PS: Ovaj Blanco je legenda, covjek jedva hoda a igra SP.

Moderator/ica: admin
potpisujem,indijanac da nema većegHOPLIT je napisao/la:ovaj meksički golman je žešča rupa
Cudi me sto Ochoa nije igro...sandiegochargers je napisao/la:potpisujem,indijanac da nema većegHOPLIT je napisao/la:ovaj meksički golman je žešča rupa
GoRaN je napisao/la:Jeb0 vas Meksiko...JAR primila jeftin gol skroz...Cuj antitalenti....Ljudi im slozili kontru ko Barca...Al eto...
nije meni hvala bogu..nezz kako bi pratio utakmicu kraj dosadnog marjana..haris10 je napisao/la:DOsta solidna utakmica sa pno uzbudjenja porlazno ocjena sigurno.I da vas pitam dragi forumasi da l iej vama hrt 2 kodiran,meni je kodiran na pocetku tekme pa je vracen u toku??pozdrav iz zenice
amre pozdrav i odakle si pitam radi kablovskog operatera??Amar Dzeko je napisao/la:nije meni hvala bogu..nezz kako bi pratio utakmicu kraj dosadnog marjana..haris10 je napisao/la:DOsta solidna utakmica sa pno uzbudjenja porlazno ocjena sigurno.I da vas pitam dragi forumasi da l iej vama hrt 2 kodiran,meni je kodiran na pocetku tekme pa je vracen u toku??pozdrav iz zenice
neke se stvari ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je hrt2
pozz,haris10 je napisao/la:amre potrdav i odakle si pitam radi kablovskog operaterea??Amar Dzeko je napisao/la:nije meni hvala bogu..nezz kako bi pratio utakmicu kraj dosadnog marjana..haris10 je napisao/la:DOsta solidna utakmica sa pno uzbudjenja porlazno ocjena sigurno.I da vas pitam dragi forumasi da l iej vama hrt 2 kodiran,meni je kodiran na pocetku tekme pa je vracen u toku??pozdrav iz zenice
neke se stvari ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je hrt2
Slažem se. Na prošlom SP Zidane je iznenadio( dobro, svi smo znali da je Zidane car ali ipak nije se očekivalo da će svoje zadnje utakmice u karieri odigrati tako maestralno), ovaj put to bi mogao bit Henry.armin je napisao/la:Imam osjećaj da Francuska večeras dobija i da bi mogli daleko otići iako mnogi sumnjaju u to !
HOPLIT je napisao/la:Slažem se. Na prošlom SP Zidane je iznenadio( dobro, svi smo znali da je Zidane car ali ipak nije se očekivalo da će svoje zadnje utakmice u karieri odigrati tako maestralno), ovaj put to bi mogao bit Henry.armin je napisao/la:Imam osjećaj da Francuska večeras dobija i da bi mogli daleko otići iako mnogi sumnjaju u to !
http://www.fifa.com/worldcup/statistics ... index.htmlradebl je napisao/la:ljudi ko je vise izveo kornera na tekmi?
ifrao sam da ce mexico izvesti vise...kvota 2.05.... a imao sam obaveza pa nisam gledao prvih 60min... a na kraju tekme nije bila statistika..pa ako moze neko da mi odgovori...a istu tekmu sam prosao 0-2,reklo bi se ocekivano...
hvala unaprijed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.