2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Ma pusti game winner, citava ekipa je neopazena, prognoziralo se max 27 pobjeda na pocetku sezone(kladionice), a mi s 2 najbitnija igraca povrijedjena imamo vec preko...Doduse Gallinari je kasnije se povrijedio, ali opet momci vrhunski igraju, i odavde mogu samo napredovati, pogotovo Mudiay, Harris, Nurkic i Jokic. Sve su nam pozicije pokrivene mladim igracima(jos ako kako uspiju ustimati da Jokic i Nurkic igraju zajedno na 4/5) osim SF, pa me ne bi cudilo da na ljeto draftujemo jednog, ili da se ganja trade Chandlera i/ili Gallinarija pa potpisivanje Barnesa mozda. Steta sto nas opet povrede zezaju, inace mislim da smo mogli ganjati i PO da smo bili zdravi, mada sam ja i ovako zadovoljan samo da sad sezonu kako treba privedu kraju, sa sto vise pobjeda mogucih, nece nam znaciti za PO ali ce znaciti mladim igracima sigurno.
Vidi se vec ono sto su pricali Tim i Josh na pocetku sezone, da hoce igrace kojima nije problem igrati u Denveru, koji nece biti problem u svlacionici, i kojima nije problem ako mladji igrac igra vise od njih. Arthur je vec izrazio zelju da ostane, kao i DJ(bio neki intervju sa zenom njegovom kao hoce kucu da kupe u Denveru, a on bi nam kao backup Mudiayu legao ko budali samar u narednim sezonama, i Nelson kao treci PG), a i Hickson nije zelio da ga se otpusti, iako mu ni to logicno nije smetalo ako ce dobiti minutazu negdje(iako kod nas ne bi mozda nikako ni igrao do kraja sezone)...
Malone izvlaci maksimum iz igraca, pa i od Arthura pravi losiju verziju Greena, bas me zanima sta cemo na ljeto posloziti i kako, jer ne vjerujem da smijemo u sezonu uci s Gallinarijem i Chandlerom na 3, ako imamo PO ambicija za sljedecu sezonu, jer nikad ne znas kad ce se neko od njih ili obojica povrijediti..
Vidi se vec ono sto su pricali Tim i Josh na pocetku sezone, da hoce igrace kojima nije problem igrati u Denveru, koji nece biti problem u svlacionici, i kojima nije problem ako mladji igrac igra vise od njih. Arthur je vec izrazio zelju da ostane, kao i DJ(bio neki intervju sa zenom njegovom kao hoce kucu da kupe u Denveru, a on bi nam kao backup Mudiayu legao ko budali samar u narednim sezonama, i Nelson kao treci PG), a i Hickson nije zelio da ga se otpusti, iako mu ni to logicno nije smetalo ako ce dobiti minutazu negdje(iako kod nas ne bi mozda nikako ni igrao do kraja sezone)...
Malone izvlaci maksimum iz igraca, pa i od Arthura pravi losiju verziju Greena, bas me zanima sta cemo na ljeto posloziti i kako, jer ne vjerujem da smijemo u sezonu uci s Gallinarijem i Chandlerom na 3, ako imamo PO ambicija za sljedecu sezonu, jer nikad ne znas kad ce se neko od njih ili obojica povrijediti..
Bogdanovic sere gace pored Jamesa

Rose zakucao. Prvi put nakon, hmm.... tamo negdje Aprila mjeseca prošle god.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Klivlend se baš trudi da ne ostavi dojam da je nešto ozbiljnija ekipa na istoku 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
topnik1 je napisao/la:Klivlend se baš trudi da ne ostavi dojam da je nešto ozbiljnija ekipa na istoku
taktika prije playoffa

edit,Cavsi nesto muckaju

Dzemo 10/10 iz igre 

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Sutas 13 od 14 iz igre i opet ekipa gubi od jeb.enih netsa
Bullsi i Hoiberg
Idemo po Simmonsa

Bullsi i Hoiberg

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nadam se da necemo u playoff ..Butler nakon povrede nije isti..i on se poceo bojat ..ebiga kad ima suigraca koji je zbog slicnog pada na ledja naceo koljeno i poslije i ACL..uglavnom da je kakao upast u prvih 5 puckova amin 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Westbrooku fali 1 asistencija i 3 skoka do novog TD. Idem upaliti strim Oklahome da vidim kako ce mu se igraci sklanjati u reketu da hvata skok. 
EDIT Love i Irving koliko imaju utjecaja na napad CLE toliko imaju i utjecaja na odbranu, naravno u negativnom smislu

EDIT Love i Irving koliko imaju utjecaja na napad CLE toliko imaju i utjecaja na odbranu, naravno u negativnom smislu

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 25 mar 2016, 02:40, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa i red je da pogledaš jednu tekmu da se uvjeriš, yebo boxscore bola 

Kobe. Michael.LeSa je napisao/la:Istina da je u nogometu što se toga tiče malo "opuštenije" i neki primjeri koje si naveo imaju smisla ali u košarci to isto ne možeš reći za mnogo igrača, konkretno u NBA-u. Koji još najbolji igrači u NBA-u imaju takve odnose sa trenerom/ima osim Jamesa ?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ajde, primjere mi daj da usporedimo sa ovim što LeBron radi trenerima.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
CJ McCollum on Doc Rivers not allowing him to play: "No hard feelings for Doc, if it was my son I'd probably protect him too"

Gerald Henderson tells Deandre to watch and see what a made Free Throw looks like, proceeds to clunk it

[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Wade i dalje pokazuje da je ljudina i klasa.
http://nbacro.com/miami-heat/dwyane-wad ... mesa-24516
http://nbacro.com/miami-heat/dwyane-wad ... mesa-24516
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
2 shutera imaju okrsaj:)Rubio vs Wall
KAT igra s lakocom 

uhhh kakvo kucanje Smitha
ako neko trazi dobar stream
Youtube 
ako neko trazi dobar stream

Strasna tekma,strasan okrsaj Beal-Lavine
Harden TD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.