Svejedno .... puno srece vam zelim iz komsiluka da nam opstanete , a nama zelim plasman u Ligu Prvaka .
Inače, sutra u Travniku treba očekivati sudijski masakr nad Radničkim. Očekujte barem jedan crveni karton za Lukavčane.
RUDARSKA2 je napisao/la:Gledam vas nesto i mogu vam reci nije mi drago , nije mi drago sto vam se ovo desava , sto ste na rubu trece lige i mozda jos veceg ponora .... za razliku od vas , koji ste slavili svaki poraz velike Slobode , poraz Slobode vam je bio iznad vasih pobjeda![]()
![]()
Svejedno .... puno srece vam zelim iz komsiluka da nam opstanete , a nama zelim plasman u Ligu Prvaka .
kakav je dao žuti kuduzu i ovi na snimku se smijuZoom088 je napisao/la:Video iz Travnika
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Itekako,pojelo mi mozak dok sam gledao videoLjumani_Banovici je napisao/la:jel neko cuo motorku da radi na snimku
I to sto kazes vezano za premiranje. Svi znamo da imaju milionski budzet(masala) pa da makar posalju jedno dva para štaka i zaštitnu masku jer nam je to trenutno neophodno. Mada ni koja tona sljive nije za bacit, iskoristilo bi se za djem i mermeladu.Iraola je napisao/la:Nadamo se da će pasti a pred punim Jošikom to neće nažalost da bude.
Da li će iz Zvijezde premirati naše igrače za utakmicu protiv Metalaca, sve je moguće..
ako hoćete možete dobiti samo gotov proizvod(rakija) toga uvijek imamo za izvozasodaacm je napisao/la:I to sto kazes vezano za premiranje. Svi znamo da imaju milionski budzet(masala) pa da makar posalju jedno dva para štaka i zaštitnu masku jer nam je to trenutno neophodno. Mada ni koja tona sljive nije za bacit, iskoristilo bi se za djem i mermeladu.Iraola je napisao/la:Nadamo se da će pasti a pred punim Jošikom to neće nažalost da bude.
Da li će iz Zvijezde premirati naše igrače za utakmicu protiv Metalaca, sve je moguće..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.