Ovo je za bana.Greivis je napisao/la:Kawhi je najbolji igrac lige.
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
Brat bratu, za pojedince je Karasev sa boljim suigračimaDonnie Darko je napisao/la:Curry je u biti Brandon Knight sa boljim saigračima.

Knight je za one malo realnije

Anfernee "Penny" Hardaway #1
[youtube][/youtube]Clutch je napisao/la:Ovo je za bana.Greivis je napisao/la:Kawhi je najbolji igrac lige.
SlowerMindsKeepRight2 months ago
Best player in the world is Kawhi because he plays the best defense and great offense. Steph can't hold a candle to kawhi's D. James is old and Kawhi owns him every time they play.
22
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
kuknjava

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Par njih (forumaša) često s nekim senzacionlističkim izjavama ne bi li se masa zapalila.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Znaci sad je najbolji igrac lige. Uskoro ce biti iznad Jordana.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sad Bullsi lagano 2 prva picka npr ako Kingsi budu birali iznad 10,sto je tesko i svoj.
Ide ona poznata ,bice bolje sljedece sezone a u stvari svake sezone ide nagore
Ide ona poznata ,bice bolje sljedece sezone a u stvari svake sezone ide nagore

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ako je Kawhi najbolji igrac lige onda je Kendrick Perkins GOAT
Ne znam kako vi ne vidite da je Kawhi top 5 igrac lige.Ove sezone sigurno nece bit najbolji zbog masovnog svrsavanja na ratnike, ali dobro, ako obore rekord bio bi i red da bude neko iz te ekipe.U narednih nekoliko sezona uzima sigurno MVP-a.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
To jest.Sarmelino je napisao/la:Ne znam kako vi ne vidite da je Kawhi top 5 igrac lige.
Ovo nije.Greivis je napisao/la:Kawhi je najbolji igrac lige.
Amen.Rajaz je napisao/la:To jest.Sarmelino je napisao/la:Ne znam kako vi ne vidite da je Kawhi top 5 igrac lige.
Ovo nije.Greivis je napisao/la:Kawhi je najbolji igrac lige.

I da ne obore rekord, sanse da MVP titulu osvoji bilo ko sem Stepha su ravne onima da zemlju u narednih 5 dana pogodi meteor velicine Brazila. Taj momak igra jednu od najboljih sezona u historiji kosarke i radi nesto sto do sada nije vidjeno.Sarmelino je napisao/la:Ne znam kako vi ne vidite da je Kawhi top 5 igrac lige.Ove sezone sigurno nece bit najbolji zbog masovnog svrsavanja na ratnike, ali dobro, ako obore rekord bio bi i red da bude neko iz te ekipe.U narednih nekoliko sezona uzima sigurno MVP-a.
Ma daj gdje to da bude istina. Curry ce MVP dobiti na osnovu hypea i masovnog svrsavanja na Warriorse.Epidaurus je napisao/la:I da ne obore rekord, sanse da MVP titulu osvoji bilo ko sem Stepha su ravne onima da zemlju u narednih 5 dana pogodi meteor velicine Brazila. Taj momak igra jednu od najboljih sezona u historiji kosarke i radi nesto sto do sada nije vidjeno.Sarmelino je napisao/la:Ne znam kako vi ne vidite da je Kawhi top 5 igrac lige.Ove sezone sigurno nece bit najbolji zbog masovnog svrsavanja na ratnike, ali dobro, ako obore rekord bio bi i red da bude neko iz te ekipe.U narednih nekoliko sezona uzima sigurno MVP-a.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Po cemu igra jednu od najboljih sezona u historiji? Broj pogodjenih trica i postotak suta nisu dovoljni za jednu od najboljih sezona u historiji.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da li nešto poput toga da će biti prvi strijelac lige, da vodi tim ka najboljem omjeru u historiji lige*, da trenutno ima PER jednak onome Wiltovom iz njegove najbolje sezone, odnosno u prijevodu izjednačen je za najbolji PER svih vremena barem malo pomažu? I još nebrojeno mnogo zanimljivih, neki bi rekli usiljenih statistika, tipa da je trenutno prvi play u historiji sa 30 poena u prosjeku na 50% šuta i slično, recimo da mu je Jerry West tu najbliži.Sarmelino je napisao/la:Po cemu igra jednu od najboljih sezona u historiji? Broj pogodjenih trica i postotak suta nisu dovoljni za jednu od najboljih sezona u historiji.
Kada ti se stvari koje radiš mogu porediti samo sa navedenim igračima, to govori nešto.
*ja sam još uvijek skeptik, ali sve vodi prema tome.
ma sigurni MVP,a to ostalo je cista ljubomoraDonnie Darko je napisao/la:Da li nešto poput toga da će biti prvi strijelac lige, da vodi tim ka najboljem omjeru u historiji lige*, da trenutno ima PER jednak onome Wiltovom iz njegove najbolje sezone, odnosno u prijevodu izjednačen je za najbolji PER svih vremena barem malo pomažu? I još nebrojeno mnogo zanimljivih, neki bi rekli usiljenih statistika, tipa da je trenutno prvi play u historiji sa 30 poena u prosjeku na 50% šuta i slično, recimo da mu je Jerry West tu najbliži.Sarmelino je napisao/la:Po cemu igra jednu od najboljih sezona u historiji? Broj pogodjenih trica i postotak suta nisu dovoljni za jednu od najboljih sezona u historiji.
Kada ti se stvari koje radiš mogu porediti samo sa navedenim igračima, to govori nešto.
*ja sam još uvijek skeptik, ali sve vodi prema tome.
ja navijam za Bullse a rekord njihov je ugrozen,a opet ne osporavam i ne umanjujem sezonu koju igra Steph
Ma bolji Westbrook, Steph samo ima srece sto mu trice upadaju bolje nego ikad ikom prije.Sarmelino je napisao/la:Po cemu igra jednu od najboljih sezona u historiji? Broj pogodjenih trica i postotak suta nisu dovoljni za jednu od najboljih sezona u historiji.
ako curry ove sezone nije MVP,onda je prosle sezone to bila najveća krađa u istoriji lige
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.