Imam jarana ima grb Velsa , pa ako hoćešElTigre9 je napisao/la:Dajem Balea za bilo koji od 5 grbova.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imam jarana ima grb Velsa , pa ako hoćešElTigre9 je napisao/la:Dajem Balea za bilo koji od 5 grbova.
MozeCaptain4 je napisao/la:Imam jarana ima grb Velsa , pa ako hoćešElTigre9 je napisao/la:Dajem Balea za bilo koji od 5 grbova.
Eto i on postavioElTigre9 je napisao/la:MozeCaptain4 je napisao/la:Imam jarana ima grb Velsa , pa ako hoćešElTigre9 je napisao/la:Dajem Balea za bilo koji od 5 grbova.
A jesi li ti postavi za Girouda ?Captain4 je napisao/la:Eto i on postavioElTigre9 je napisao/la:MozeCaptain4 je napisao/la: Imam jarana ima grb Velsa , pa ako hoćeš
Jesam , pa valjda smo se zamijenili? Meni došla sličica , nije nam valjda neko uzeo grbbavarian_bk je napisao/la:A jesi li ti postavi za Girouda ?Captain4 je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:Jesam , pa valjda smo se zamijenili? Meni došla sličica , nije nam valjda neko uzeo grbbavarian_bk je napisao/la:A jesi li ti postavi za Girouda ?Captain4 je napisao/la:
E jbg , nema ništa gore nego kad ti ovo se desi.bavarian_bk je napisao/la: Hajde **** ga, naletiće drugi put ... Meni nije doš'o
HvalaCaptain4 je napisao/la:Eto i on postavio
Nije se plasirala na EURO.bosanac035ng1 je napisao/la:zanimljivo je ovo, ali kako samo fali naša repka...
Bas, nijedno nismo propustili.bosanac035ng1 je napisao/la:zanimljivo je ovo, ali kako samo fali naša repka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.