2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Koliko su Spursi slabiji be Kawhia.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Randle TD
KAT ce za 2 godine biti najbolji centar u ligi
FTFYtips2292 je napisao/la:KAT ce za koju godinu biti najbolji igrac u ligi

[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ne znam sta je gore,ovaj dio sezone ili ona anti kosarka u NCAA...nikad docekati playoff
- Donnie Darko
- Kontakt:
Htio da bilda statistiku asistencijama 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Klay već slavio tricu, yeba ga Curry 

topnik1 je napisao/la:Htio da bilda statistiku asistencijama

- IlCapitano
- Kontakt:
Prototip savršenog igrača. Momak stvarno osim 'neiskustva' nema slabosti. Užitak ga gledati.miki_92 je napisao/la:FTFYtips2292 je napisao/la:KAT ce za koju godinu biti najbolji igrac u ligi
![]()
[youtube][/youtube]

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Lavine postaje pravi killer
bez problema moze da bude top S.G narednih sezona.

Bolji Okaformiki_92 je napisao/la:FTFYtips2292 je napisao/la:KAT ce za koju godinu biti najbolji igrac u ligi
![]()
[youtube][/youtube]

Adriano prozivaju te

P.S. Jel ziv Prizgonja? Nista o njemu ima 2 mjeseca

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 26 mar 2016, 13:55, ukupno mijenjano 2 puta.
towns je vec sad u 10 najboljih centara lige
- adriano_leite
- Kontakt:
Sta ce me on prozivati kad sam za Okafora pisao pred pocetak sezone i prvi dio sezone, a o Townsu nije bilo pojma da ce ovakav biti. Uostalom, on rece da je D'Angelo najveci potencijal, a ja sam to rekao za Okafora, a znamo da je Okafor mnogo vise pokazao od D'Angela u dosadasnjoj karijeri. Helem, smijesan je sto proziva jer je Booker bolji do sada od D'Angela, a kamoli Okafor.alemsa je napisao/la:![]()
Adriano prozivaju te
:kahva
Edit: uostalom Townsa sam stavio na nekoj od lista oao treceg centra liga jer igra tako i iznad svih ocekivanja.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Towns je ne najbolji rookie ove godine nego najbolji rookie u zadnjih Bog zna kolko godina. Okafor, D'Angelo, Porzingis, Booker i svi ostali se poredit s njim ne mogu. Inace D'Angela uzimam ispred Okafora all day long, alergican sam na centre koji su defanzivno horor, strava i uzas. Cak i da ne bude individualno bolji igrac, lakse ga je uklopiti u tim nego centra kojem je odbrana strani pojam.adriano_leite je napisao/la:Sta ce me on prozivati kad sam za Okafora pisao pred pocetak sezone i prvi dio sezone, a o Townsu nije bilo pojma da ce ovakav biti. Uostalom, on rece da je D'Angelo najveci potencijal, a ja sam to rekao za Okafora, a znamo da je Okafor mnogo vise pokazao od D'Angela u dosadasnjoj karijeri. Helem, smijesan je sto proziva jer je Booker bolji do sada od D'Angela, a kamoli Okafor.alemsa je napisao/la:![]()
Adriano prozivaju te
Dangalangelo ce biti najbolji igrac sa ovog drafta.Epidaurus je napisao/la:Bolji Okaformiki_92 je napisao/la:FTFYtips2292 je napisao/la:KAT ce za koju godinu biti najbolji igrac u ligi
![]()
[youtube][/youtube]

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
jedina slabost u njegovoj igri trenutno je sto tesko izlazi na kraj u odbrani sa fizicki dominantnim centrima 1 na 1, ali to je i razumljivo tek je 1. godina u ligi ima itekako vremena da ojacaIlCapitano je napisao/la: Prototip savršenog igrača. Momak stvarno osim 'neiskustva' nema slabosti. Užitak ga gledati.
ostalo je sve tu, nevjerovatan arsenal
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
adriano_leite je napisao/la:Sta ce me on prozivati kad sam za Okafora pisao pred pocetak sezone i prvi dio sezone, a o Townsu nije bilo pojma da ce ovakav biti. Uostalom, on rece da je D'Angelo najveci potencijal, a ja sam to rekao za Okafora, a znamo da je Okafor mnogo vise pokazao od D'Angela u dosadasnjoj karijeri. Helem, smijesan je sto proziva jer je Booker bolji do sada od D'Angela, a kamoli Okafor.alemsa je napisao/la:![]()
Adriano prozivaju te
Edit: uostalom Townsa sam stavio na nekoj od lista oao treceg centra liga jer igra tako i iznad svih ocekivanja.
samo cekaj narednu godinu,Okafor ima da ga jede

cak i ove godine nije tolika razlika,stim da KAT igra sa boljim igracima i mnogo laganih poena zabija.
Reci da trolujes sa tim da nije tolika razlika. Towns je za klasu najbolji ruki generacije.. i to sa cinjenicom da ova generacija nije uopste losa.
To sto igra sa boljim igracima je ujedno i razlog sto je uzimao manje suteva od Okafora. Tek je u skorije vrijeme poceo povezivati tekme sa vecim brojem suteva.. sto mu se i ne moze zamjeriti, jer npr. u zadnje cetiri tekme je na nekom prosjeku od 27 poena i 11 skokova uz fenomenalne procente.
I licno ne vidim da neko u Minnesoti postize mnogo lakih poena. Ni KAT, a ni ostali..
To sto igra sa boljim igracima je ujedno i razlog sto je uzimao manje suteva od Okafora. Tek je u skorije vrijeme poceo povezivati tekme sa vecim brojem suteva.. sto mu se i ne moze zamjeriti, jer npr. u zadnje cetiri tekme je na nekom prosjeku od 27 poena i 11 skokova uz fenomenalne procente.
I licno ne vidim da neko u Minnesoti postize mnogo lakih poena. Ni KAT, a ni ostali..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.