FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Dal je neko kriv i odgovoran za ove igrače koji su tu bili 6 mjeseci i za to dobijali pare, ko ih je doveo, treba li neko da odgovara, to je pitanje pravo, hoćemo li dobiti pare od novih transfera braće Vranješa ove sezone, koliko ćemo dobiti od Grujinog transfera na Kipar, o tome svi ćute i mute, a pare se polako uzimaju....
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Napokon sam se dokopao Blica i vidim da nema nista znacajno.
Jedino bih izdvojio ono sto je vezano za stadion, a to je da ce se za Evropu prosiriti svlacionice, izgraditi soba za doping test, prostorije za video nadzor i da ce se postaviti stolice na obje tribine. Sjever i Jug su na cekanju!
Bice pojacana svjetlost reflektora. To je ono sto smo i ranije znali, ali eto, nije zgoreg da ponovimo jos jednom.
Sipovac rece da ce tim biti kompletiran do 21. juna.
U Glasu je Stojnic nahvalio kadete i rekao da u toj ekipi ima veliki broj igraca koji su '94. godiste.
Dakle, guraju se momci koji su mladji od predvidjenog "kadetskog" uzrasta!
A sad odoh na teme o drugim klubovima, posto se pominju neki igraci vezani za njih.
Jedino bih izdvojio ono sto je vezano za stadion, a to je da ce se za Evropu prosiriti svlacionice, izgraditi soba za doping test, prostorije za video nadzor i da ce se postaviti stolice na obje tribine. Sjever i Jug su na cekanju!
Bice pojacana svjetlost reflektora. To je ono sto smo i ranije znali, ali eto, nije zgoreg da ponovimo jos jednom.

Sipovac rece da ce tim biti kompletiran do 21. juna.
U Glasu je Stojnic nahvalio kadete i rekao da u toj ekipi ima veliki broj igraca koji su '94. godiste.

Dakle, guraju se momci koji su mladji od predvidjenog "kadetskog" uzrasta!
A sad odoh na teme o drugim klubovima, posto se pominju neki igraci vezani za njih.

HAJ FAJV
ja predlazem da bojkotujemo tu temu...previse ljudi dolazi da provocira..a znamo ko i zasto...maloprije sam svratio...tamo se postavljaju himne njemacke,velicaju australijanci...kao da su velesila u fudbal...naravno,ne bi imao nista protiv da je to stvarno njihovo misljenje...nego oni to rade namjerno..kladim se ne znaju 5 igraca njemacke, a pogotovo australije ili gane...Schlager je napisao/la:Svratite malo na temu Svjetsko prvenstvo Grupa D,da malo navijamo dok traje SP a u Borcu se ne desava nista.
Baustelci neka rade svoj posao,uprava neka ganja pojacanja a mi se mozemo malo posvetiti takmicenju u JAR....
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Slazem se da ima previse iskompleksiranih tipova tamo,tako da oni sa slabijim zivcima i kracim fitiljem,bolje i da ne dolaze na tu temu.....
previse iskompleksiranih likova sigurno. jos samo fali da pocmu navijati za njemacku po sarajevu 

bez ikakve provokacije (a neki ce je tako i shvatiti) al neznamo ko su komplekasai odnosno koji navijaci na utakmici svog kluba postavljaju trans podrske nekoj reprezentaciji
na kraju krajeva svak ima pravo da navija za koga hoce pa bila to njemacka il turska il sjeverna koreja ne znam sta je tu vam cudno 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
MALO SI KONTRADIKTORANadnanhz je napisao/la:bez ikakve provokacije (a neki ce je tako i shvatiti) al neznamo ko su komplekasai odnosno koji navijaci na utakmici svog kluba postavljaju trans podrske nekoj reprezentaciji![]()
na kraju krajeva svak ima pravo da navija za koga hoce pa bila to njemacka il turska il sjeverna koreja ne znam sta je tu vam cudno
Goran Zakaric, 18-ogodisnji fudbaler Kozare novi je igrac Borca
fino fino vazno je misliti na buducnost 

- Simpatizer
- Kontakt:
Odakle ti info? Gledao sam finale Kupa RS i vidjelo se da mali ima dobru kontrolu lopte.wizard90 je napisao/la:Goran Zakaric, 18-ogodisnji fudbaler Kozare novi je igrac Borcafino fino vazno je misliti na buducnost
HAJ FAJV
Fokus brateSimpatizer je napisao/la:Odakle ti info? Gledao sam finale Kupa RS i vidjelo se da mali ima dobru kontrolu lopte.wizard90 je napisao/la:Goran Zakaric, 18-ogodisnji fudbaler Kozare novi je igrac Borcafino fino vazno je misliti na buducnost

nemas pojma o cemu pricas!adnanhz je napisao/la:bez ikakve provokacije (a neki ce je tako i shvatiti) al neznamo ko su komplekasai odnosno koji navijaci na utakmici svog kluba postavljaju trans podrske nekoj reprezentaciji![]()
Joj ljudi kad ovako dignu zivac,sa svojim nametanje.Vama ko da je krivo sto mi ne navijamo za BiH!nijemci navijaju za njemacku,francuzi za francusku,brazilci za brazil,italijani za italiju,i pazite ovo MOZDA ce vam biti cudno ali srbi navijaju za srbiju!!!
Treci put castimo
Navijaj ti paša za Srbiju, niko ti to ne zamjeri, i ja bih volio da prođu npr. grupu na svjetskom (al' da ne odu predaleko, ko će vas slušat onda
), ali nije uredu navijati PROTIV BiH. Meni je to nekako degutantno, i boli me ćuna hoće li se ko složiti sa mnom. Ne govorim konkretno tebi, nego opisujem situaciju.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Hajd kad si naceo temu ali mislim da joj nije ni mjesto ni vrijeme, koliko god se vi upirali u srbstvo vi ste bosanski srbi, srbijanci su nesto drugo.Meni ne smeta ni da za rusiju navijate a kamoli za srbiju da se odmah razumijemo, ja licno se jako radujem ( osim BiH ) kad Hrvatska pobjedi ali tvoji argumenti su ravni nuli a do sad sam te smatrao za jednog od kompetentnih ucesnika ovog foruma.Uostalom niko ne brani srbima da navijaju za srbiju meni je to prirodno ali da zele lose reprezentaciji BiH to je ono sto vecini smeta, i pazi ovo MOZDA ce vam biti cudno ali vi zivite u BiH koliko god to nekima smetalo i koliko god ne zelljeli prihvatiti stvari onakvima kakve jesu!tatamata je napisao/la:Joj ljudi kad ovako dignu zivac,sa svojim nametanje.Vama ko da je krivo sto mi ne navijamo za BiH!nijemci navijaju za njemacku,francuzi za francusku,brazilci za brazil,italijani za italiju,i pazite ovo MOZDA ce vam biti cudno ali srbi navijaju za srbiju!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
A sta ti radis nego u BIH navijas za Srbiju, haj nije belaj ni to nego sto navijate protiv nase reprezentacije. Samo kad se sjetim zastave Portugala na utakmici finala kupa u BLLepy je napisao/la:previse iskompleksiranih likova sigurno. jos samo fali da pocmu navijati za njemacku po sarajevu
Ne unistavamo temu diskutujemo skroz normalno i bez vrijedjanja , ne osporava tebi niko da simpatises ni srbiju ni njihovu reprezentaciju ali dosta puta idem poslom u begorad tamo za vas kazu bosanci zar ne? Ali je kontradiktorno da kazes da ne osjecas nista prema BiH jedes taj hljeb i zivis u BiH i onaj koji zivi u njemackoj a osjeca se srbinom ne mrzi njemacku zar ne?tatamata je napisao/la:Necu da unistavam temu,inace bi ti odgovorio poduze.Iskreno cu ti reci,da ne osjecam ama bas nista prema BiH,niti imam iti jedan razlog da navijam za reprezentaciju iste.Rekao sam vec da mjesto rodjenja nema veze,znam ljudi koji su Srbi po nacionalnosti,a rodjeni su u Njemackoj i navijaju za Srbiju,i nju smatraju svojom zemljom,svojom otadzbinom,prema tome,to ti pada u vodu.Kazes vi ste Bosanski Srbi,ajde eto nek smo,ali mi smo Srbi,mi smo isti narod kao i Srbi u Srbiji,ista vjera.Ja ne mogu preko toga.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
A cekaj,gdje sam ja rekao da mrzim BiH?Cak naprotiv...Jednostavno,ne osjecam tu privrzenost kao prema Srbiji,koju eto smatram svojom zemljom,a Srbe svojim narodom.Samo hocu da kazem da ne mozemo nametati jedni drugima,za koga ce navijati.Pa evo ti primjer jedan onako banalan koliko Kineza ima u BL i SA,neki su se i rodili ovdje,pa ne mozes ti ocekivati da navijaju za BiH.Neki vjerovatno hoce,ali vecina ne.Malo je glup primjer,ali znas sta hocu reci.pile87 je napisao/la: Ne unistavamo temu diskutujemo skroz normalno i bez vrijedjanja , ne osporava tebi niko da simpatises ni srbiju ni njihovu reprezentaciju ali dosta puta idem poslom u begorad tamo za vas kazu bosanci zar ne? Ali je kontradiktorno da kazes da ne osjecas nista prema BiH jedes taj hljeb i zivis u BiH i onaj koji zivi u njemackoj a osjeca se srbinom ne mrzi njemacku zar ne?
Treci put castimo
Neka svako navija za koga želi i niko ne smije da mu pametuje zbog tog. A zna se ko su dežurni davitelji na svim temama što se tog tiče. Uostalom zaboli me briga što puni autobusi sa Sandžaka idu kad igra njihova omiljena repka BiH. To im ne smeta. Kraj.
-
- Kontakt:
Odoste od teme, ovakve diskusije su dosad uvijek neslavno zavrsavale. Niko dosad nikoga nije ubijedio da promjeni misljenje, pa nece ni ovog puta. Tako da vas molim da se vratite temi 

Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Ma covjece boziji nema ti ko sta nametat dok sam ne shvatis da je ovo tvoja drzava da tebe nece u beogradu a bogami ni Antu iz mostara u zagrebu od ovog nema nista. Hercegovina nije Hrvatska, Banjaluka i taj gornji dio nije Srbija, sve je to BIHtatamata je napisao/la:A cekaj,gdje sam ja rekao da mrzim BiH?Cak naprotiv...Jednostavno,ne osjecam tu privrzenost kao prema Srbiji,koju eto smatram svojom zemljom,a Srbe svojim narodom.Samo hocu da kazem da ne mozemo nametati jedni drugima,za koga ce navijati.Pa evo ti primjer jedan onako banalan koliko Kineza ima u BL i SA,neki su se i rodili ovdje,pa ne mozes ti ocekivati da navijaju za BiH.Neki vjerovatno hoce,ali vecina ne.Malo je glup primjer,ali znas sta hocu reci.pile87 je napisao/la: Ne unistavamo temu diskutujemo skroz normalno i bez vrijedjanja , ne osporava tebi niko da simpatises ni srbiju ni njihovu reprezentaciju ali dosta puta idem poslom u begorad tamo za vas kazu bosanci zar ne? Ali je kontradiktorno da kazes da ne osjecas nista prema BiH jedes taj hljeb i zivis u BiH i onaj koji zivi u njemackoj a osjeca se srbinom ne mrzi njemacku zar ne?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.