OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: OKK Sloboda Tuzla
Sve ok, Aidu se ne trese stolica haha
Predsjednik dok mu onaj sin **** ne odraste
Predsjednik dok mu onaj sin **** ne odraste
Bevba se ustoličio, progurat će on Mirzu kad tad 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Jos jedan poraz, joj da hoce ispasti 

Sve je to jasno, ali ljubitelji košarke u Tuzli, da li volimo košarku ili volimo sebe u košarci? Da li želimo da gledamo A1 ligu iduće sezone?
Zato hajdemo pomoći da se “pregrmi” ova borba za opstanak, dođimo u subotu u Mejdan i pokažimo da to jeste bastion košarke, a onda na ljeto ovaj portal će biti prvi u traženju da se u klubu dese promjene za dobrobit tz. košarke."
RJEŠENJE JE JEDNO = ODLAZAK BERBIĆA
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Brisu sve negativne komentare ba stranici OKK hahah
I jos kupuju clanke u novinama.
I jos kupuju clanke u novinama.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Do sad sam vas podrzavao, ali od sd vam zelim sto prije gasenje.. zelim ovom klubu sve najgore sto.moze..i ako im admin na fb posjecuje i pise na ovom forumu i tebi ne zelim nista bolje jer baniras ljude koji pisu sto misle bez neke uvrede... ali posto nisam tamo uspjeo nikad ako citas kazem ti da pojedes **** da si mi brat rodjeni...navijamo za komsije iz Bijeljine i druge da ispadnete... vi i vasa historija nije se desilo nikad orije..da znate i da imate historiju znali bi da su vas napadali u svlacionici por9tiv Borca kad je Zare vjesao ljude za vjesalicu u svlacionicama, pa kad nas je 10tak otislo na onu utakmicu Orlovi Trznica iz banja Luke tadasnji klub kako se zvao utakmica za ulazak u plauiff, kad su napali im navijaci nas strucni stab i td ...
Sto vam brze gasenje zelim
Sto vam brze gasenje zelim
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Interni moderator
- Kontakt:
vidim lose gura frankenstajn i idejni mu tvorac....raspali se i ugasili dabogda...VI NISTE SLOBODA...kad uzmete neko ime koje nije plagijat mozda vam neko i dodje na utakmicu...cuj,SLOBODA....hahahahahaha...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ali kazu da oni ne znaju kad se nesto tako desilo..gospodo sjetite se finala kupa Siroki-Dita kad se prekinula utakmica kad su flasama gadjali kad su nas natjerali da izadjemo i igramo utakmicu..vi i vasa historija vi je poznajete..poznajete qurac ne Nate ni kad je bio taj kup
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
jedna je SLOBODA DITA ! okk nikad nece bit DITA !
Meni recimo nije problem dal se zvalo OKK ili DIta (jer Dita se nikada više neće zvati, osim ako ta fabrika ponovno ne zas'ja starim sjajem i uspjehom),
problem su ljudi koji vode ovaj klub i koji se njime služe samo radi sopstvenog profita.
Imao sam vjeru da će se ići uzlaznom putanjom, što je i bio slučaj od kad su krenuli, pa i prošlogodišnji play of, i pratio sam dosta utakmica, ali ovakvo sistematsko urušavanje nisam mogao ni zamisliti.
Nisam se puno obazirao na kritike vas koji ste blatitli OKK od starta radi Berbića, ali sada sam svjestan da ste bili 10000 % u pravu. Takav kriminalac, školovani i još se nađe nešto žalit napadnut fizički i psihički i još tuži taj dole klub za nanošenje patnje i boli mamu mu njegovu.
Mi se trebamo uinat sad skupiti jedno makar nas 50 i organizovano se odazvati ovom njegovom vapaju da napuni Mejdan i JE_BAT MU i mater i kćerku i sve žensko po spisku od A-Ž, jedno 10 -15 minuta i onda dostojanstveno izaći iz dvorane.
Mislim da bi tad shvatio da treba da ode, a ako ništa bila bi to lijepa medijska priča i bio bi mu šamar u lice i čast ako je imalo ima, a nama koliko toliko slatka osveta.
Mislim da sada imamo pravu priliku da tim ljudima a posebno Berbiću pošaljemo jasnu poruku
problem su ljudi koji vode ovaj klub i koji se njime služe samo radi sopstvenog profita.
Imao sam vjeru da će se ići uzlaznom putanjom, što je i bio slučaj od kad su krenuli, pa i prošlogodišnji play of, i pratio sam dosta utakmica, ali ovakvo sistematsko urušavanje nisam mogao ni zamisliti.
Nisam se puno obazirao na kritike vas koji ste blatitli OKK od starta radi Berbića, ali sada sam svjestan da ste bili 10000 % u pravu. Takav kriminalac, školovani i još se nađe nešto žalit napadnut fizički i psihički i još tuži taj dole klub za nanošenje patnje i boli mamu mu njegovu.
Mi se trebamo uinat sad skupiti jedno makar nas 50 i organizovano se odazvati ovom njegovom vapaju da napuni Mejdan i JE_BAT MU i mater i kćerku i sve žensko po spisku od A-Ž, jedno 10 -15 minuta i onda dostojanstveno izaći iz dvorane.
Mislim da bi tad shvatio da treba da ode, a ako ništa bila bi to lijepa medijska priča i bio bi mu šamar u lice i čast ako je imalo ima, a nama koliko toliko slatka osveta.
Mislim da sada imamo pravu priliku da tim ljudima a posebno Berbiću pošaljemo jasnu poruku
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
besplatan ulaz protiv Bosnjaka

"Ulaz za sve domaće utakmice do kraja sezone će biti besplatan." 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ako Bog da ispali a uskoro se i ugasili....samo mi žao što nose ime SLOBODA, al neće još dugo
Prpa treba podrška sad pa na sve načine pokušavaju namamit raju u Mejdan. Sramota da je dotle došlo, otići ću i sutra ko što sam išao na svaku do sad (iako stvarno ne znam što idem ali eto)Aerials je napisao/la:"Ulaz za sve domaće utakmice do kraja sezone će biti besplatan."

Kakve bola boce?SaltCityAttack je napisao/la:Ali kazu da oni ne znaju kad se nesto tako desilo..gospodo sjetite se finala kupa Siroki-Dita kad se prekinula utakmica kad su flasama gadjali kad su nas natjerali da izadjemo i igramo utakmicu..vi i vasa historija vi je poznajete..poznajete qurac ne Nate ni kad je bio taj kup
Pogled.ba objavio uz video dokaze di se vidi da se ne skandira hajmo ustase nego hajmo ismete...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kad se kup igrao tamo jos davno kad je bila prekinuta tekma i poslije se nastavila ali su nas fakticki izvukli iz svlacionica..padalo je sve sto se moglo baciti ali nebitno ..a za ovo isnet i ustase veze nemam niti me zanimasb1996 je napisao/la:Kakve bola boce?SaltCityAttack je napisao/la:Ali kazu da oni ne znaju kad se nesto tako desilo..gospodo sjetite se finala kupa Siroki-Dita kad se prekinula utakmica kad su flasama gadjali kad su nas natjerali da izadjemo i igramo utakmicu..vi i vasa historija vi je poznajete..poznajete qurac ne Nate ni kad je bio taj kup
Pogled.ba objavio uz video dokaze di se vidi da se ne skandira hajmo ustase nego hajmo ismete...
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ko da sam ja pis'o, slazem se sa svime, ali mislim da ne bi on tako jednostavno otisoMortus je napisao/la:Meni recimo nije problem dal se zvalo OKK ili DIta (jer Dita se nikada više neće zvati, osim ako ta fabrika ponovno ne zas'ja starim sjajem i uspjehom),
I opet ovim putem pozdravljam Selmu

NIJE RUKOVODSTVO OKK NI TREBALO PRISTATI DA IGRA POD USTAŠKIM SIMBOLIMA.
NA ZIDU BOČNO SE NAZIRE PAROLA : ZA HRVATSKU I ZA DOM......
Ovo je Liga BOSNE I HERCEGOVINE.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 mar 2016, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
za kol'ko će da bude obrisan komentar?

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.