FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Götze je taman usao u formu i onda povreda.. Mislim da je on malo vise nesretan u zadnje dvije godine sto se tice tih povreda. Ali mi nije jasno sto mu Pep sad ne daje sansu. Volio bih da ostane u klubu, jos uvijek mislim da on moze uspjet u Bayernu.
Stefano Sturaro shrugged off criticism of Juventus for their Bayern Munich defeat and alleged ‘help’ from referees.
The midfielder sat down with Sky Sport Italia to discuss the campaign so far, including their Champions League exit in extra time.
“I am disappointed for the defeat, but not for the substitutions,” he argued.
“Don’t forget a couple of weeks earlier those same substitutions were crucial to draw the first leg level from 2-0 down, now people say they made Juventus lose.
“It’s always easy to talk from the outside, but you have to find yourself in certain situations to understand them.”
Their Serie A season got off to a dismal start, but since the end of October the Bianconeri have won 19 out of 20 games.
“We had a rough start with a new team and many of us were lacking experience, but then fitness levels improved and we got out of our shell, completing a fantastic climb back up.
“We certainly don’t want to let the Scudetto get away now. We can win it and it would be fantastic, because a fifth title in a row is something that would go down in history.
“The race is still open and it could end in the final round, so we can’t stop now.”
There was controversy after a 4-1 victory over Torino at the weekend, as Maxi Lopez’s goal was incorrect disallowed for what would’ve been 2-2 and Alex Sandro was fortunate to avoid a second yellow card.
What does Sturaro want to say when people claim Juve are helped by referees?
“I don’t feel like saying anything. We step on to the field and try to win, without help. If the others say we are helped then that’s their problem.”
e gledaj ti govana mafijaskih ko o cemu **** o postenju.Dzaba mafija ostaje mafija ,nemoze da steli sebi sudije u evropi pa im krivo mrs majku vam mafijasku uhljupsku kuknjava
,ne moze mafija da se pomiri da su drugi red evropskog fudbala i da nose etiket mafijaskog kluba.
Evo jedan clanak od prije 11 godina i mafijaskog pokusaja crno bjele cosa nostre iz torina da nam uzmu sanjola.
Predsednik minhenskog Bajerna Karl-Hajnc Rumenige uputio je teške uvrede na račun čelnika torinskog Juventusa, uporedivši ih sa mafijom.
“Ne želim više da imam bilo kakav kontakt sa rukovodstvom Juventusa i sportskim direktorom Lučanom Mođijem. Oni nisu džentlmeni, oni su mafija”, rekao je Kale za u intervjuu za Bild.
Sukob između dva evropska velikana prouzrokovao je još uvek neizvesni status Vilja Sanjola. Francuski bek ima ugovor sa Bajernom do sledećeg leta, a Juventus je daleko stigao u pregovorima sa njim. Problem je u tome što Italijani, suprotno propisima FIFA, pre razgovora sa igračima nisu stupili u kontakt sa njegovim trenutnim klubom.
Možda jedno otimanje igraćča i ne bi bilo problem, ali se identična stvar dogodila prošle godine, kada je Hrvat Robert Kovač bez obeštećenja prešao Alpe u pravcu jugozapada.
Juventus i Bajern sastali su se u Ligi šampiona ove i prošle sezone. Oba puta Juventus je osvajao prvo, a Bajern drugo mesto u grupi.
Mafija sa dna kace fuj od kluba
The midfielder sat down with Sky Sport Italia to discuss the campaign so far, including their Champions League exit in extra time.
“I am disappointed for the defeat, but not for the substitutions,” he argued.
“Don’t forget a couple of weeks earlier those same substitutions were crucial to draw the first leg level from 2-0 down, now people say they made Juventus lose.
“It’s always easy to talk from the outside, but you have to find yourself in certain situations to understand them.”
Their Serie A season got off to a dismal start, but since the end of October the Bianconeri have won 19 out of 20 games.
“We had a rough start with a new team and many of us were lacking experience, but then fitness levels improved and we got out of our shell, completing a fantastic climb back up.
“We certainly don’t want to let the Scudetto get away now. We can win it and it would be fantastic, because a fifth title in a row is something that would go down in history.
“The race is still open and it could end in the final round, so we can’t stop now.”
There was controversy after a 4-1 victory over Torino at the weekend, as Maxi Lopez’s goal was incorrect disallowed for what would’ve been 2-2 and Alex Sandro was fortunate to avoid a second yellow card.
What does Sturaro want to say when people claim Juve are helped by referees?
“I don’t feel like saying anything. We step on to the field and try to win, without help. If the others say we are helped then that’s their problem.”
e gledaj ti govana mafijaskih ko o cemu **** o postenju.Dzaba mafija ostaje mafija ,nemoze da steli sebi sudije u evropi pa im krivo mrs majku vam mafijasku uhljupsku kuknjava

Evo jedan clanak od prije 11 godina i mafijaskog pokusaja crno bjele cosa nostre iz torina da nam uzmu sanjola.
Predsednik minhenskog Bajerna Karl-Hajnc Rumenige uputio je teške uvrede na račun čelnika torinskog Juventusa, uporedivši ih sa mafijom.
“Ne želim više da imam bilo kakav kontakt sa rukovodstvom Juventusa i sportskim direktorom Lučanom Mođijem. Oni nisu džentlmeni, oni su mafija”, rekao je Kale za u intervjuu za Bild.
Sukob između dva evropska velikana prouzrokovao je još uvek neizvesni status Vilja Sanjola. Francuski bek ima ugovor sa Bajernom do sledećeg leta, a Juventus je daleko stigao u pregovorima sa njim. Problem je u tome što Italijani, suprotno propisima FIFA, pre razgovora sa igračima nisu stupili u kontakt sa njegovim trenutnim klubom.
Možda jedno otimanje igraćča i ne bi bilo problem, ali se identična stvar dogodila prošle godine, kada je Hrvat Robert Kovač bez obeštećenja prešao Alpe u pravcu jugozapada.
Juventus i Bajern sastali su se u Ligi šampiona ove i prošle sezone. Oba puta Juventus je osvajao prvo, a Bajern drugo mesto u grupi.
Mafija sa dna kace fuj od kluba

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- anelbavarac
- Kontakt:
30 mil. Spremno za desnog beka Arsenala, Bellerina.
Bellerin je navodno izricita zelja Ancelottia.
Bellerin je navodno izricita zelja Ancelottia.
Bellerin bi bio odličan, ne pada mi na pamet bolja opcija. I cijena je prihvatljiva, samo što se meni to i dalje čini malo nerealno.
A i Barcelona ga zove, prošao je njihovu omladinsku školu.
A i Barcelona ga zove, prošao je njihovu omladinsku školu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Benatia opet povrijedjen. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Loža je u pitanju. Može odsustvovati pet dana a može i dva mjeseca.Omerbavarac je napisao/la:Benatia opet povrijedjen.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Prodat na kraju sezone da se uzme barem koja para i dovest dva stopera Mustafi i LaporteOmerbavarac je napisao/la:Benatia opet povrijedjen.

Mustafi nije kvalitet za Bayern a onaj koji to jest Laporte je doživio tešku povredu tako da odpada iz kombinacija.Bayern@heart je napisao/la:Prodat na kraju sezone da se uzme barem koja para i dovest dva stopera Mustafi i LaporteOmerbavarac je napisao/la:Benatia opet povrijedjen.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bayern@heart je napisao/la:Prodat na kraju sezone da se uzme barem koja para i dovest dva stopera Mustafi i LaporteOmerbavarac je napisao/la:Benatia opet povrijedjen.
Calciomercato | Bayern have agreed deal with Juventus for the transfer of Mehdi Benatia in the summer
#Calciomercato, qui Bayern: #Benatia alla Juventus, accordo fatto per 24 milioni di euro
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
samo puna cjenaphily je napisao/la:Bayern@heart je napisao/la:Prodat na kraju sezone da se uzme barem koja para i dovest dva stopera Mustafi i LaporteOmerbavarac je napisao/la:Benatia opet povrijedjen.Calciomercato | Bayern have agreed deal with Juventus for the transfer of Mehdi Benatia in the summer#Calciomercato, qui Bayern: #Benatia alla Juventus, accordo fatto per 24 milioni di euro
Mamicu im njihovu mafijasku.
Molim mafiji za 24 mil.

Ako je vec ovako obda idemo po treceg francuza laportea iako je povredjen a cjena ce mu sigurno pasti .MOgli bi nekako sled sezone prezivjeti jedno vrijeme do momcina ne stane na noge.Boa Martinez Laporte neprocjenjivo.

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
- Bayern@heart
- Kontakt:
Costulja zabio za karioke poslije 39 sekundi
protiv Urugvaja , ali na njegovu žalost D.luiz i Ostatak odbrane karioka prosuli vodstvo od dva nula i ostali na jednom bodu.
Što se tiče zamjena za benatiju i stubera može i onaj Gimenez iz atl.Madrida i ili Stones iz Evertona

Što se tiče zamjena za benatiju i stubera može i onaj Gimenez iz atl.Madrida i ili Stones iz Evertona
Ballerin je najbolja opcija i bio bi to odlican posao. Ako i ne bi uspio kod nas za koju godinu ga i dalje mozemo utopit nekome za veliku lovu posto je mlad.
meni taj Bellerin i nije neki igrac za beka previse lako u odbrani ispada, mozda zbog toga sto je karijeru poceo kao krilo, ako ce Bellerina dovoditi, onda bolje da su Weisera ostavili...
AS | Bayern sent an emissary to hold talks with Juventus and Real Madrid over Álvaro Morata's situation
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Volio bi Benatiu vidjeti u sezoni kod Karla, mozda bi se preporodio. Ako ode u Juve mislim da ce tamo ponovo biti jedan od najboljih stopera.
- Centre forward
- Kontakt:
Čak i ako ga naši prodaju, naći će se vrhunska zamjena. MORA. Samo da otkupimo Comana.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

- FranckRibery
- Kontakt:
Ja sam uvjeren da bi nama sjeo ovaj Tah iz Leverkusena. Fina gradja, nije spor, mlad i ima potencijala i moze se uzeti za jeftine pare. 

-
- Kontakt:
Od ovog što si naveo jedino stoji da je mlad, ovo ostalo je daleko od istine. Smiješan igrač aka Breno 2 daleko mu kuća od Baye bila.FranckRibery je napisao/la:Ja sam uvjeren da bi nama sjeo ovaj Tah iz Leverkusena. Fina gradja, nije spor, mlad i ima potencijala i moze se uzeti za jeftine pare.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma bezveze igrač, evo kako uđe Njemačka hat-trick popuši.Bundesliga je napisao/la:Od ovog što si naveo jedino stoji da je mlad, ovo ostalo je daleko od istine. Smiješan igrač aka Breno 2 daleko mu kuća od Baye bila.FranckRibery je napisao/la:Ja sam uvjeren da bi nama sjeo ovaj Tah iz Leverkusena. Fina gradja, nije spor, mlad i ima potencijala i moze se uzeti za jeftine pare.
Nama će trebati stoper, ali problem što unutar Bundeslige jedino svjetski kvalitet ima Toprak.
Ali s obzirom na Brku moraćemo tražiti van Njemačke, Benatia se definitivno nije proslavio, on kao da nije najzadovoljniji u Minhenu, ne godi mu klima šta li, 70-30 je za njegov odlazak, to ja ovako mislim i predviđam.
Pošto Alonso već sada nije više za standardnog, vjerujemo kako će Anceloti Martina vratiti na 6, ili neće?

Onda mislimo da nam treba jedan svjetski stoper i jedna kvalitetna pričuva, zavisno od ovog gore.
Novi trener je tu, biće odlazaka-dolazaka sigurno, možda i nenadanih

No, hajmo mi sada fokus baciti na ostatak sezone, da ne zatrpavamo stranice bespotrebnim i neprovjerenim informacijama.

- FranckRibery
- Kontakt:
Ma dobro, zato se i razlikujemo sto svako ima drugacije misljenje. Momak realno nije kriv ni za jedan gol danas, ne vidim zasto sve svaljujete na jednog igraca opcenito, kad igraju njih 11. Dva gola kraj Rudigera pala.Klare je napisao/la:Ma bezveze igrač, evo kako uđe Njemačka hat-trick popuši.Bundesliga je napisao/la:Od ovog što si naveo jedino stoji da je mlad, ovo ostalo je daleko od istine. Smiješan igrač aka Breno 2 daleko mu kuća od Baye bila.FranckRibery je napisao/la:Ja sam uvjeren da bi nama sjeo ovaj Tah iz Leverkusena. Fina gradja, nije spor, mlad i ima potencijala i moze se uzeti za jeftine pare.
Nama će trebati stoper, ali problem što unutar Bundeslige jedino svjetski kvalitet ima Toprak.
Ali s obzirom na Brku moraćemo tražiti van Njemačke, Benatia se definitivno nije proslavio, on kao da nije najzadovoljniji u Minhenu, ne godi mu klima šta li, 70-30 je za njegov odlazak, to ja ovako mislim i predviđam.
Pošto Alonso već sada nije više za standardnog, vjerujemo kako će Anceloti Martina vratiti na 6, ili neće?![]()
Onda mislimo da nam treba jedan svjetski stoper i jedna kvalitetna pričuva, zavisno od ovog gore.
Novi trener je tu, biće odlazaka-dolazaka sigurno, možda i nenadanih, svejedno zanimljivo ljeto je pred nama.
No, hajmo mi sada fokus baciti na ostatak sezone, da ne zatrpavamo stranice bespotrebnim i neprovjerenim informacijama.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.