i ostali što poručiše J5,theboss_RD07 je napisao/la:...
jeste li birali boju? Mene onaj niti je pitao, niti meni pade na pamet. Pa kontam da će doći sve tri, pa da izaberem.

Kako nahvalih ovaj mobitel, prijatelj otišao odmah sutradan poručiti sebi.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
i ostali što poručiše J5,theboss_RD07 je napisao/la:...
Ja jučer bio u ovom drugom Telekomu, usput mi bilo pa reko da i tu pitam, ova mi reče tek u drugoj polovini aprila će doći, ali nikad im se ne zna sa SamsungomBaDa12 je napisao/la: i ostali što poručiše J5,
jeste li birali boju? Mene onaj niti je pitao, niti meni pade na pamet. Pa kontam da će doći sve tri, pa da izaberem.![]()
![]()
Kako nahvalih ovaj mobitel, prijatelj otišao odmah sutradan poručiti sebi.
Za lovu odmah 1399KM, nemam opciju "na rate" u radnji.sarajlija je napisao/la:Koliko je para S7 npr kad bih ga uzimao na 24mjeseca-rate?mandraX je napisao/la:Hoće kupit' neko kad ste navalili?![]()
350KM - 12 mjeseci garancije.
sarajlija je napisao/la:mandraX je napisao/la:Hoće kupit' neko kad ste navalili?![]()
350KM - 12 mjeseci garancije.
Bolje zaganjaj z5 compact;FrancescoTotti je napisao/la:Sta mislite o novom SE ?
Ja kontam preci na njega sa z3. Mali ekran mi nimalo ne stvara problem, naprotiv..
Nije ti toliko bitno da li je 12 mpx, 8mpx ili 20 npr..sarajlija je napisao/la:Aha kod nas u sarajevu u ovoj jednoj radnji 1300km je s7, a edge 1500 kako god odlicni telefoni ako moze info koja mu je kamera cuo sam da je 12mp, a da ima nesto pojacano znas li sta mozda?
Ako mu napumpaju specifikacije, i stave prikladnu cijenu sigurno ne bi bili losiQUARESMA 18<<< je napisao/la:Pitam se samo kakvi bi bili komentari kad bi sad htc izbacio novi harever u htc one m7 kucistu, ili samsung u gs3.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Sam pogledaj pa vidi http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5543breskva je napisao/la:S4 ili LG G2, hitno, činjenice u komparaciji mi trebaju..
Hvala jasko na odgovoru zivio ti menijasko_juve je napisao/la:Nije ti toliko bitno da li je 12 mpx, 8mpx ili 20 npr..sarajlija je napisao/la:Aha kod nas u sarajevu u ovoj jednoj radnji 1300km je s7, a edge 1500 kako god odlicni telefoni ako moze info koja mu je kamera cuo sam da je 12mp, a da ima nesto pojacano znas li sta mozda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.