Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DeeWa
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la DeeWa » 24 mar 2016, 14:30

ahmic je napisao/la:Ovaj Vahid Selimovic nije nas ili??
Zavisi kako uzmes to naš. Stari mu je rodjen u bosni. On je rodjen u luksemburgu kao i pjanic jer su protjerani tokom rata sa srbima...(da ne idemo u politiku). Tako da je rodjen u luksemburgu. Odakle mu srpsko drzavljanstvo pojma nemam. Vjerovatno jer mu je otac rodjen u bosni ali u tadasnjoj jugoslaviji pa ima pravo da igra za koju god zeli.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 24 mar 2016, 16:28

DeeWa je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Ovaj Vahid Selimovic nije nas ili??
Zavisi kako uzmes to naš. Stari mu je rodjen u bosni. On je rodjen u luksemburgu kao i pjanic jer su protjerani tokom rata sa srbima...(da ne idemo u politiku). Tako da je rodjen u luksemburgu. Odakle mu srpsko drzavljanstvo pojma nemam. Vjerovatno jer mu je otac rodjen u bosni ali u tadasnjoj jugoslaviji pa ima pravo da igra za koju god zeli.
Uzmem ovako,
Ja zivim.vani i kako da ima njihovo drzavljanstvo i ne kontam tog oca..Imam i ja sina i ne znam sta bi me moglo obmamit da igra za neke druge repke...Ne kontam ,svasta

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 24 mar 2016, 16:32

ahmic je napisao/la: Uzmem ovako,
Ja zivim.vani i kako da ima njihovo drzavljanstvo i ne kontam tog oca..Imam i ja sina i ne znam sta bi me moglo obmamit da igra za neke druge repke...Ne kontam ,svasta
Nije kod svakoga razvijena ta svijest, ne znam zašto te to čudi.
Ima roditelja koji ne žele da im dijete igra za njihovu domovinu jer im je ta druga država sve dala, onda dijete od malih nogu uče i to dijete ne zna ništa o domovini njegovih predaka.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 24 mar 2016, 21:07

Rokoko87 je napisao/la:
ahmic je napisao/la: Uzmem ovako,
Nije kod svakoga razvijena ta svijest, ne znam zašto te to čudi.
Ima roditelja koji ne žele da im dijete igra za njihovu domovinu jer im je ta druga država sve dala, onda dijete od malih nogu uče i to dijete ne zna ništa o domovini njegovih predaka.
Ima li on ikakve veze sa Srbijom??
Mogu razumit da igra za Francusku ili gdje je vec rodjen ,ali ako je iz Bosne a da.igra za Srbiju ,hm

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 25 mar 2016, 03:58

Izjava da nam je Bičakčić ono što je i Silva za Brazil je veoma retardirana jer imamo dosta stopera koji osciliraju u formi i igri, a Bičakčić je jedan od njih, jedini koji se izdvaja je Spahić.

Da Spahic nije pozvan kako se ocikivalo Bicakcic bi morao biti starter a naravno da je na jednoj poziciji nas starter nama isto sto i Njemacki starter njima, Brazilski Brazilu, itd, itd. Sta je tu retardirano, po meni jedino je retardirano nerazumijevenje ovoga i trpanje u drugi kontekste tipa poredjenje kao igraca Bicakcica i Silve .
jer nam je Bičakčić samo jedan od stopera u rotaciji i nije veliki problem

Ma da nije, imamo Sunjica, Anicica, Graovca, Vranjesa i Cocalica, sta ce nam Bicakcic, sta ce nam covjek koji je jedini uz Spahu igrao i proslu nedjelju i zadnjih 10 nedjelja i zadnji par godina u jednoj Bundes Ligi. Ma ako je ista retardirano onda je to izjava da nam Bicakcic ne znaci nista jer je "jedan od stopera u rotaciji". Sa kim u rotaciji sunce ti kalaisano.
Šutnuli ga nismo još, prijateljske utakmice su u pitanju i većina vas ne razumije to.

Ma da, a za Sunjica i Anicica nisu prijateljske kao niti za ijednog drugog igraca, vazno je da je on Bicu izostavio, yebem ga gubava.
Pisali ste kako je Meša idiot jer je šutnuo Salihovića, pa ga pozva na sljedeće okupljanje
Bolje da ga nije pozvo, ybo ga Salihovic. Momak sasvim pristojno odigrao protiv Velsa a on na njegovu poziciju sledecu utakmicu stavio VRANJESA pa sledecu COCALICA
pisali ste da je šutnuo Zukanovića, a momak povrijedjen bio a evo sada pišete da je šutnuo Bičakčića.
Da nije i Bicakcic povrijedjen? Covjek je izjavio da o svome izostavljanju zna samo ono sto je procitao u novinama kako ti to nazivas nego sutanje jednog reprezentativca sa prilicno dugim stazom bez rijeci objasnjenja.Budalastinja o probanju ne treba racunati kao argument, jer kako sam vec rekao ne moze se samo preko Bicinih ledja probati novi igraci. Uostalom ovo je i idealna prilika bila da se konacno pokaze moze li Bickacic na desnog beka, po mene je puno bolji od Vranjesa na toj poziciji. Neuporedivo je korisniji prema naprijed, ima jedan od najboljih centarsuteva u reprezentaciji.
ili pozvati igrače koje selektor želi isprobati ukoliko se radi o prijateljskim utakmicama i to je to.
Rekao sam vec, pricati o ovome u kontekstu SAMO Bicakcica je moronsko. Da nema Spahica, Pjanica, Lulica, Dzeke...da su tu Krunic, Hodzic, Bajic...pa da kazemo ovako je to samo pokusaj da se curan opravda.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 mar 2016, 11:18

Hatuna je napisao/la:
Izjava da nam je Bičakčić ono što je i Silva za Brazil je veoma retardirana jer imamo dosta stopera koji osciliraju u formi i igri, a Bičakčić je jedan od njih, jedini koji se izdvaja je Spahić.

Da Spahic nije pozvan kako se ocikivalo Bicakcic bi morao biti starter a naravno da je na jednoj poziciji nas starter nama isto sto i Njemacki starter njima, Brazilski Brazilu, itd, itd. Sta je tu retardirano, po meni jedino je retardirano nerazumijevenje ovoga i trpanje u drugi kontekste tipa poredjenje kao igraca Bicakcica i Silve .
jer nam je Bičakčić samo jedan od stopera u rotaciji i nije veliki problem

Ma da nije, imamo Sunjica, Anicica, Graovca, Vranjesa i Cocalica, sta ce nam Bicakcic, sta ce nam covjek koji je jedini uz Spahu igrao i proslu nedjelju i zadnjih 10 nedjelja i zadnji par godina u jednoj Bundes Ligi. Ma ako je ista retardirano onda je to izjava da nam Bicakcic ne znaci nista jer je "jedan od stopera u rotaciji". Sa kim u rotaciji sunce ti kalaisano.
Šutnuli ga nismo još, prijateljske utakmice su u pitanju i većina vas ne razumije to.

Ma da, a za Sunjica i Anicica nisu prijateljske kao niti za ijednog drugog igraca, vazno je da je on Bicu izostavio, yebem ga gubava.
Pisali ste kako je Meša idiot jer je šutnuo Salihovića, pa ga pozva na sljedeće okupljanje
Bolje da ga nije pozvo, ybo ga Salihovic. Momak sasvim pristojno odigrao protiv Velsa a on na njegovu poziciju sledecu utakmicu stavio VRANJESA pa sledecu COCALICA
pisali ste da je šutnuo Zukanovića, a momak povrijedjen bio a evo sada pišete da je šutnuo Bičakčića.
Da nije i Bicakcic povrijedjen? Covjek je izjavio da o svome izostavljanju zna samo ono sto je procitao u novinama kako ti to nazivas nego sutanje jednog reprezentativca sa prilicno dugim stazom bez rijeci objasnjenja.Budalastinja o probanju ne treba racunati kao argument, jer kako sam vec rekao ne moze se samo preko Bicinih ledja probati novi igraci. Uostalom ovo je i idealna prilika bila da se konacno pokaze moze li Bickacic na desnog beka, po mene je puno bolji od Vranjesa na toj poziciji. Neuporedivo je korisniji prema naprijed, ima jedan od najboljih centarsuteva u reprezentaciji.
ili pozvati igrače koje selektor želi isprobati ukoliko se radi o prijateljskim utakmicama i to je to.
Rekao sam vec, pricati o ovome u kontekstu SAMO Bicakcica je moronsko. Da nema Spahica, Pjanica, Lulica, Dzeke...da su tu Krunic, Hodzic, Bajic...pa da kazemo ovako je to samo pokusaj da se curan opravda.
Ovaj post ti je uzeo dosta vremena i mislim da ga sa pisanjem na temu Bicakcic samo gubis. Tesko je dokazivati nesto sto je samo po sebi jasno. Bicakcic je morao biti pozvan u izboru stopera koje imamo a sve drugo je bezobrazno i neobranjivo. Velika glupost Mehmeda Bazdarevica(ili nesto drugo).

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 25 mar 2016, 19:40

Jebbo majku hocemol ikad noramlnog selektora imat, da proba normalnu formaciju u prijateljskim sa igracima koji nemaju priliku da se pokazu.. **** 4-5-1 sa 2 zadnja vezna ko da je to neka nauka, i samo stavis svakog igraca na prirodnu poziciju a ne on gura ibisevica i djurica zajedno da igraju :puke:
This time next year we'll be millionaires.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 25 mar 2016, 21:22

NAPOLJE!!!

Musemic za selektora.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 25 mar 2016, 21:28

Usrace curan ovo. Samo da ne izgubimo.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

High

Post Postao/la High » 25 mar 2016, 21:28

Edisa Mulalića za selektora.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 mar 2016, 21:30

Ma Ješića, ali prvo treba par Brazilaca naturalizovati da popunimo pozicije koje su u deficitu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 25 mar 2016, 21:40

Ma daj Vojvodića ako ne moze Ješić..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 mar 2016, 21:42

Dajte onu koku što je otresla Papeta
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 25 mar 2016, 22:13

Hehe, da ne bi maestra iz Kelesije, popusi ga curan od Luksemburga...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 25 mar 2016, 22:18

Sramotno je da mi nikog nismo nadigrali sa Mesom kao selektorom. Ima moju podrsku, ali ova igra je sramotna. Da nije Pjanic usao, tesko da bismo mi dobili ove amatere. Sramota je da nemamo niti jednu uigranu akciju. Doduse, mozda Mesa nema kada da razmisli o taktici, jer stalno putuje i vrbuje nove igrace.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 25 mar 2016, 22:26

bhsport je napisao/la:Dajte onu koku što je otresla Papeta
Teleca glava, pa curan i ti bi sad jos i koku. :lol: :lol: :lol: :lol:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 mar 2016, 23:28

Pivopija je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Dajte onu koku što je otresla Papeta
Teleca glava, pa curan i ti bi sad jos i koku. :lol: :lol: :lol: :lol:
Šlag na kraju:)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Trunko
Kontakt:

Post Postao/la Trunko » 25 mar 2016, 23:33

Još jedna nesposobna spodoba koja ce se po standardu uhljebiti na par godina klepajuci masne pare svirajuci kurcu.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 25 mar 2016, 23:35

Dajte curku u supu vise!

Pape vrati se sve ti je oprosteno! Jbt postacu Papetovac i to ex post! :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 25 mar 2016, 23:58

Konacno selektor koji zna za sta sluzi prijateljska utakmica. Isprobao je neke novajlije... mislim da smo naucili da nase najbolje igrace trebamo cuvati ko malo vode na dlanu. Adekvatne zamjene jos nemamo. Prosla su vremena kad smo imali top igrace u top formama. Godine stigle a zamjene nisu ni blizu. Kao sto Baho rece trebace nam puno borbe i trke da nadoknadimo nedostatak kvaliteta.
MESI PUNA PODRSKA
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], hansbosna i 12 gostiju.