To je nesto sasvim normalno i u vecim reprezentacijama, prije ce igrac iz Manchestera dobiti poziv nego onaj iz Leicestera iako je ovaj drugi mozda bolji. Da bi onaj iz Leicestera dobio poziv mora iskociti iz prosjeka kao Vardy dok ce onaj iz Uniteda dobiti poziv ako je samo prosjek, a i sami kazete da ste bosanski lester. Realnost je da ste vi u odnosu na sarajevske klubove druga liga, ne zbog kvaliteta ili finansija nego jednostavno zbog imena a uvjeren sam da ce te vi vladati ovom ligom narednih nekoliko godina pa ce biti i poziva samo se morate strpiti jer previse ocekujete za kratko vrijeme.tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da nije nikakva paranoja posto je jasno kao dan da je Zeljeznicar prodao utakmicu Leotaru, a Sarajevo kupilo utakmicu za titulu protiv Viteza i to BH javnost treba reci.
Ako su sposobni te stvari sposobni su i da povlace pozive u reprezentaciju i to rade godinama..
Gdje to jos ima da se igraci nekog kluba pozivaju u savez na kafu, kako bi im ovi rekli dajte odigrajte solidno da vas mozemo pozvat
Dok selektor izbjegava npr da pogleda jednu utakmicu Ordagica.
A u ovom pozivu Zahirovica i Stevanovica ne vidim ono sto vi vidite, jednostavno momci su tu blizu i zasluzili su bar tu kaficu u savezu jer su dali mnogo za reprezentaciju, tu posebno mislim na Adnana.
Opustite se i uzivajte u takvoj Slobodi ne znam sta vam treba da se poredite sa nekim.