FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da nece biti onih povika sa sjevera kao sa prosle utakmice, svaka im cast za podrsku, ali kao da i oni nisu nanijeli stetu ugledu kluba pa se nasli skandirati ''Dino ****''.
Amer Dupovac!
dzumhure svaka cast a ovim hordama sto ti cestitaju yebem sve ukljucujuci i sebi ahahahhahhhahahahahahahhahahahahahhahah
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Covjek mu predao,opusti se!Rafa invalid ubise ga povrede,samo reklame snimazlo87 je napisao/la:dzumhure svaka cast a ovim hordama sto ti cestitaju yebem sve ukljucujuci i sebi ahahahhahhhahahahahahahhahahahahahhahah

- DrustveniParazit
- Kontakt:
De ba ljudi, jest da je od govana al' naš je, sve dok igra po zastavom moje zemlje od mene će imati podršku, pa makar samo ovu preko interneta. 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Ma normalno da ima podrsku nego sam se onako osjecao i jaDrustveniParazit je napisao/la:De ba ljudi, jest da je od govana al' naš je, sve dok igra po zastavom moje zemlje od mene će imati podršku, pa makar samo ovu preko interneta.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Iskreno koliko mi je drago što je Džumhur prošao toliko mi je krivo što ga komšije svojataju onda je on iz teniskog kluba željo a ne iz BiH.Pa eto veličajte ga i slavite u dresu želje šteta upropastiše mi lijepu večer.Šteta ali opet sretno Damire u nastavku.
Sarajevo ljubavi moja!
Evo usao Vardi. Uh pogresna tema.
Salim se
EDIT: Uh al ga zabi Vardi.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Salim se

EDIT: Uh al ga zabi Vardi.

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 26 mar 2016, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ovde samo budala velika moze biti na strani Dine Selimovica i uprave Sarajeva.
U džepu Ibrakovića.Evander je napisao/la:Meni je samo nejasno, radi cega covjeku nisu uplatili obecanih dvadest milja i u cijem su dzepu zavrsile te pare?
SRETAN BROJ - 1725

Hvala Zip jaraneZip je napisao/la:Ovde samo budala velika moze biti na strani Dine Selimovica i uprave Sarajeva.
Sarajevo ljubavi moja!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Realno, favoriti smo za tituluBordoDiv je napisao/la:Sarajevo sampion

Kako će sms biti dokaz za nešto ,kad Sisoje nigdje nema tekst da mu neko spominje 20000 km,da mu neko govori da pobjedi utakmicu ili sl.On ima samo poruku :drug ne bi ti punca i da se vidimo u parku princeva
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Evo priznajem, mozda pretjerujem malo, ali zar fakat mislis da ova uprava radi dobar posao unazad dvije godine?sekac je napisao/la:Hvala Zip jaraneZip je napisao/la:Ovde samo budala velika moze biti na strani Dine Selimovica i uprave Sarajeva.
Pa gdje god su mogli ussrati, ussrali su.
Prije dvije godine jesi zamisljao da cemo biti ovdje gdje smo. Haj budi realan prema sebi.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Realno, mi smo Sarajevo izvol'te se branitiEvander je napisao/la:Realno, favoriti smo za tituluBordoDiv je napisao/la:Sarajevo sampion

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pisamo po sirotinjiFrancescoTotti je napisao/la:Realno, mi smo Sarajevo izvol'te se branitiEvander je napisao/la:Realno, favoriti smo za tituluBordoDiv je napisao/la:Sarajevo sampion

Trese se i sad ona stativa na Kosevu koja je nastradala ni kriva ni duzna.Sretno Šarane

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lesinari puse gaaaaaaaaa, banja luku **** jaaaaaa, ljuti krajinu nabijemm na kaaarinuuuuuu
Idemoooo Sarajvoooooo
Idemoooo Sarajvoooooo
Ni danas jos nisam shvatio kako nije zabio gol.miky_hz je napisao/la:[img]http://i65.tinypic.com/vxi7te.jpg[/img]
Trese se i sad ona stativa na Kosevu koja je nastradala ni kriva ni duzna.Sretno Šarane
Dok je mlatio glavom od stativu, bilo mi ga je zao.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ubipara, VolimoSarajevo i 34 gosta.