lumani je napisao/la:dscile je napisao/la:Reci da trolujes sa tim da nije tolika razlika. Towns je za klasu najbolji ruki generacije.. i to sa cinjenicom da ova generacija nije uopste losa.
To sto igra sa boljim igracima je ujedno i razlog sto je uzimao manje suteva od Okafora. Tek je u skorije vrijeme poceo povezivati tekme sa vecim brojem suteva.. sto mu se i ne moze zamjeriti, jer npr. u zadnje cetiri tekme je na nekom prosjeku od 27 poena i 11 skokova uz fenomenalne procente.
I licno ne vidim da neko u Minnesoti postize mnogo lakih poena. Ni KAT, a ni ostali..
da Trolam

jedan a 18,3 ppg drugi 17,5 ppg

2 duela

u jednom ga Okafor POJEO u drugom nikom nista.KAT igra sa boljim igracima,a Rubio ako ne zna nista,zna podijeliti Ass.Uzivajte i cekajte nardnu godinu ,sta ce Jahlil da radi u low postu
uzima manje shuteva

da,0,9 manje ...
Cini mi se da ti ne gledas njegove tekme, nego da si usao u neke statistike i na osnovu toga baziras misljenje. Pogledaj 4-5 tekmi Vukova pa reci kakva im je igra i koliko su lagani poeni koje igraci daju. To sto imaju Rubia ne znaci da Towns ima pet zakucavanja po mecu ili da LaVine ima pet otvorenih trojki svaku utakmicu.
Al ajde, ako bi se igrali brojeva mogu ti reci da ne postoji statisticki parametar u kojem je Okafor bolji od Townsa. Dakle niti jedan jedini da su jednaki ili da je Okafor za 0.1 bolji. Odbranu da i ne spominjemo..
No da zavrsim, jer ja inace i nisam hejter Okafora, samo mi je smijesno poredjenje njega i Townsa, barem trenutno.