FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Moš mislit kakvi su to kara kteri u stvarnosti,ove desantne jedinice od ljudi 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- VanCipelic
- Kontakt:
Cim pitas, nesto znas, haj nam reci sta znas da i mi znamo kao navijaci kojeg cemo igraca popljuvati ili podrzati?kyrgios je napisao/la:Ili da li je bilo frke/tuče između igrača u antaliji?
imate insajdereVanCipelic je napisao/la:Cim pitas, nesto znas, haj nam reci sta znas da i mi znamo kao navijaci kojeg cemo igraca popljuvati ili podrzati?kyrgios je napisao/la:Ili da li je bilo frke/tuče između igrača u antaliji?
- VanCipelic
- Kontakt:
Kakvi insajderi, niko pojma nema o ovome, reci nam sta znas, nemas sta izgubiti ili mozda lazes i bacas kost?kyrgios je napisao/la:imate insajdereVanCipelic je napisao/la:Cim pitas, nesto znas, haj nam reci sta znas da i mi znamo kao navijaci kojeg cemo igraca popljuvati ili podrzati?kyrgios je napisao/la:Ili da li je bilo frke/tuče između igrača u antaliji?
Koliko znam jedina tuca je bila na utakmici protiv Kairata, za neku medjusobnu nisam cuo.VanCipelic je napisao/la:Cim pitas, nesto znas, haj nam reci sta znas da i mi znamo kao navijaci kojeg cemo igraca popljuvati ili podrzati?kyrgios je napisao/la:Ili da li je bilo frke/tuče između igrača u antaliji?
- VanCipelic
- Kontakt:
miitoman pravi, pa reci kad znas, sta se izvlacis...kyrgios je napisao/la:Mozda bacam, mozda sam mitomanVanCipelic je napisao/la: Kakvi insajderi, niko pojma nema o ovome, reci nam sta znas, nemas sta izgubiti ili mozda lazes i bacas kost?
samo lazete i stvarate laznu frku i vise znate o nasem klubu nego o vasem, mitomani i lazovi
Ako vec hocete, raspitajte se kod vaših igrača ili negdje, jel bila tuča 20 na 20VanCipelic je napisao/la:miitoman pravi, pa reci kad znas, sta se izvlacis...kyrgios je napisao/la:Mozda bacam, mozda sam mitomanVanCipelic je napisao/la: Kakvi insajderi, niko pojma nema o ovome, reci nam sta znas, nemas sta izgubiti ili mozda lazes i bacas kost?
samo lazete i stvarate laznu frku i vise znate o nasem klubu nego o vasem, mitomani i lazovi
A za to sto mi znamo vise o vama nego o sebi, vazi i za vase ovdje, vidim svi znaju oko dugova, oko igrača, sve se zna a nista se ne zna
- VanCipelic
- Kontakt:
Pa ko se s kim tukao, jesu li nasi igraci medjusobno ili sa protivnickim, pa napisi brate dragi kad znas..
Ne poznajem nikog od nasih igraca licno, niti se druzim sa njima da bi ih to pitao..
Ne poznajem nikog od nasih igraca licno, niti se druzim sa njima da bi ih to pitao..
E cuj bio fight 20 na 20!
Radovac potegao pistolj, Benko slomio Cezaru stolicu od leđa!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Le li bilo mrtvih, i koliko

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Da ne bi kyrgiosa ne bi nikad saznali 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
20 na 20
J... one ruse sta mi radimo.

J... one ruse sta mi radimo.
Jedino ako mislis na utakmicu sa Kairatom ali ni to nije bilo kako kazes, cuj 20 na 20...kyrgios je napisao/la:Ako vec hocete, raspitajte se kod vaših igrača ili negdje, jel bila tuča 20 na 20
A za to sto mi znamo vise o vama nego o sebi, vazi i za vase ovdje, vidim svi znaju oko dugova, oko igrača, sve se zna a nista se ne zna
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta fali da se malo pomarisu,i to je za ljude!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Šta se ba palite na debilne postove, lik ne zna ni lagati.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- diplomatija
- Kontakt:
Je li stiglo pismo?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Joj dusmana sto bacaju bombe, sjeme im se zatrlo!!!
-
- Kontakt:
ma nije ovaj dobro skonto, to ih ucili ulicnom fajtu ako dodje do varnica na terenu
objasnio sam sta sam htio reci, aco izbrisao post
Necu se citirati jos vezano za ovo oko afere, niti one prethodne teze. Evo da vam kazem sta vam vlasnik misli. Raspusta UO, neki ce ostati na svojim funkcijama, ali nece moci donositi nikakve odluke kad je klub u pitanju. To ce preuzeti Tan. On je od sad vas UO. Ne zanimaju ga rezultati, zanima ga da igraju akademci i njihova prodaja. Cak stavise moze trener izgubiti i 5 uzastopnih utakmica ali nema smjene trenera i sl. Dino sad to treba da prenese UO a ne zna ni on kako. Navijaci ne prihvataju poraze medjutim to gazdu ne zanima. Sacekajte par dana pa me citirajte po pitanju ovog. Sretno treba ce vam...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, tutankamon1905 i 15 gostiju.