Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jesam, siguran sam, prva pakovanja su već legla, a i album sam kupio. Jedva sam i ovo dočekao, pa nisam do avazovog mogao izdržati.balkanika je napisao/la:Jesi siguran? Ja sam se danas zaletio na iNovinama sreca vidim da nisu Panini nego divlje nekeAfterlife je napisao/la:Album se može već kupiti 3 KM, i sličice su također već na iNovine trafikama, Tobaco Press i ostalim
I ja sam odmah uzeo 5 paketića, niti jedan grb ili logo, jedino 3x po dva igrača, mada mi one i nisu nešto drageLik je napisao/la:U prvih pet paketića dobio sam dio loga, loptu, grb Portugala i 5 sliba gdje su ono po dva igrača. Mjera![]()
artemis77 je napisao/la:Da li je moguce da panini izbaci neke dodatne slicice koje bi se nalazile izvan paketa
Ti kodovi dolaze na tzv. zlatnim slicicama. To su u ovom albumu grbovi i ekipne slikePuma je napisao/la:Album je besplatan, tako da ako vam je ko naplatio prevario vas je.
Na dvije slicice na poledjini mi je dosao kod, ko sakuplja online album taj kod ukucate i dobijete free pakovanje sliba.
Pitam jer vidim neke potencijalne igrace koji ce ostavit traga a nema ih u albumu, i da li je bilo do sad slucajeva jer ja nisam skypljo od 2006alan_kardec je napisao/la:artemis77 je napisao/la:Da li je moguce da panini izbaci neke dodatne slicice koje bi se nalazile izvan paketa
to ti nešto čuo da će biti dodatnih sličica, ili onako pitaš?
Bilo je to slučaj npr. 2014. izbacili su nakon prvenstva dodatne, u kojima je bio recimo Muhamed Bešić jer ga nije bilo u albumu i na njemu je pisalo da se zalijepi na broj na kojem je Zahirović.artemis77 je napisao/la:Pitam jer vidim neke potencijalne igrace koji ce ostavit traga a nema ih u albumu, i da li je bilo do sad slucajeva jer ja nisam skypljo od 2006alan_kardec je napisao/la:artemis77 je napisao/la:Da li je moguce da panini izbaci neke dodatne slicice koje bi se nalazile izvan paketa
to ti nešto čuo da će biti dodatnih sličica, ili onako pitaš?
To je odličnoAfterlife je napisao/la:
Bilo je to slučaj npr. 2014. izbacili su nakon prvenstva dodatne, u kojima je bio recimo Muhamed Bešić jer ga nije bilo u albumu i na njemu je pisalo da se zalijepi na broj na kojem je Zahirović.
Edit: Evo sa ebaya taj update od 2014.
http://www.ebay.com/itm/2014-Panini-Wor ... SwEK9TvRod
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 2 gosta.