AuuuuEffenberg je napisao/la:Ja mislim da ce LaDecima izvrsiti suicid ako kako slucajno Damir dobije Rafu!

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
AuuuuEffenberg je napisao/la:Ja mislim da ce LaDecima izvrsiti suicid ako kako slucajno Damir dobije Rafu!
Ko ga yebeEffenberg je napisao/la:Ja mislim da ce LaDecima izvrsiti suicid ako kako slucajno Damir dobije Rafu!
Protiv drugog je vec igrao 2 meca i nije imao sansi. U subotu cemo vidjeti sta ce uraditi protiv the greatest of all time igraca.Unofficialpage je napisao/la: Hajmo sad i drugog igrača najboljeg svih vremena pobjedt, zna se koje prvi.![]()
Valjda ce ovo prenositi Sport KlubCOYS je napisao/la:Jos na centralnom terenu![]()
Manuel je napisao/la:Valjda ce ovo prenositi Sport KlubCOYS je napisao/la:Jos na centralnom terenu![]()
Naravno da se zna ko je prvi Pete SamprasUnofficialpage je napisao/la:Odlična igra. Nije lako vračati servise Mayera, u Dohi je i Novaka namučio, koliko toliko, nimalo loš teniser. Damir još jednom pokazao da zna igrat ali da ima i velikih bubica u glavi.
Hajmo sad i drugog igrača najboljeg svih vremena pobjedt, zna se koje prvi.![]()
I sa ovom pobjedom pada za jedno mjesto na rang listiManuel je napisao/la:Je li Damir dobija 25 bodova za ovu pobjedu ?
Mogao bi fino napredovati.
E yebaji ga.Nista mora dobiti i Rafu da napredujeBihac96 je napisao/la:I sa ovom pobjedom pada za jedno mjesto na rang listiManuel je napisao/la:Je li Damir dobija 25 bodova za ovu pobjedu ?
Mogao bi fino napredovati.
OnaJeBomba je napisao/la:NAPOMENA:
Ukoliko Dzumhur veceras "dobije" to moze znaciti samo jedno da je Mayer uplatio na protivnika i uzeo duple pare jer zna da ispada u sljedecem krugu..(isti slucaj Basic-Haase AO) HVALA..
Ako stvarno mislis da ce ijedan teniser pustiti mec iz razloga kojeg si ti naveo onda stvarno nemas pojma o tenisu.OnaJeBomba je napisao/la:OnaJeBomba je napisao/la:NAPOMENA:
Ukoliko Dzumhur veceras "dobije" to moze znaciti samo jedno da je Mayer uplatio na protivnika i uzeo duple pare jer zna da ispada u sljedecem krugu..(isti slucaj Basic-Haase AO) HVALA..
pa ja se sebi divim![]()
![]()
bravo ja
![]()
![]()
covjek ga laganice otreso 1. set i lagano pokupio vecu kvotu onda tehnicki pustio mec..
![]()
![]()
![]()
vidim pocelo je bravo majstore,bravo legendo pa daj dogovorite se da li je gad ili legenda![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.