Rafa Nadal za sve njegove fanove
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- OnaJeBomba
- Kontakt:
Re: Rafa Nadal za sve njegove fanove
VAMOS RAFA..
Kakve su šanse da danas Rafa uzme Nishikorija? 

- OnaJeBomba
- Kontakt:
vedoz je napisao/la:Kakve su šanse da danas Rafa uzme Nishikorija?
ma uzima ga najvjerovatnije trenutno je rad nogu i brzina koliko toliko dobra za razliku od prije 1-2 mjeseca..ako nista set po mom misljenju uzima 100%..al ostaje nam da vidimo

Kakav odron od igre! Jeli ovo moguče?

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Džumhur očekivano protiv raspalog Nadala :kava
Koliko ti je trebalo vremena da ovu rečenicu smisliš?Rajaz je napisao/la:Džumhur očekivano protiv raspalog Nadala :kava
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vakat za penziju. Tamo drpaj pakas do mile volje
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nije bolest sve što boli.bhsport je napisao/la:Vakat za penziju. Tamo drpaj pakas do mile volje

Mancini je napisao/la:Koliko ti je trebalo vremena da ovu rečenicu smisliš?Rajaz je napisao/la:Džumhur očekivano protiv raspalog Nadala :kava

Mene bi bila sramota da sam na tvom mjestu. Ali vjerovatno je nisi sreo u putu.Rajaz je napisao/la:Mancini je napisao/la:Koliko ti je trebalo vremena da ovu rečenicu smisliš?Rajaz je napisao/la:Džumhur očekivano protiv raspalog Nadala :kava
Koja klocina od igraca. 

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAOnaJeBomba je napisao/la:VAMOS RAFA..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ljudi stida nemaju ni trunke. Ismijavaju čovjeka zato što mu je pozlilo. 

Vecina komentara ovde ce biti ladecime aka onajebomba aka bmw itdMancini je napisao/la:Ljudi stida nemaju ni trunke. Ismijavaju čovjeka zato što mu je pozlilo.
Koliko god ga volim, ne ide više... stiglo ga je sve i svašta, drago mi je zbog Damira i vjerujem da Rafa ne bi predao da je mogao izdržati do kraja. Ne kenjajte bezveze jer bez obzira na sve Nadal je tata 

Boze sacuvajbhsport je napisao/la:Vakat za penziju. Tamo drpaj pakas do mile volje

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
I ja mislim da je vakat za penziju oronulom starcu.
Veceras je pobijedio bolji
Veceras je pobijedio bolji

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ovakvi komentari su i smiješni i žalosni. Da je bio zdrav Rafa bi ga pobijedio u dva seta bez nekih problema. Šta kaže onaj naš? Bio sam superioran u trećem setu.

Malo je reci da je bio superiroran u drugom i trecem setu, u prvom nije ozbiljno shvatio starca, pa je ispusio. Od drugog seta se vec malo trznuo i onda je doslo do ocekivanog preokreta.Mancini je napisao/la:Ovakvi komentari su i smiješni i žalosni. Da je bio zdrav Rafa bi ga pobijedio u dva seta bez nekih problema. Šta kaže onaj naš? Bio sam superioran u trećem setu.![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Nemoj se blamirati i praviti cirkusanta od sebe pisanjem kojekakvih budalaština. Pokušavaš da ispadneš smiješan a ustvari praviš klošara od sebe.brile je napisao/la:Malo je reci da je bio superiroran u drugom i trecem setu, u prvom nije ozbiljno shvatio starca, pa je ispusio. Od drugog seta se vec malo trznuo i onda je doslo do ocekivanog preokreta.Mancini je napisao/la:Ovakvi komentari su i smiješni i žalosni. Da je bio zdrav Rafa bi ga pobijedio u dva seta bez nekih problema. Šta kaže onaj naš? Bio sam superioran u trećem setu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.