HvalaRinuka je napisao/la:Izvinite sto vas budim
Jer samo je jedan dom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
HvalaRinuka je napisao/la:Izvinite sto vas budim
Jer samo je jedan dom
Sarajevo je gradski klub, ono ne moze i nece igrati u Butmiru.damirc je napisao/la:Komsije moje misljenje bi bilo, da ako ste u mogucnosti da izganjate dozvole i napravite sebi stadion na mjestu gdje vam je sada kamp u Butmiru. Svi smo mi svjesni da nikakvog hajra od ove drzave i Kantona nemamo zato se u danasnje vrijeme moramo sami boriti i finansirati. Imate jakog vlasnika i siguran sam da bi on preko svojih partnera mogao izganjati sredstva da napravite stadion do 15000 mjesta, jer za nase uslove veci nam i ne trebaju.
Mozda nije mjesto sto ovdje o tome pisem, ali evo mi nasu Grbavicu renoviramo i nisu to neka bas sada milionska sredstva koja su potrebna da bi se imao solidan i uređen stadion za nase uslove. Svi smo mi svjesni da je tesko naci nekoga da iskesira desetine miliona za stadion, zato je bolje ici korak po korak ali planski i sistemski.
Kosevo jeste vas "dom" ali vremena se mijenjaju a svi mi moramo ici u korak sa vremenom ako zelimo napredak i neki iskorak iz nase lige, a bez dobrog stadiona i terena tesko da cemo to ostvariti
Slažem se apsolutno jer da imamo sopstveni stadion ne bi nam se ovo događalo:damirc je napisao/la:Komsije moje misljenje bi bilo, da ako ste u mogucnosti da izganjate dozvole i napravite sebi stadion na mjestu gdje vam je sada kamp u Butmiru. Svi smo mi svjesni da nikakvog hajra od ove drzave i Kantona nemamo zato se u danasnje vrijeme moramo sami boriti i finansirati. Imate jakog vlasnika i siguran sam da bi on preko svojih partnera mogao izganjati sredstva da napravite stadion do 15000 mjesta, jer za nase uslove veci nam i ne trebaju.
Mozda nije mjesto sto ovdje o tome pisem, ali evo mi nasu Grbavicu renoviramo i nisu to neka bas sada milionska sredstva koja su potrebna da bi se imao solidan i uređen stadion za nase uslove. Svi smo mi svjesni da je tesko naci nekoga da iskesira desetine miliona za stadion, zato je bolje ici korak po korak ali planski i sistemski.
Kosevo jeste vas "dom" ali vremena se mijenjaju a svi mi moramo ici u korak sa vremenom ako zelimo napredak i neki iskorak iz nase lige, a bez dobrog stadiona i terena tesko da cemo to ostvariti
Ciji je ovo stadion?MortemHz je napisao/la:
Aachen, 3 liga Njemacke, krov je velicanstven, nisam ljepsi vidio.Rinuka je napisao/la:Ciji je ovo stadion?MortemHz je napisao/la:
Cuj 3 ligaMortemHz je napisao/la:Aachen, 3 liga Njemacke, krov je velicanstven, nisam ljepsi vidio.Rinuka je napisao/la:Ciji je ovo stadion?MortemHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Cetvrta zapad bolan![]()
Evo šta kaže wikipedija:MortemHz je napisao/la:
Citaj malo temu, diskutovali smo o tomeZagor je napisao/la:Čuh maloprije da se finale šoua Zvezde Granda planira održati na našem stadionu Koševu.Dosta nam je što nam Dino Merlin svake 2-3 godine uništava travnjak stadiona, još su nam i oni trebali. FUJJJJ !!!!
Komsija najmanje je bitno u danasnje vrijeme kapitalizma da li je gradski ili ruralni. Poenta mog ukazivanja da bi vam bolje bilo da napravite dobar stadion u Butmiru jeste u tome, sto dole vec imate svoje zemljiste i imate izgradjenje pomocne terene sa infrastrukturom. Dosta stadiona danas po Evropi se pravi van grada i naravno najbitnije je da su ti stadioni dobro povezani putnom komunikacijom. Geografski polozaj naseg grada Sarajeva jeste da gdje god da krenes ti ces sa autom stici za 20-tak minuta.MortemHz je napisao/la:Sarajevo je gradski klub, ono ne moze i nece igrati u Butmiru.damirc je napisao/la:Komsije moje misljenje bi bilo, da ako ste u mogucnosti da izganjate dozvole i napravite sebi stadion na mjestu gdje vam je sada kamp u Butmiru. Svi smo mi svjesni da nikakvog hajra od ove drzave i Kantona nemamo zato se u danasnje vrijeme moramo sami boriti i finansirati. Imate jakog vlasnika i siguran sam da bi on preko svojih partnera mogao izganjati sredstva da napravite stadion do 15000 mjesta, jer za nase uslove veci nam i ne trebaju.
damirc je napisao/la:Komsija najmanje je bitno u danasnje vrijeme kapitalizma da li je gradski ili ruralni. Poenta mog ukazivanja da bi vam bolje bilo da napravite dobar stadion u Butmiru jeste u tome, sto dole vec imate svoje zemljiste i imate izgradjenje pomocne terene sa infrastrukturom. Dosta stadiona danas po Evropi se pravi van grada i naravno najbitnije je da su ti stadioni dobro povezani putnom komunikacijom. Geografski polozaj naseg grada Sarajeva jeste da gdje god da krenes ti ces sa autom stici za 20-tak minuta.MortemHz je napisao/la:Sarajevo je gradski klub, ono ne moze i nece igrati u Butmiru.damirc je napisao/la:Komsije moje misljenje bi bilo, da ako ste u mogucnosti da izganjate dozvole i napravite sebi stadion na mjestu gdje vam je sada kamp u Butmiru. Svi smo mi svjesni da nikakvog hajra od ove drzave i Kantona nemamo zato se u danasnje vrijeme moramo sami boriti i finansirati. Imate jakog vlasnika i siguran sam da bi on preko svojih partnera mogao izganjati sredstva da napravite stadion do 15000 mjesta, jer za nase uslove veci nam i ne trebaju.
Danas sutra ne bi me iznendalo da politicka elita koja vlada u nasoj zemlji odluci prodati lokaciju stadiona Kosevo zbog stambeno poslovnih prostora gdje oni imaju svoje interesu jer je cijeli kompleks u Drzavnom vlasnistvu, e bas zbog toga i sva ova moja prica jeste da je najbolje da napravite SVOJ stadion pa kakav god da je VAS je
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, tajsamja i 27 gostiju.