce sutra biti, nadam se pobjedi i onda dolazimo na 4 boda i idemo se klat u Banovice.7aprildomemoj je napisao/la:U ovom kolu ekipe koje su na tabeli ispred nas osim Banovića fasovaše![]()
www.nkbratstvogracanica.com
Da smo sutra kompletni tri boda lagano,ali Sabrija nas je unakazio da valja.
Nema veze imamo sirinu na klupi i opet smo jaci od Branitelja uz posteno sudenje u koje ne sumnjam mozemo uzeti 3 boda.GEC je napisao/la:Da smo sutra kompletni tri boda lagano,ali Sabrija nas je unakazio da valja.
Ma ljudi pustite to nafuravanje opet PL i tako to , pa kada otpanemo iz utrke onda je..mo i Bratstvo i Irfana i onoga ko ga dovede i Dasu i niko nam ne valja ....ako ekipa pobjedi sutra super ako ne nema veze ,sledece godine federalna jaca negio ikada , a PL za nas prejak , znaci... boze 

Hajde momci danas po 3 boda da se vratimo u borbu za prvo mjesto. 

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 11 gostiju.