FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlatandr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlatandr » 25 mar 2016, 15:19

Volim te Zeljo!!!

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 25 mar 2016, 15:26

zlatandr je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/reprezentativac ... ica/19167/
Koji je ovo gigant :D
Dobre price se daleko cuju. Svi govorimo, da je ovo rijetko zabiljezeno u svijetu fudbala. Samo ova akcija govori zapravo koliko je nas Zeljo velik. Samo nastaviti sa dobrim igrama, iducu utakmicu shvatiti kao fnale Mundijala i jos vise zaprijetiti "nedodirljivim" u borbi za titulu. Mozemo uz malo srece do titule. Citirat cu sam sebe na kraju sezone :bih:

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 25 mar 2016, 15:32

samoplavi je napisao/la:
Dobre price se daleko cuju. Svi govorimo, da je ovo rijetko zabiljezeno u svijetu fudbala. Samo ova akcija govori zapravo koliko je nas Zeljo velik. Samo nastaviti sa dobrim igrama, iducu utakmicu shvatiti kao fnale Mundijala i jos vise zaprijetiti "nedodirljivim" u borbi za titulu. Mozemo uz malo srece do titule. Citirat cu sam sebe na kraju sezone :bih:
Ovakvu ljepotu ni u snu nisam mogao očekivati! Kako je lijepo biti navijač Zelje ovih dana :clap: E sad kad bi i Pirlo jedno 100 stolica poklonio haha nek slijedi primjer saigraca :D
Volim te Zeljo!!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 mar 2016, 15:32

slika

Bolest zvana Zeljo hara planetom. :kafa:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 25 mar 2016, 15:42

zlatandr je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
Ovakvu ljepotu ni u snu nisam mogao očekivati! Kako je lijepo biti navijač Zelje ovih dana :clap: E sad kad bi i Pirlo jedno 100 stolica poklonio haha nek slijedi primjer saigraca :D
Uzelo je maha i to je ono sto je najbolje. Sigurno ce biti jos donacija od poznatih imena iz svih zivnotnih svera. Cudo je Zeljo, cudo. Lomili ga mnogo puta al nisu ga slomili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 mar 2016, 20:37

Samo da se sve završi do Evrope. Ima se mnogo posla, ne smijem ni zamisliti kakvi bi komentari dusmana bili, a imamo ih, ukoliko bi se nesto zakomplikovalo.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 25 mar 2016, 22:54

Svaka cast na ovom projektu obnove grbavice.Imali neko informaciju koliko ce biti postvljeno stolica na istok,tj da li ce se dici ova tribina za jos jedan red ili dva eventualno.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 25 mar 2016, 22:58

konjicanin01 je napisao/la:Svaka cast na ovom projektu obnove grbavice.Imali neko informaciju koliko ce biti postvljeno stolica na istok,tj da li ce se dici ova tribina za jos jedan red ili dva eventualno.
To ni pobjegulje insajderi ne znaju :). Ima grafika na sluzbenoj, ne znam moze li se tu sta vidjeti.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 mar 2016, 00:47

konjicanin01 je napisao/la:Svaka cast na ovom projektu obnove grbavice.Imali neko informaciju koliko ce biti postvljeno stolica na istok,tj da li ce se dici ova tribina za jos jedan red ili dva eventualno.
Sad imamo ozbiljniju upravu i jako je tesko doci do tacnih informacija, nazalost insajderi su pali u drugi plan i jako im je tesko :lolno: Uglavnom to nije uslov za evropu mozda i ne bude zavrseno u skorije vrijeme jer ima bitnijih stvari.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 26 mar 2016, 11:49

plavousrcu je napisao/la:Samo da se sve završi do Evrope. Ima se mnogo posla, ne smijem ni zamisliti kakvi bi komentari dusmana bili, a imamo ih, ukoliko bi se nesto zakomplikovalo.
Bice to zavrseno sto posto. Iako sam imao neke primjedbe na rad Uprave, dokazali su da su ozbiljni ljudi. Ne bi se oni igrali s najavama da nisu sigurni da ce biti zavrseno.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 mar 2016, 12:39

TikTak je napisao/la:Sedam dana do Olimpica. Sporo vrijeme prolazi, a nije nam vala ova pauza ni trebala. Treba ozbiljno shvatiti Olimpic, pogotovo jer ih vodi Oda koji je stari premijerligaski vuk. Njima treba pobjeda, usudio bi se reci da im ni bod puno ne znaci, al igrat ce na nulu sigurno pa ako sta naprave iz kontre. Ocekujem Acu spremnog jer Hodzurda mi ne ulijeva povvjerenje.
Ne plasim se Olimpica. Mi smo u velikom naletu i nas danas mnogo bolje ekipe od Olimpica ne mogu zaustaviti. Rijesit cemo ih u prvih pola sata. Oni neka bodove spasa traze van naseg doma. Tu se vise niko ne spasava.

zaboljegzelju
Kontakt:

Post Postao/la zaboljegzelju » 26 mar 2016, 15:14

TikTak je napisao/la:Sedam dana do Olimpica. Sporo vrijeme prolazi, a nije nam vala ova pauza ni trebala. Treba ozbiljno shvatiti Olimpic, pogotovo jer ih vodi Oda koji je stari premijerligaski vuk. Njima treba pobjeda, usudio bi se reci da im ni bod puno ne znaci, al igrat ce na nulu sigurno pa ako sta naprave iz kontre. Ocekujem Acu spremnog jer Hodzurda mi ne ulijeva povvjerenje.
Slažem se u potpunosti da Olimpic treba shvatiti najozbiljnije moguće, čak rekao bih, najozbiljnije od svih do sada odigranih utakmica. Pruža nam se prilika da materijalizujemo u potpunosti sve do sada što smo u odligrali u ligi, ili da se vratimo 3 koraka unazad. Pored toga, veoma je bitno i da se nastavi pozitivna priča vezano za rezultate, pogotovo u ovo vrijeme kada i ostali segmenti (ponajviše vezano za stadion) cvjetaju.

Ne bih se složio da nam pauza nije trebala, iako na prvi pogled možda djeluje da smo u strašnom zaletu. Mislim da nam je pauza došla u pravo vrijeme, da se analizira dobro i loše u našoj igri do sada, a bilo je mnogo i jednog i drugog. Ne treba zaboraviti da smo klub koji je u zimskoj pauzi doveo ubjedljivo najviše novih igrača, te da je svaki trening koji zajedno provedu, zasigurno korak naprijed ka potpunom uigravanju, od čega smo još uvijek dosta daleko, ali zasigurno - na odličnom putu!
|***Against Modern Football***|

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 26 mar 2016, 15:30

slika

Izvor: http://fkzeljeznicar.ba/graficki-prikaz ... ica/19189/

Ja sam cijelo vrijeme mislio da ce slotice biti postavljanje takoder na donji dio JUGA kao JUGO/ISTOKA (Gore, lijevo od reflektora), ali koliko vidim, u ovoj fazi adaptacije to nije predvideno.

Sta da kazem, misljenja sam da bi to sve otplatiti kroz dvije kvalifikacijske utakmice na EURO sceni a jos bi dobili ljepsi izgleda stadiona koji ce svakako biti puno, u onoj mjeri gdje se god stolice nalaze.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 26 mar 2016, 21:05

Treba na wikiju nama titulu pripisati iz prosle godine. Ovo je gotovo, feningas mu sudije zavrsavao. Borba protiv korupcije u bh fudbalu treci dio :).

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 27 mar 2016, 06:23

amazon je napisao/la:
Sad imamo ozbiljniju upravu i jako je tesko doci do tacnih informacija, nazalost insajderi su pali u drugi plan i jako im je tesko :lolno: Uglavnom to nije uslov za evropu mozda i ne bude zavrseno u skorije vrijeme jer ima bitnijih stvari.
tako je, nek oni se bace na posao, koji ce omogucit da se euro tekme igraju na Grbavici, a dizanje tribina, moze i cekat.

LuKaVaC
Kontakt:

Post Postao/la LuKaVaC » 27 mar 2016, 14:22

Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!

scooty11
Kontakt:

Post Postao/la scooty11 » 27 mar 2016, 14:23

Grbavica, Grbavica to je san :D
MIRZA RASCIC !

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 27 mar 2016, 14:24

Malo smo skupili, ni 100.000 :). Navijaci generalni sponzor kluba. Dobrodosli u Plavu porodicu.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 mar 2016, 14:29

Zeljo je fudbalski klub a nije Merhamet. Probat nagurati 100.000KM da se sredi stadion, a onda najbolja donacije ce biti dolazak navijaca SVAKU utakmicu u sto vecem broju.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 mar 2016, 14:41

Ma ne mislim na tebe nego raja opcenito guraju tu neku pricu kao do smo merhamet. Treba vidjeti koliko je tacno para potrebno samo za stolice, i koliko ce ostati za ostalo?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Proximic, Sarun, seha77 i 38 gostiju.