FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako odjednom nema hurtic licenccu?Neces svako kolo milju pljunuti!
Bar ovaj dio Uprave koji se bavi sportskim dijelom i transfer politikom mora da leti! I tu MORAJU doci sposobni ljudi,profesionalci,koji ce odgovarati za svoj posao.
Mnogi stalno traze argumente,pa evo kada je ovaj dio u pitanju argumenata ima za izvoz.
-losa kadrovska politika,sumnjivi menadzeri u i oko kluba je rezultirala stalnim smjenama trenera,dovodenjem igraca od kojih nije bilo koristi. Ovo je rezultiralo ogromn stetama po klub i u finansijskom i u sportskom aspektu.
-trenutni los plasman kluba i ispadanje iz KUP- na sramotan nacin su samo epilog ovoga gore i sto je najgore nema naznaka poboljsanju.
Zar se ne slazete da je ovo argument? I to vrlo ozbiljan argument! Klub koji nema dugova i koji ima finansijsku podlogu kakvu ima da dozvoli sebi da bude u ovakvoj poziciji?!
I zar se ne slazete da je vrijeme da neko odgovara i preuzme odgovornost za ovo?
Sto neko rece 'imali su ferarija,a vozili ga kao fiata'. E onda ti ga treba oduzeti i dati nekome ko zna da iskoristi njegove performanse.
Na koji nacin ce to da se desi najmanje je bitno,smjena kompletne garniture,smjena samo onih koji se bave sportskim dijelom,neka reforma tako sto ce se postojecim pridruziti ljudi od struke...,kako god!?
Samo nesto mora!
Mnogi stalno traze argumente,pa evo kada je ovaj dio u pitanju argumenata ima za izvoz.
-losa kadrovska politika,sumnjivi menadzeri u i oko kluba je rezultirala stalnim smjenama trenera,dovodenjem igraca od kojih nije bilo koristi. Ovo je rezultiralo ogromn stetama po klub i u finansijskom i u sportskom aspektu.
-trenutni los plasman kluba i ispadanje iz KUP- na sramotan nacin su samo epilog ovoga gore i sto je najgore nema naznaka poboljsanju.
Zar se ne slazete da je ovo argument? I to vrlo ozbiljan argument! Klub koji nema dugova i koji ima finansijsku podlogu kakvu ima da dozvoli sebi da bude u ovakvoj poziciji?!
I zar se ne slazete da je vrijeme da neko odgovara i preuzme odgovornost za ovo?
Sto neko rece 'imali su ferarija,a vozili ga kao fiata'. E onda ti ga treba oduzeti i dati nekome ko zna da iskoristi njegove performanse.
Na koji nacin ce to da se desi najmanje je bitno,smjena kompletne garniture,smjena samo onih koji se bave sportskim dijelom,neka reforma tako sto ce se postojecim pridruziti ljudi od struke...,kako god!?
Samo nesto mora!
- ElCartel11
- Kontakt:
zagorski je napisao/la:Bar ovaj dio Uprave koji se bavi sportskim dijelom i transfer politikom mora da leti! I tu MORAJU doci sposobni ljudi,profesionalci,koji ce odgovarati za svoj posao.
Samo nesto mora!

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoces, do kraja sezone ce biti ovako. 4 milje ce jos platiti.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako odjednom nema hurtic licenccu?Neces svako kolo milju pljunuti!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cekaj malo. Ako sam dobro razumio,kod nas direktor fudbalske akademiju i v.d. ŠSŠ nema profi trenersku licencu?!?!MortemHz je napisao/la:Hoces, do kraja sezone ce biti ovako. 4 milje ce jos platiti.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako odjednom nema hurtic licenccu?Neces svako kolo milju pljunuti!
-
- Kontakt:
Kako 4,ako je 8 kola do kraja,nema veze jesmol domacini ili gosti mislim da se to placa u oba slucaja
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zar nije svaku tekmu,a ne svaku domaci to dode 8 milja!MortemHz je napisao/la:Hoces, do kraja sezone ce biti ovako. 4 milje ce jos platiti.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako odjednom nema hurtic licenccu?Neces svako kolo milju pljunuti!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, 8 milja, moja greska. Osim ako ne srede nesto u medjuvremenu jer koliko ja znam on ima neku licencu e sad sta je u pitanju ne znam..mozda nije upisan bio odmah.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Uvijek treba kritikovati i kad je sve ok treba dlaku u jajatu traziti,da se ne bi opustili,ti si taj uvijek bio i ja ti nemam sta zamjeriti,kako se situacija mijenja,do prije par mjeseci svi su te napadali kad si nesto protiv Dine i uprave napisao,tad su bili nedodirljivi,a sad su svi protiv njih,pogotovo Dine:salut:Evander je napisao/la:RedEvil je napisao/la:E'o @evandera za direktora,on se sam namece za tu poziciju,zato on najvise proziva upravu i Dinu,borba za vlast![]()
Hvala, ne zanima me.
Trenutno sam zadovoljan ovim cim se bavim.
A ne zelim ni da se kacim sa Facom, Muminovicem i slicnom

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Bra'o tebrazagorski je napisao/la:Bar ovaj dio Uprave koji se bavi sportskim dijelom i transfer politikom mora da leti! I tu MORAJU doci sposobni ljudi,profesionalci,koji ce odgovarati za svoj posao.
Samo nesto mora!

grb sto kuca,umjesto srca
- egzodus1946
- Kontakt:
@molotovljev idi na temu Borca, ubjedjuj ih da nije cijeli stadion skandirao ratku mladicu
saopstenje fks u prevodu po naski sto bi rekli.
Mislim da se uprava, a najmanje Dino, nije nasekirala ni sekunde zbog saopstenja HORDI... kad nam bude Amidza pisao onda se mozemo
noge hvatati, a ovako skupina probisvjeta, narkomana, krezubih papaka koji se izmedju sebe biju na sjeveru ne izgleda kao
neka ozbiljna skupina koja se izašta pita, a najmanje o tome ko treba da bude u upravi... zalite se uefi
sto znaci boli vas kur,ac sta mi radimo,radicemo tako i dalje,!
Izvinite,bahati ste bahati,vi ko fol intelektualaci,vjeruj da je SJEVER OZBILJNA
SKUPINA,a to ce se i vidjeti!, Vi ste malo pogrijesili,skupina probisvjeta,narkomana,reketasa,krimanalaca raznih kalibara je
u VIP lozi,!!meni se cini i Baljak se sluzio takvom retorikom,i znamo kako je zavrsilo!! a mozda vam ni uefa nece pomoci!!
copy paste sa jednog portala
Mislim da se uprava, a najmanje Dino, nije nasekirala ni sekunde zbog saopstenja HORDI... kad nam bude Amidza pisao onda se mozemo
noge hvatati, a ovako skupina probisvjeta, narkomana, krezubih papaka koji se izmedju sebe biju na sjeveru ne izgleda kao
neka ozbiljna skupina koja se izašta pita, a najmanje o tome ko treba da bude u upravi... zalite se uefi

sto znaci boli vas kur,ac sta mi radimo,radicemo tako i dalje,!
Izvinite,bahati ste bahati,vi ko fol intelektualaci,vjeruj da je SJEVER OZBILJNA
SKUPINA,a to ce se i vidjeti!, Vi ste malo pogrijesili,skupina probisvjeta,narkomana,reketasa,krimanalaca raznih kalibara je
u VIP lozi,!!meni se cini i Baljak se sluzio takvom retorikom,i znamo kako je zavrsilo!! a mozda vam ni uefa nece pomoci!!
copy paste sa jednog portala
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I onda pricamo o napredku i Europskom Saraajevuzagorski je napisao/la:Cekaj malo. Ako sam dobro razumio,kod nas direktor fudbalske akademiju i v.d. ŠSŠ nema profi trenersku licencu?!?!MortemHz je napisao/la:Hoces, do kraja sezone ce biti ovako. 4 milje ce jos platiti.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako odjednom nema hurtic licenccu?Neces svako kolo milju pljunuti!

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Alaselamet 

-
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJE, KOMPLET, SVE!!!!zagorski je napisao/la:Cekaj malo. Ako sam dobro razumio,kod nas direktor fudbalske akademiju i v.d. ŠSŠ nema profi trenersku licencu?!?!MortemHz je napisao/la:Hoces, do kraja sezone ce biti ovako. 4 milje ce jos platiti.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako odjednom nema hurtic licenccu?Neces svako kolo milju pljunuti!

Sutra i mali Hadzic protiv TOSK-a.
Hjoooooooj mmmmmm aaaaaaa, pa huprava napoljeee! Sveeee!
Zajebancija bolan koji ti qurac.
Možda je čovjek malo popioaleksandar_veliki je napisao/la:Ovakvi postovi ce biti brisani u buducnosti. Pa na sta ovo lici.Memara je napisao/la:Sutra i mali Hadzic protiv TOSK-a.

Ovakve utakmice su prava prilika da se ovi malađi malo ubace u kombinacije.
Ja samo čekam da mali Šeki potpiše ugovor. Reče sinoć d amu je velika želja da zaigra za prvi tim, valjda nije šuplja.
Ma pogresno ste shvatili! 
Svaka cast Hurticu sto ce sutra i mali Hadzic dobiti svoju priliku
Ovo za Hupravu je bilo posebno...

Svaka cast Hurticu sto ce sutra i mali Hadzic dobiti svoju priliku

Ovo za Hupravu je bilo posebno...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, kogmagie46, Lecler, napoleon72, OsmanhodzicBuco, Tatamata1946, Varijantas8 i 50 gostiju.