FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Borac tvrd ,mada je Partizan los .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Evander je napisao/la:RedEvil je napisao/la:E'o @evandera za direktora,on se sam namece za tu poziciju,zato on najvise proziva upravu i Dinu,borba za vlast![]()
Hvala, ne zanima me.
Trenutno sam zadovoljan ovim cim se bavim.
A ne zelim ni da se kacim sa Facom, Muminovicem i slicnom
prilichno komformistichki stav za ovoliko poseravanje
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Alen Škoro
- Kontakt:
Generalno su ljudi nepismeni, neinformisani i licemjerni, tako da ih i ne treba shvatiti ozbiljno.Mokes je napisao/la:Sad ce te prozvati Dininim placenikom.Alen Škoro je napisao/la:Kako malo treba da se pitarluk probudi.![]()
Inace, sve ove godine smo navikli na trofeje i grupne faze evropskih takmicenja.
Previse mastate i igrate FM-a.
Danas ste uz Dinu, sutra niste, danas ste uz Benku, sutra ne valja, isto je i sa Husrefom bilo i sa mnogim drugim. Zato i jesmo gdje jesmo. Takvi ljudi ne trebaju FK Sarajevu, a ni planeti zemaljskoj.
Kakav kriminal ? Svako je nevin dok se ne dokaze suprotno.
Sad su oni veći navijači od nas, jer tjeraju upravu, a mi smo kao s Marsa pali i ne želimo dobro klubu što hvala Bogu imamo mozak da vidimo kako stvari stoje.
Nikad mi masa nije krojila mišljenje, niti će.

Inače smo svih ovih godina bili nivo Juventusa, pa svake godine osvajali po jedan trofej, nekad je i tripleta znala zalutati.

... hajmo se malo vratiti u realnost

NON MOLLARE MAI
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Partizan nije dosao ni sa drugom ekipom vec sa omladinskom skolom sa 2 ili 3 igraca koja su malo starija, nije ovo mjerilo.Majkl je napisao/la:Borac tvrd ,mada je Partizan los .
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Dojučerašnji drugoligaš i ekipa koja ništa osim noćnog turnira nije usvojila u 100 godina nas nabila s pola snage na po' Koševa. Ali bitan je finansijski plus. A to što se pogrešnim odlukama bez pravog pojačanja proda dobar dio nosioca igre i onda se još probije nekako i budžet u međuvremenu... SDA mentalitet, nek se ne puca dobro je.joker90 je napisao/la:To je to! Navijamo za fudbalski klub i ocekujemo rezultate na terenu, a ne finansijske pluseve od kojih koristi imaju samo ove taldzije i uhljebi!Arhitekt je napisao/la:Nek se posluje pozitivno, to sto nam se doslovno citava Bosna i Hercegovina smije i se zadovoljavamo Evropom to nije bitno.
@Alen Škoro bolan Zrinjski nisi mogao pobjediti u tri tekme, plus zijanio na koševu... Sloboda te popiškila na Koševu, prodavanje igrača - nedovođenje zamjena, raskidi koji su doveli do probijanja budžeta... Mani se ti demagogije i sarkazma, de da se objektivno sve gleda ne samo jedna strana.
Samo Saraj'vo.
Dolazi li ko braćo u Tešanj sutra ? Ima li ovdje ko na forumu iz regije te 
Očekuje se pun stadion, ipak aktuelni prvak dolazi

Dolazi @joker.BelminM23 je napisao/la:Dolazi li ko braćo u Tešanj sutra ? Ima li ovdje ko na forumu iz regije te
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta ovo borac ako ne isplati nece igrati tekmu s nama?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slikaj nam ako budes isaoBelminM23 je napisao/la:Dolazi li ko braćo u Tešanj sutra ? Ima li ovdje ko na forumu iz regije te

Kako se rodjaci pojave na forumu kad treba braniti uhljebe, a niko da napise bar jedan primjer neceg dobrog sto nam se desilo u zadnjih godinu i vise.. 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
I na to sve dodaj atmosferu koja trenutno vlada i radi koje siguran sam mnogi igrači jedva čekaju da se ispale iz FKS čim dobiju prvu priliku...ali bit' će da su i za to navijači krivi jer su "huškači" i "remetilački faktor"!PitarBordo je napisao/la:Dojučerašnji drugoligaš i ekipa koja ništa osim noćnog turnira nije usvojila u 100 godina nas nabila s pola snage na po' Koševa. Ali bitan je finansijski plus. A to što se pogrešnim odlukama bez pravog pojačanja proda dobar dio nosioca igre i onda se još probije nekako i budžet u međuvremenu... SDA mentalitet, nek se ne puca dobro je.joker90 je napisao/la:To je to! Navijamo za fudbalski klub i ocekujemo rezultate na terenu, a ne finansijske pluseve od kojih koristi imaju samo ove taldzije i uhljebi!Arhitekt je napisao/la:Nek se posluje pozitivno, to sto nam se doslovno citava Bosna i Hercegovina smije i se zadovoljavamo Evropom to nije bitno.
@Alen Škoro bolan Zrinjski nisi mogao pobjediti u tri tekme, plus zijanio na koševu... Sloboda te popiškila na Koševu, prodavanje igrača - nedovođenje zamjena, raskidi koji su doveli do probijanja budžeta... Mani se ti demagogije i sarkazma, de da se objektivno sve gleda ne samo jedna strana.

Ove smrdave idiote, koji žive u devedesetim, u subotu treba nabiti nogom i poslati ih u Prvu ligu RS-a.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce jako tesko zbog uzarene atmosfere a mozemo ih vrlo lagano gurnuti u ambis.High je napisao/la:Ove smrdave idiote, koji žive u devedesetim, u subotu treba nabiti nogom i poslati ih u Prvu ligu RS-a.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 25 mar 2016, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
MortemHz je napisao/la:
Slikaj nam ako budes isao
Mogu ovakve slike ?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moze Bela moj, ako mozes samo par slikica bio bih ti zahvalan a sjecam se ovih slikaBelminM23 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:
Slikaj nam ako budes isao
Mogu ovakve slike ?![]()

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Interesantno je kako je Borac uvijek pred fol nekom suspenzijom pred utakmice sa nama. Dodik il' neki lola im vazda da pare i onda se još više nafuraju pred nas.
Samo da pitam što smo opet dobili kaznu, nije bilo baklji, nije valjda zbog dva topovska? Riječ je o 1.000 KM
Samo da pitam što smo opet dobili kaznu, nije bilo baklji, nije valjda zbog dva topovska? Riječ je o 1.000 KM
SARAJEVO
A ovo je punac..Samo jedan od svijetlih primjera koji dize ugled naseg kluba..Mokes je napisao/la:To su ti navijaci koji spasavaju klub

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
To su ti euri momcino.Rinuka je napisao/la:A ovo je punac..Samo jedan od svijetlih primjera koji dize ugled naseg kluba..Mokes je napisao/la:To su ti navijaci koji spasavaju klub

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato sto nije bio licencirani trener na klupi.fico je napisao/la:Interesantno je kako je Borac uvijek pred fol nekom suspenzijom pred utakmice sa nama. Dodik il' neki lola im vazda da pare i onda se još više nafuraju pred nas.
SARAJEVO-SLAVIJA
FK „Sarajevo“- novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (kršenje čl. 17 Propozicija takmičenja BH T PL BiH-nema prijavljenog licenciranog glavnog trenera u zapisniku sa utakmice);
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fouzi1, Fudo, napoleon72, Posejdon, skank, traktori46 i 43 gosta.