FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 26 mar 2016, 19:19

Na kakav se nacin vi zajebavate a lafo volite klub, strasno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 26 mar 2016, 19:22

MortemHz je napisao/la:Na kakav se nacin vi zajebavate a lafo volite klub, strasno.
Ovo ne mogu da vjerujem brate,ali stvarno ne mogu da vjerujem.Ovakve stvari i slicne ni najveci dusmani nebi stavljali i pisali....
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 26 mar 2016, 19:24

Imam osjećaj da pojedinci mole Boga da nas Radovanovi fanovi natrpaju u hendikepu pa da mogu još više srati po svemu što im padne na pamet...
SARAJEVO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 mar 2016, 19:29

Utakmica sezone nam je za 8 dana dajte da se malo koncentrisemo u tom pravcu.
I ja sam je8o sve i upravi i dini,ali sad je vrijeme da se usmjerimo na to da ovu sezonu zavrsimo koliko toliko uspjesno i da zbijemo redove

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 mar 2016, 19:32

ma de ba, šta se ovde sve ispisalo (i to u ozbiljnom tonu, pogotovo u posljednje vrijeme) ovo što sam ja stavio je ništa, a i za ovo moje se zna da je zajebancija

uostalom, ne znam vala ni šta bi trebali pisati, da zabijemo glavu u pijesak i čekamo kad će "tužba" za klevete kamiondžije, ili da se raskukamo i redom ebemo roditelje upravi?

ja bih za početak odabrao zayebanciju, pa makar i na naš račun
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 mar 2016, 19:44

FrancescoTotti je napisao/la:slika
MOLTOVLJEV, MAJKL I OTALI IZ KRIZNOG ŠTABA :D dokle nam je borba stigla, ja pušku pripremio da idem na prvu liniju! :beba:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 mar 2016, 19:45

Problem je taj sto istina boli, i realnost u koju smo dovedeni boli. Jbg mnogima se to ne svidja ali je to tako.

Ne mora znacit da smo dusmani ako nam se to ne svidja, ako ne volimo ljude koji su nas tu doveli j ako pricamo kontra njih.
Naravno da bi voljeli da dobijemo Borca i sve ostale do samog kraja, ali jarane. ALI ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 26 mar 2016, 19:50

Kada ce se Evander vise banovati u pm?
Amer Dupovac!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 mar 2016, 19:50

Poruka koju je Azmir dobio i dokaz koji ima. Prosloje 9 mjeseci (i iskoristio je bas kad smo u kupu ih bacili na koljena).

Poruku si imo 9 mjeseci, ako je istina ista je krivica i slobode i nas. Drugo ako je rekao da ce dobit sudiju koji ce odgovarat slobodi to su sve rekla kazala i uvlaci savez u mutne radnje.

Azmir je vidio snagu koju tan ima (azmir je smjesan tip za tipove kao Tan) uzelim bekica2 uzimamo im djecu kako zelimo,imamo jaci klub, imamo mnogo veci broj navijaca sponzore itd. To se vidjelo kad je reko titule stanuju samo na kosevu i grbavici (sto se tice federacije bosanski klubova). Nece da kaze da sloboda ni kad je on ubrizgo 3m km (prije je ta sloboda fukcionisala ko velez) nema jaci klub od ti isti SARAJEVSKI klubova. Skretnica ih otresla u po tusnja a zelis bit prvak. (Pustite da imi osjetimo slast titule i kupa) Imaj kvalitet pa osjeti a da ti neko DAJE pa nismo kartas.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 26 mar 2016, 19:55

Mene sramota uprave i njihovih afera. Razočaran sam njihovim stavom da je sve med i mlijeko, to titula, kup, kampovi pi.č.ke materine, a ono najbitnije, i sto nas najviše zanima, a to je ono što gledamo na terenu, nekako stavljaju u drugi plan. Svakim danom mi padaju sve više u očima, i volio bi im vidjeti leđa. Al bez obzira na sve, ostaje ona naša "...i kad ti budu svi leđa okrenui, uvijek će sjever tvoj za tebe ginuti...". Sve je prolazno, pa će i ovo proći.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 26 mar 2016, 20:01

Rahma je napisao/la:Kada ce se Evander vise banovati u pm?
Ti si moderator neki?
Znas li da je jedno od pravila foruma to da se ne smije izigravati moderator I pozivati na banove zato sto je to tebi volja.
Ako ti se ne svidja sta pojedini pisu, napravi svoj forum I odredi pravila.

Posteno?

Do tad, ocekujem da moderacija adekvatno kazni, prema sopstvenim pravilima, sve one koji izigravaju moderaciju.

UPRAVA NAPOLJE!

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 26 mar 2016, 20:06

Sve vise i vise gubim povjerenje u upravu, najvise zbog toga sto se ne javljaju oko ovoga sto ''seljacina iz Tuzle'' ispusta u javnost. Ali mi je jos gluplje gledati naivne sarajlije koje vjeruju ''seljacini iz Tuzle'', koji u izjavi pise ''mislim 13. ili 14. kolo'', ''mislim srijeda''.
Amer Dupovac!

Rahma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rahma » 26 mar 2016, 20:17

Evander je napisao/la:
Rahma je napisao/la:Kada ce se Evander vise banovati u pm?
Ti si moderator neki?
Znas li da je jedno od pravila foruma to da se ne smije izigravati moderator I pozivati na banove zato sto je to tebi volja.
Ako ti se ne svidja sta pojedini pisu, napravi svoj forum I odredi pravila.

Posteno?

Do tad, ocekujem da moderacija adekvatno kazni, prema sopstvenim pravilima, sve one koji izigravaju moderaciju.

UPRAVA NAPOLJE!

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Jedno te isto sranje pises sto puta, kako ti ne dosadi?
Amer Dupovac!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 26 mar 2016, 20:18

Ja kol'ko se sjećam, a sjećam se dobro, ovaj iz Tuzle mu u oči kaže nudili ste nam to i to, a Dino šuti k'o mutav. Nije niko ovdje naivan, nego nam uprava ne daje argumente da ne vjerujemo dotičnom Husiću.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 mar 2016, 20:20

FrancescoTotti je napisao/la:Ma naravno, uprava nam je obecala setanje ligom, hocemo prvom kantonalnom, obecali nam novi stadion, dobit cemo otoku jer nece bit potrebe za iznajmljivanje onolikog koseva... Samo pozitiva.

Evander prestani pisat na temi i mi cemo bit prvaci! Logika
Nije ti uprava obecala nikakvo setanje, to su pretezno najavljivali oni koji su prvi krenuli protiv uprave, evo provjeri. Niko ti nije obecao ni stadion, receno je da se trazi neka opcija ali da je jako tesko.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 26 mar 2016, 20:24

fico je napisao/la:J*bala vas i druga liga i nepismeni kamiondžija i Selimovic i ostali. Dok Sredojević poziva sve navijače Borca na mobilizaciju i podršku, vi se svađate međusobno. Bravo pitari.

Shvatite da se moramo držati zajedno. Shvatite da moramo dati našim igračima podršku. Kakvi god da su to su naši igrači. Moramo im dati podršku, ne zbog Dine, ne zbog Tana, već zbog BORDO DRESA koji nose !!!

Smenjivat ćemo, tjerat ćemo, palit ćemo i raditi šta hoćemo, ali na kraju sezone. Bez obzira na kojem mjestu završili sezonu, ne smijemo u nastavku prvenstva dozvoliti nove bruke kao protiv Rudara, Mladosti i sl.
Svaka cast za post, a inace ti je ovde svi sve znaju, a vecina sa ovog foruma i ne ide na Kosevo, a da ne govorim za neko gostovanje, samo mozes procitati ovde daj stream i slicno. I ja sam za smjenu uprave ali na kraju sezone, sad moramo biti svi ko jedan i izgurati ovo do kraja.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 26 mar 2016, 20:25

Gdje je onaj iz Tesnja, kakvo je stanje danas bilo, kakvi su brazilci bili?

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 26 mar 2016, 20:26

Samir kapiten!
Sabrine mi moje!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 mar 2016, 20:32

Osttribine je napisao/la:
fico je napisao/la:J*bala vas i druga liga i nepismeni kamiondžija i Selimovic i ostali. Dok Sredojević poziva sve navijače Borca na mobilizaciju i podršku, vi se svađate međusobno. Bravo pitari.

Shvatite da se moramo držati zajedno. Shvatite da moramo dati našim igračima podršku. Kakvi god da su to su naši igrači. Moramo im dati podršku, ne zbog Dine, ne zbog Tana, već zbog BORDO DRESA koji nose !!!

Smenjivat ćemo, tjerat ćemo, palit ćemo i raditi šta hoćemo, ali na kraju sezone. Bez obzira na kojem mjestu završili sezonu, ne smijemo u nastavku prvenstva dozvoliti nove bruke kao protiv Rudara, Mladosti i sl.
Svaka cast za post, a inace ti je ovde svi sve znaju, a vecina sa ovog foruma i ne ide na Kosevo, a da ne govorim za neko gostovanje, samo mozes procitati ovde daj stream i slicno. I ja sam za smjenu uprave ali na kraju sezone, sad moramo biti svi ko jedan i izgurati ovo do kraja.
Brate hajde da rezimiramo na kraju neka fino polože svi račune plasirali se ili ne u europu valjda če do tad i ovo sa šoferom biti završeno pa ima Tan i ko već pa neka odluče je li uprava vrijedna da ostane u kompletu ili pojedinačno ili treba da idu isto tako u kompletu ili pojedinačno.Naše je da bodrimo Sarajevo sad smo im najpotrebniji.A sve ovo što pišete sad protiv uprave nije dobro za atmosferu među igračima.Mnogi naši dušmani sad likuju a i ja se pitam koliko vi volite Sarajevo ali iskreno.E pa zar je dotle došlo da se moli Boga za poraz u BL da bi se pljuvala uprava ili da se ne izbori Europa da pljujemo upravu i tjeramo a naše Sarajevo nema ništa od ove godine onda **** nas kao navijače. :oops: :cry:
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 26 mar 2016, 20:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 26 mar 2016, 20:33

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ja kol'ko se sjećam, a sjećam se dobro, ovaj iz Tuzle mu u oči kaže nudili ste nam to i to, a Dino šuti k'o mutav. Nije niko ovdje naivan, nego nam uprava ne daje argumente da ne vjerujemo dotičnom Husiću.
Dok se ne dokaze to, ja cu vjerovati trenutnoj upravi. To sto je Dino sutio, ne dokazuje da je ''seljak iz Tuzle'' u pravu.

Nego, ima li onih koji, uz mene, jos vjeruju u titulu?
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 26 mar 2016, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.