FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 27 mar 2016, 11:28

Sretan Uskrs svim navijacima Sarajeva koji slave.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 27 mar 2016, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 27 mar 2016, 11:35

Evander je napisao/la::zviz: /
obiteljskicovjek je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Evander, ili mrzis previse ili pak nisi dobro vidio ili tjeras nas da budemo neciji advokati. Evo sam jos jednom gledao taj dokument i to sto ti tvrdis je jedna obicna laz. Dakle, da zakljucimo. Predsjednik Slobode je pokazao poruke, sto se vidi u zapisniku, a nakon toga je prema njegovim navodima, rekao da je razgovarao sa direktorom Sarajeva i da mu je tokom tog razgovora direktor Sarajeva rekao da ce dobiti sudije koje zeli. Mozda je to i istina, mozda i nije, mozda se moze dokazati nekim izlistavanjem razgovora u BH Telecomu, ali to nije dokaz nikakav. Poruka sa takvim sadrzajem nije stigla. Previse ste se podijelili na one za nesto i one protiv necega i onda niste realni, sto je sasvim ocekivano.
Aco molim te makni 'ovo' sa teme. Opra bilde danima, mozda to tebi odgovara jer ce navuc' neistomisljenike koji ce i dalje prat' na temi ali to ne bi trebala biti svrha foruma. Ubi levat, ispira mozak svima jer danima i danima njake po forumu jedno te isto kao papagaj. Izgleda da ga je Dino kao djecacica trp'o iza skole pa mu se ovaj sad sveti na forumu. Predlazem da ih ponovno spojimo i da poglabaju jedan drugom a nas postede frustracija iz mladosti. Ogadi levat velikom broju posjetitelja i portal i forum i temu i upravu i navijace i politiku i protivnike i sport i loptu sve redom. Predajte mu temu pa nek do zore pise na njoj i lijeci se, dok se boje ne rastope. Vas cetvorica koliko vas preostane, se divite njegovim postovima i po neki put mu replicirajte da ne bude ofirno. Fuuuuj.
Ocekujem kaznu i ban za verbalno vrijedjanje.
Naravno, necu uzvracati istom mjerom, jer ovo je samo forum.

KORUMPIRANA UPRAVA NAPOLJE!!!
kuknjava kuknjava kuknjava
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 27 mar 2016, 11:36

Saraj'vo šampion, izraziti favorit!!!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 27 mar 2016, 12:03

Rahma je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/cejvan ... icu/111306

Pa vi i dalje vjerujte kamiondziji ;)
Ma Sisoje je pošten ba,on utakNicu ne bi pustio nikad ,Sloboda je jedina ekipa kojoj nikad niko nije i neće pustiti ili nešto pokloniti.Husic je pošten on se poslije 9 mjeseci sjetio da objavi da mu je Dino nešto obećao i nudio.I zato mu je trebalo 5 dana da se sjeti koja je utakmica bila ,kad se sjetio da je to utakNica protiv Mladosti,onda se opet zajebo jer je ispalo da nema logike jer je Mladost mogla ostati u ligi.Ali on ima keca u rukavu a to je poruka "ne bi tvog punca,drug"?Ova poruka je dokaz i ona govori o 20000 KM ,govori o sudijama ,govori o kupljenoj tituli o svemu.I još plus on zna brojeve od Ibraka i Dine što je još veći dokaz o namjestanju.A na pitanje :Zašto Travnik nije pustio Vitezu u zadnjem kolu ,Husic odgovara predsjednik Travnika nije htio da čuje da pusti Vitezu i na pitanje zašto je onda Vitez pustio Sarajevu kad je mogao ispasti iz lige da je Mladost dobila Zvijezdu koja je bila ispala ,Sisoje nije imao odgovor.Uglavnom ima neoborive dokaze poslije 9 mjeseci :poruka "ne bi tvog punca,drug" i zna brojeve Dine i Ibraka.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 27 mar 2016, 12:20

Majkl je napisao/la:

Ma Sisoje je pošten ba,on utakNicu ne bi pustio nikad ,Sloboda je jedina ekipa kojoj nikad niko nije i neće pustiti ili nešto pokloniti.Husic je pošten on se poslije 9 mjeseci sjetio da objavi da mu je Dino nešto obećao i nudio.I zato mu je trebalo 5 dana da se sjeti koja je utakmica bila ,kad se sjetio da je to utakNica protiv Mladosti,onda se opet zajebo jer je ispalo da nema logike jer je Mladost mogla ostati u ligi.Ali on ima keca u rukavu a to je poruka "ne bi tvog punca,drug"?Ova poruka je dokaz i ona govori o 20000 KM ,govori o sudijama ,govori o kupljenoj tituli o svemu.I još plus on zna brojeve od Ibraka i Dine što je još veći dokaz o namjestanju.A na pitanje :Zašto Travnik nije pustio Vitezu u zadnjem kolu ,Husic odgovara predsjednik Travnika nije htio da čuje da pusti Vitezu i na pitanje zašto je onda Vitez pustio Sarajevu kad je mogao ispasti iz lige da je Mladost dobila Zvijezdu koja je bila ispala ,Sisoje nije imao odgovor.Uglavnom ima neoborive dokaze poslije 9 mjeseci :poruka "ne bi tvog punca,drug" i zna brojeve Dine i Ibraka.
Majkl buraz ponavljamo se đaba je prje če nekom panj u šupak uletiti nego da neko skonta da nigdje logike samo mislim i da je Zvijezda pobjedila ostala bi a Vitez ligure to kad bi ovi iz Uefe čitali ili čuli da je Vitez dao Sarajevu plakali bi ali od smijeha.
Sarajevo ljubavi moja!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 27 mar 2016, 13:06

Meni samo nema logike zasto bi se neko premiro u 13-14-om kolu kada je jos sve tako daleko od neke ciste situacije jos plus Sloboda-Mladost, nikakve veze s nama.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 27 mar 2016, 14:15

Svi se mi iznerviramo i ovi za upravu i ovi protiv uprave pa se posvađamo pa teske rijeci padnu a zasto zato sto unosimo emocije u ovo a zasto zato sto volimo nase Sarajevo vise od ičeg ali samo jedan lik se ne nervira a i zasto bi kad je on ovdje po zadatku ili iz licne osvete, 24 sata provodi na forumu i sluzi se onim da 100 puta ponovljena laž postaje istina u prilog mu idu slabi rezultati ove sezone pa mu sve vise ljudi vjeruje.
Ima i ovaj lektor sto ga podrzava glavni cilj mu je traziti pravopisne greske ostalim pored toga nisam vidio da je napisao normalan post na temu Fk Sarajevo sve neka ironija, sarkazam, cinizam...sa obaveznim :kafa: ovakvim zavrsetkom.
Razumijem acu i ostale da ga nece banovati jer njemu odgovara takav lik da se naslađuju navijaci drugih timova isto ko sto je meni @milanribar bio cool i ako sam bio svjestan da lik samo zeli da ih j.e.b.e u zdrav mozak
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 mar 2016, 14:23

Majkl je napisao/la:

Husić ublehaš zesci,**** igrac do bola.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 mar 2016, 14:40

Svako ima pravo na svoje misljenje! Svi smo iznijeli svoja, i nema potrebe da se o tome razglaba vise. Vidjet cemo na kraju sezone sta ce biti, i tad cemo nastavit pricu o ovome.

Ako nas ne izbace iz lige do tad...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 27 mar 2016, 14:44

Kakav Husic i njegove poruke ba. Smjesno. :D

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 27 mar 2016, 14:49

dje punac sunce mu

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 27 mar 2016, 15:14

fico je napisao/la:Shvatite da se moramo držati zajedno. Shvatite da moramo dati našim igračima podršku. Kakvi god da su to su naši igrači. Moramo im dati podršku, ne zbog Dine, ne zbog Tana, već zbog BORDO DRESA koji nose !!!

Smenjivat ćemo, tjerat ćemo, palit ćemo i raditi šta hoćemo, ali na kraju sezone. Bez obzira na kojem mjestu završili sezonu, ne smijemo u nastavku prvenstva dozvoliti nove bruke kao protiv Rudara, Mladosti i sl.
Vecim dijelom dijelim misljenje Evandera, jockera, Totija i "pljuvaca" jer su ljudi na moju i njihovu zalost u pravu, ali ako neko voli FKS ovaj post je zakon do kraja sezone. ZAKON. Evo zasto :

Ako ne odemo u Evropu - a moje je misljenje da ce biti vrlo tesko, onda cemo imati 10 puta veci problem nego sto je danas. Dakle svi zajedno do kraja, a 60 sekundi nakon zadnjeg sudijskog zvizduka treba stvari korektno pretresti. Ima dovoljno raje da ne dozvoli guranje pod tepih - ali nakon kraja sezone. Bod iz BL nam ne znaci puno, treba nam pobjeda.

Druga stvar samo pokvareni ljudi koji nas mrze patoloski mogu sada jos uvijek prozivati titulu. Od rata ni jedna nasa generacija se nije dobro nosila sa pritiskom koji stvara ocekivanje navijaca Hordi. Pogledajte Lester. Jos uvijek ne zele ni da pricaju o tituli. Mi bi je vec 3 puta proslavili jer smo najemotivnija navijacka grupa na svijetu. Ako zelimo pomoci onda treba samo pricati o narednoj tekmi kao jedinoj koja postoji. Nista iza. Ako uzmemo Borac to bi nam bila zlata vrijedna pobjeda. NE POSTOJI NISTA VISE. Samo Borac i 3 bobe. Kad to prodjemo onda opet samo iduca tekma i nista iza nje.

Tvrdimo (sa pravom) da smo najbolji navijaci u zemlji - dakle ne smije nam biti problem ostati jedinstveni uz klub kad mu je najteze. Ne uz Dinu ni Ibraka ni Kramara ni Plakala nego uz klub. A kad sezona zavrsi onda opet treba uraditi rezove najbolje za klub.

Pitarluk = emocije koje dovode do infarkta. Ili volimo i zivote dajemo ili mrzimo i zelimo unistiti kad se osjecamo izdani i prevareni.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 27 mar 2016, 15:19

Ma previse se dalo paznje svemu ovome,debil se prepao neuspjeha pa nije znao kako ce to pokriti,pa napada,napad je najbolja odbrana,al bez pokrica,i opet nema zakona i drzave,hajd sad ovamo i dokazi te cinjenice u suprotnom noga debilu,al ne kod nas je zakon preko portala i novina i sve se na to svodi,a i nasi su se ponijeli kao ckapi neke Kusta najavi tuzbu i od nje nista cini mi se,za Dinu da ne pricam :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 27 mar 2016, 15:26

Debilu visi licenca i kako objasniti na kraju navijacima ako istu ne dobije, lahko, krivo je Sarajevo za to, imaju jak lobi, bla bla bla a sto su godinama nabijali dugove nikom nista(istina nije Husic za to kriv, da neko ne shvati pogresno), ugl ce na kraju biti da im ne daju da posteno igraju i slicno
Pyro is not a crime !

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 mar 2016, 15:28

Ja ne vjerujem da ovi portali mogu biti toliko retardirani... Evo sada i gol.ba, pa nema 20 posjetilaca dnevno i ono mora lupati neke gluposti,tbjrb.
Sabrine mi moje!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 27 mar 2016, 15:36

Ma i treba ih ostaviti bez Europe kad imaju ovakve prestavnike(Husic),debil koji ima dnevnicu 20.000 $,i opet mu krivo Saraj'vo,zeljo,a ne vidi krivicu u sebi i hoce da mu kanton placa dugove za porez,ko to ostalim placa ibogati,izuzmi nas,ko zelji to placa do oni sami svojim sredstvima :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 27 mar 2016, 15:39

kengur je napisao/la:
fico je napisao/la:Shvatite da se moramo držati zajedno. Shvatite da moramo dati našim igračima podršku. Kakvi god da su to su naši igrači. Moramo im dati podršku, ne zbog Dine, ne zbog Tana, već zbog BORDO DRESA koji nose !!!

Smenjivat ćemo, tjerat ćemo, palit ćemo i raditi šta hoćemo, ali na kraju sezone. Bez obzira na kojem mjestu završili sezonu, ne smijemo u nastavku prvenstva dozvoliti nove bruke kao protiv Rudara, Mladosti i sl.
Vecim dijelom dijelim misljenje Evandera, jockera, Totija i "pljuvaca" jer su ljudi na moju i njihovu zalost u pravu, ali ako neko voli FKS ovaj post je zakon do kraja sezone. ZAKON. Evo zasto :

Ako ne odemo u Evropu - a moje je misljenje da ce biti vrlo tesko, onda cemo imati 10 puta veci problem nego sto je danas. Dakle svi zajedno do kraja, a 60 sekundi nakon zadnjeg sudijskog zvizduka treba stvari korektno pretresti. Ima dovoljno raje da ne dozvoli guranje pod tepih - ali nakon kraja sezone. Bod iz BL nam ne znaci puno, treba nam pobjeda.

Druga stvar samo pokvareni ljudi koji nas mrze patoloski mogu sada jos uvijek prozivati titulu. Od rata ni jedna nasa generacija se nije dobro nosila sa pritiskom koji stvara ocekivanje navijaca Hordi. Pogledajte Lester. Jos uvijek ne zele ni da pricaju o tituli. Mi bi je vec 3 puta proslavili jer smo najemotivnija navijacka grupa na svijetu. Ako zelimo pomoci onda treba samo pricati o narednoj tekmi kao jedinoj koja postoji. Nista iza. Ako uzmemo Borac to bi nam bila zlata vrijedna pobjeda. NE POSTOJI NISTA VISE. Samo Borac i 3 bobe. Kad to prodjemo onda opet samo iduca tekma i nista iza nje.

Tvrdimo (sa pravom) da smo najbolji navijaci u zemlji - dakle ne smije nam biti problem ostati jedinstveni uz klub kad mu je najteze. Ne uz Dinu ni Ibraka ni Kramara ni Plakala nego uz klub. A kad sezona zavrsi onda opet treba uraditi rezove najbolje za klub.

Pitarluk = emocije koje dovode do infarkta. Ili volimo i zivote dajemo ili mrzimo i zelimo unistiti kad se osjecamo izdani i prevareni.
Svaka cast brate! :bow:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 mar 2016, 15:43

Dajte ba ljudi budimo realni. Evo ja sam prvi za smjenu Uprave bilo u kompletu ili djelomicno,a za mene najjaci argument je taj da u sportskom djelu nema napretka i ne samo da tapkamo u mjestu nego cak nazadujemo.
ALI,po meni ova afera 'punac' sama po sebi nije nikakav razlog za ova radikalna prozivanja.
Jer da smo mi sada prvi na tabeli sa nekih 10-ak bodova prednosti i da smo se plasirali u 1/2 finale kupa,i da nase Sarajevo ima igru i ekipu od koje protivnici strepe,mi bi sada sale zbijali sa aferom 'punac',ako bi do nje uopste i doslo u tom slucaju ;)

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 27 mar 2016, 15:49

keli1946 je napisao/la:Svi se mi iznerviramo i ovi za upravu i ovi protiv uprave pa se posvađamo pa teske rijeci padnu a zasto zato sto unosimo emocije u ovo a zasto zato sto volimo nase Sarajevo vise od ičeg ali samo jedan lik se ne nervira a i zasto bi kad je on ovdje po zadatku ili iz licne osvete, 24 sata provodi na forumu i sluzi se onim da 100 puta ponovljena laž postaje istina u prilog mu idu slabi rezultati ove sezone pa mu sve vise ljudi vjeruje.
Ima i ovaj lektor sto ga podrzava glavni cilj mu je traziti pravopisne greske ostalim pored toga nisam vidio da je napisao normalan post na temu Fk Sarajevo sve neka ironija, sarkazam, cinizam...sa obaveznim :kafa: ovakvim zavrsetkom.
Razumijem acu i ostale da ga nece banovati jer njemu odgovara takav lik da se naslađuju navijaci drugih timova isto ko sto je meni @milanribar bio cool i ako sam bio svjestan da lik samo zeli da ih j.e.b.e u zdrav mozak
Bravo majstore :clap:
To je jedan obićni provokatorski lažov,a njegov lektor,mali poltron
Ancor un fois :clap:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 27 mar 2016, 15:56

Šta bi sa onim "tvojim" navijačima Slobode što si "vidio" na zapadnoj tribini stadiona Asim Ferhatović Hase :pinokio: :kafa: :pinokio: hehehe
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.