aleksandar_veliki je napisao/la:Evander, ili mrzis previse ili pak nisi dobro vidio ili tjeras nas da budemo neciji advokati. Evo sam jos jednom gledao taj dokument i to sto ti tvrdis je jedna obicna laz. Dakle, da zakljucimo. Predsjednik Slobode je pokazao poruke, sto se vidi u zapisniku, a nakon toga je prema njegovim navodima, rekao da je razgovarao sa direktorom Sarajeva i da mu je tokom tog razgovora direktor Sarajeva rekao da ce dobiti sudije koje zeli. Mozda je to i istina, mozda i nije, mozda se moze dokazati nekim izlistavanjem razgovora u BH Telecomu, ali to nije dokaz nikakav. Poruka sa takvim sadrzajem nije stigla. Previse ste se podijelili na one za nesto i one protiv necega i onda niste realni, sto je sasvim ocekivano.
Jedno je cinjenica, nakon ovog neko mora nahebati. Ili Dino za kriminal ili Husic za klevetu.
Ovo su zvanicne izjave. Ovdje nema vise nagodbe i povratka. Itraga ce se morati sprovesti.
Dino je rekaoo da ce tuziti Husica, zasto nije?
Ja vjerujem da Husic ima tim advokata iza sebe. Ili se dobro posavjetovao sa njima, ili je glup sto iznosi stvari za koje nema dokaz.
Po meni, papak da, glup ne.
U ostalom, sve ce se vidjeti.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk