Abd i u Banjaluci ce
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Velez na aparatimaSarajlijica1946 je napisao/la:Ovdje ako ista bude i sloboda i moje sarajevo idu u nizi rang takmicenja!
Koja ce to tuca biti za ulazak u prvu liguRinuka je napisao/la:Velez na aparatimaSarajlijica1946 je napisao/la:Ovdje ako ista bude i sloboda i moje sarajevo idu u nizi rang takmicenja!![]()
Bice federalna jaca od PLSarajlijica1946 je napisao/la:Koja ce to tuca biti za ulazak u prvu liguRinuka je napisao/la:Velez na aparatimaSarajlijica1946 je napisao/la:Ovdje ako ista bude i sloboda i moje sarajevo idu u nizi rang takmicenja!![]()
Svi su dobili priliku ali evo pocetni..mikimaus je napisao/la:Ima li neko nas danasnji sastav koji je igrao protiv Toska ??
Brate,dok je nama evandera i slicnih,ne treba nam ni husic ni bilo koji dusmanin naseg kluba.Pa jad je za mjesec dana vise negativnost napisao nego navijaci zelje,slobode i svih ostalih zajedno u godinu dana.sekac je napisao/la:Evandere ti od mržnje ne vidiš dalje od nosa koje poruke da se nađu i o premiranju evo sad sam čitao o čemu se radi gdje ti vidiš te poruke osim što ih citira Husić i normala je da zna broj Dine i Ibrakovića.Da mu je Selimović sa svoh mobilnog slao poruku kako če prolića i ne znam koga još iz svaeza iskoristiti da pomogne Slobodi baš te ne kontam ali dobro evo ja kad bi to radio kupio bi broj i mogli bi me za tuki povući a ne sa svog broja malo je naivna priča ili je Dino baš toliko glup.Što se Husić ne javlja poslije izbacivanja iz kupa jadno je ovo kakve navijače imamo pa makar i da istinu govori šofer naše je da stanemo iza uprave i kluba ali jok glumite poštenje i nasjedate na mahalske a željovci kao oči svoje brane namještanje u Trebinju pa iako ih i Uefa drži na nišanu za to ali mi fuj .
???BitiSrcemVezan je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ima i ona od RAje; Druga liga, druga liga, zaboli nas kita, bili bismo šampioni da je druga Tita.
Učite braćo, moglo bi nam zatrebati, da se ne moramo mi mučiti sa novim pjesmama kad već imaju ovi iskusni federalci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.