Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Hatuna

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Hatuna » 26 mar 2016, 02:22

szlaja je napisao/la:Konacno selektor koji zna za sta sluzi prijateljska utakmica. Isprobao je neke novajlije... mislim da smo naucili da nase najbolje igrace trebamo cuvati ko malo vode na dlanu. Adekvatne zamjene jos nemamo. Prosla su vremena kad smo imali top igrace u top formama. Godine stigle a zamjene nisu ni blizu. Kao sto Baho rece trebace nam puno borbe i trke da nadoknadimo nedostatak kvaliteta.
MESI PUNA PODRSKA
Hehe, tako je tako...Isprobao je Sunjica i Anicica kako ce funkcionsati ZAJEDNO protiv Belgije :tokralju: Budala, novi igraci se probaju tako sto ces ih polahko pridodavati jednog po jednog uz one koji su sto posto sigurni.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 mar 2016, 03:38

tekma protiv Luksemburga nam ne moze reci ama bas nista sto se tice igre, jer oni jednostavno nisu dostojan rival nasoj repki, ali bih pohvalio Mesu sto je dao priliku nekim drugim igracima da pokazu moze li se na njih racunat, a nadam se da ce i u buducnosti nastavit s ovakvom praksom

vec protiv Svice cemo moci reci nesto i o igri, jer ne vjerujem da ce tu Mesa nesto eksperimentisat

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 26 mar 2016, 04:24

Moze li pozvati Hodzica za utakmicu protiv Svicarske? :shifty:

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 26 mar 2016, 05:53

covjek je sve osim selektor..
nek nam je dragi bog na pomoci :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 mar 2016, 07:33

Ne moze tebi ni On pomoci.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kb80
Kontakt:

Post Postao/la kb80 » 26 mar 2016, 08:15

Hatuna je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Konacno selektor koji zna za sta sluzi prijateljska utakmica. Isprobao je neke novajlije... mislim da smo naucili da nase najbolje igrace trebamo cuvati ko malo vode na dlanu. Adekvatne zamjene jos nemamo. Prosla su vremena kad smo imali top igrace u top formama. Godine stigle a zamjene nisu ni blizu. Kao sto Baho rece trebace nam puno borbe i trke da nadoknadimo nedostatak kvaliteta.
MESI PUNA PODRSKA
Hehe, tako je tako...Isprobao je Sunjica i Anicica kako ce funkcionsati ZAJEDNO protiv Belgije :tokralju: Budala, novi igraci se probaju tako sto ces ih polahko pridodavati jednog po jednog uz one koji su sto posto sigurni.
oooo selektore, pa dje si ti svo ovo vrijeme...
nazovi Mesu i reci mu sta da radi nema smisla da ispada budala ...
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 mar 2016, 08:34

Alkemicar Mesa Mehmed Bazdarevic - nevjerovatno koliko je ogranicen i tupav. Safet mu se smije! Ko nama vodi selekciju krv ti yebem.
Nabacaj igraca, izbroj jedanaest, izbi, nabij... Covjek u strasnom bunilu. Mesa JEL' TAKO LOS HERION U FRANCUSKOJ?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 26 mar 2016, 08:43

Prijateljski mecevi su puni rupa pocev od taktike, pa do motivacije, pogotov kljucnih igraca a to je slucaj i kod mnogo jacih reprezentacija.

Mesa mora pojacati dva defanzivna bloka, a jedan od nacina je

-----Besa----Pjanic
------------?
-----Zuka----Sunjic---

Tek oko ove osnove moze graditi ostatak defanzive. Ocito da za svoju filozofiju trazi pokretne bokove, a mozda se nesto iskristalizira od ovih noviteta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 mar 2016, 09:08

Meša mi nije nikako jasan čemu pozivanje igrača koji su u katastrofalnoj formi i koji su nestandardni u svojim klubovima.Uopšte nije trebao zvati Spahića a ni Džeku nego dati šansu Hodžiću.Odavno je ova repka zrela za jedan rez al' Meša izgleda nema damu da to učini.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 26 mar 2016, 09:14

Ne znam, ali ova utakmnica je pokazala i vise nego sto sam mislio da ce pokazati. Nama ako ovi novi igraci budu prve zamjene, mi se ne mozemo nadati rezultatu ni protiv ekipa srednjeg doma. Protiv Luksemburga nisu mogli drzati sredinu terena, da nije bilo konstantnog pritiska Djurica i energije Besica posjed lopte bi bio 50 :50, ako ne i blago na strani Luksa.
Od novih Anicic je odigrao onako solidno, svidja mi se mirnoca kod njeg ako nista i Susic je bio ok, ali protiv Luksemburga ocjena ok nije bas neka pohvala.

Pristojnu zamjenu i igrace koji mogu u blizoj buducnosti biti u prvih 11 Mesa mora traziti u Cimirotu pa i u Tini. Pa Tino se pod onolikim pritiskom koji mu je kreirao njegov amidza kad ga je stavio u prvih 11 protiv Belgije pokazao kao ravnopravan medju ostalim saigracima i vazan kotacic u cupanju tog 1 b Belgijancima. Usao u utakmnicu sa dvije finte, jednim dobrim sutom, i ucestvovao u akciji kod gola, sve je to radio bez bojazi, onako karizmaticno kao da je dugo bio u reprezentaciji. Prava je steta sto Cimirot i Tino nisu na ovom okupljanju jer bi iz ovih prijateljskih izasli sa nekakvom nadom i optimizmom, a ovako sam veliki pesimist
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 mar 2016, 10:10

Poslije trećeg gola Pjanića smo vidjeli da Sabahudin Topalbećirević više nije za ozbiljnog fudbala, Meša reaguj.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 26 mar 2016, 10:50

Saurman je napisao/la:Meša mi nije nikako jasan čemu pozivanje igrača koji su u katastrofalnoj formi i koji su nestandardni u svojim klubovima.Uopšte nije trebao zvati Spahića a ni Džeku nego dati šansu Hodžiću.Odavno je ova repka zrela za jedan rez al' Meša izgleda nema damu da to učini.
:facepalm: :facepalm:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 mar 2016, 11:10

Effenberg je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Meša mi nije nikako jasan čemu pozivanje igrača koji su u katastrofalnoj formi i koji su nestandardni u svojim klubovima.Uopšte nije trebao zvati Spahića a ni Džeku nego dati šansu Hodžiću.Odavno je ova repka zrela za jedan rez al' Meša izgleda nema damu da to učini.
:facepalm: :facepalm:
Facepalmaj koliko hoćeš al' činjenica da je van forme totalno i da u najboljem slučaju može biti samo na klupi.Sinoć je promašio sve što se moglo promašiti i to protiv amatera, nastavi li ovako i u kvalifikacijama mi smo down.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 26 mar 2016, 11:15

Yebes ba Dzeke, Lulice, Pjanice, pa nekad birvaktile i Misketa i Salihovica, imamo mi nase potencijalne nedokazane sabane koji ce ih zamjeniti i to preko noci! :facepalm:

Sarma sine haj lezi.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 26 mar 2016, 11:21

Eto nek je Hodzic u formi :damn: :damn: :damn: :damn: De suti matere ti ...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 mar 2016, 11:21

Čovjek nije u stanju pogoditi gol sa pola metra o čemu mi pričamo.On je odavno izgubio volju za fudbalom, drastičan pad u igri i fizičkoj spremi se vidi i nakon prelaska u Romu gdje su mnogi govorili kako će se tamo preporoditi.Sad ga Roma ekspresno vraća u City a gdje će ga dalje poslati Bog zna ne bi me čudilo da završi u Turskoj.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 26 mar 2016, 11:42

Haha. Najgluplja smo nacija na dunjaluku.

Garda "BH selektora" prica o taktici u prijateljskoj utakmici protiv Luxemburga gdje smo probali B tim. Cestitam naucnici
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 26 mar 2016, 12:05

Ma ljudi pustite ba uskisla @sarma, nije valjo kiseli kupus, topla zima pa se usafto.

Ni ja nisam nesto za Mesu, ali kad dodju strucnjaci i kazu ne treba igrat Dzeko i Pjanic jedino mozes i odgovoriti sa :facepalm:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 mar 2016, 12:12

Ma ja šta fali što ne moźe pogoditi gol iz 10 šansi mi ćemo ga i dalje gurati u prvih 11 samo na račun stare slave.To nije jasno ovom gore lobotomcu njegov intelekt ne moźe obraditi više informacija istovremeno.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 26 mar 2016, 12:18

Dzekson je kapiten, karakter, igrac koji moze nositi odbranu na ledjima, njegove kretnje, naprosto iskustvo su od velikog znacaja za nasu repku.

Teska sezona u Italiji, al' znamo da je, ne tako davno (2013/14.), u 34 meca kao starter (epl/lp/fa) zabio 22 gola/8 asist za City.

Znamo da i pored ove brojke 34 nije bio standardan, pogotov ne u epl (poceo 23 meca), ali je pokazao znanje.

Ziceri su ti koji najvise bole i nadam se da ce ubrzo popraviti i taj segment.

Jedna Engleska i pored vrhunskog izbora gura Rooneya u pocetni iako je pomenuti u mnogo tezoj situaciji, ali se u fudbalu gledaju i neke druge stvari.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: L-Train, Sheyi i 18 gostiju.